Yok ya toparlanamadım malesef zaten psikolojim ii degildi iiyice kötü oldu eve tamamen kapattım kendimi tell.. sesi kısık kimseyle görüşmek istemiyorum hiç bişiey yapmakta istemiyorum ev işi filan hiç yapmıyorum..Eşimde senelik izne çıktı ama köyüne gitti ordan gelincede kendi işine gidiyo yanımda değil hiç soguk davranıyo bana artık alıp başımı kimsenin beni tanımadığı biryere gitmek istiyorum..Nasıl kurtulcam bu psikolojiden ne yapmalıyım bilemiyorum :85: :85:
Teşekkür ederim canım öyle bende kızdım ama kendimi yarım eksik hissediyorum o yüzden artık iyiice sesiz kaldım yaptıklarına..2.BEBEK İÇİN PLAN YAPAMIYORUM MALESEF KREDİ ÇEKMİŞTİ BUNUN İÇİN 2..CİYE MADDİ OLARAK GÜcüm yok ODA İŞE GİDİCEK SÜREKLİ HASTANEYE GİDİCEGİMİZ İÇİN TEKRER İŞYERİNDE SIKINTI OLUYO BU İNSANLAR ÇOK ACIMASIZ..hastanede uzak tek gitmemde çok zor.Toparlayamıyorum kendimi denemeden öncede çok yıpranmıştım psikolojik olarak üstünee negatifi alınca öyle işte...
Haklısın söylediklerinde canım zaten o burda değildi 1 hafta Annesine gitti benim yanımda destegim yok malesef Eşime hiç kapris yapmadım inanki bütün herşeyi içime attım geldiğinde gülerek karşılıyorum evet ama gerisi yok yamek ev işi yapa mıyorum yaşadığım başka olayların etkiside var belki biraz benimle ilgilense böyle olmuycak yanlızım burda gidicek bir yerim yok dışarı tek çıkamıyorum.Eşim izinli hadi biryerlere gidelim neolursun dedim evlendiğimden beri ya üsküdara yada çamlıcaya gidiyo ii çamlıcaya gidelim dedi bende değişik biryere gidelim dedim ozaman plan yap ama paramız yok ona göre yap dedi bişey diyemedim evdeyim...Hep iş koşuşturmasında evlendiğim ilk günden berii çok yıprattı beni..Akçaabata gittik düğünümüz orda oldu burda nikah benimle hiç ilgilenmedi bile orda çok üşüdümm intahap geçirdim dolayısıyla bişey isteyemedim kıvrandığımı gördü agrıdan hastane teklifi bile etmedi bana sonuç tüplerimi tıkadı Akçaabattta düğün yapma istegi..Üzülmemin ve toparlanamamın nedeni ise yumurta yan lızca 1 tane gelişti bidahaki denemde hiç olmazsa bebeğim hiç olmıycak endişesi..Biraz karışık yazdım sanırım..Çok nedeni var aslında böyle olmamın..
canım yaaa bir sürü sıkıntı cefa bi de yanın da bebişinin tutunamaması tuz biberi olmuşş
en yakın zaman da tedavisiz bebeğine kavuşursun inşaAllah canımm dualarımız seninle
canım şimdi kendine de eşine de zaman tanıman lazım..dekopanın dediği gibi üzüntünü yaşamadan bitiremezsinn ama kendini de fazlaca bırakma en nihayetinde hepimiz inançlı insanlarız neyin hakkımızda hayırlı olduğunu rabbim bilir biz yalnızca tevekkül ederiz herzaman için tedbir bizden takdir Allah tandır
bu kadar birden boşluğa bırakma kendini eşinle birlikte gezmek demek illaki de para harcanacak diil ki üsküdarda sahilde oturmak yanına bir termos çay denize karşı oturmak sonra çekirdek çitlerken eşinle birlikte susmak konuşmak denizi seyretmek ikinize de iyi gelir belki zamanlada durumun ağırlığı azda olsa hafifler canım
erkekler bazen bizlerden daha küt düşünüyorlar bizim gibi kırılmıyorlar kırılsalar bile sabaha unutuyor bazıları umursamıyorlar kadın psikolojisi çooook farklı zaten onu anlasalar tüm sorunlar birden çözüme kavuşurda anlasalarrrr