2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Yok ya toparlanamadım malesef zaten psikolojim ii degildi iiyice kötü oldu eve tamamen kapattım kendimi tell.. sesi kısık kimseyle görüşmek istemiyorum hiç bişiey yapmakta istemiyorum ev işi filan hiç yapmıyorum..Eşimde senelik izne çıktı ama köyüne gitti ordan gelincede kendi işine gidiyo yanımda değil hiç soguk davranıyo bana artık alıp başımı kimsenin beni tanımadığı biryere gitmek istiyorum..Nasıl kurtulcam bu psikolojiden ne yapmalıyım bilemiyorum
:85: :85:

Teşekkür ederim canım öyle bende kızdım ama kendimi yarım eksik hissediyorum o yüzden artık iyiice sesiz kaldım yaptıklarına..2.BEBEK İÇİN PLAN YAPAMIYORUM MALESEF KREDİ ÇEKMİŞTİ BUNUN İÇİN 2..CİYE MADDİ OLARAK GÜcüm yok ODA İŞE GİDİCEK SÜREKLİ HASTANEYE GİDİCEGİMİZ İÇİN TEKRER İŞYERİNDE SIKINTI OLUYO BU İNSANLAR ÇOK ACIMASIZ..hastanede uzak tek gitmemde çok zor.Toparlayamıyorum kendimi denemeden öncede çok yıpranmıştım psikolojik olarak üstünee negatifi alınca öyle işte...

Haklısın söylediklerinde canım zaten o burda değildi 1 hafta Annesine gitti benim yanımda destegim yok malesef Eşime hiç kapris yapmadım inanki bütün herşeyi içime attım geldiğinde gülerek karşılıyorum evet ama gerisi yok yamek ev işi yapa mıyorum yaşadığım başka olayların etkiside var belki biraz benimle ilgilense böyle olmuycak yanlızım burda gidicek bir yerim yok dışarı tek çıkamıyorum.Eşim izinli hadi biryerlere gidelim neolursun dedim evlendiğimden beri ya üsküdara yada çamlıcaya gidiyo ii çamlıcaya gidelim dedi bende değişik biryere gidelim dedim ozaman plan yap ama paramız yok ona göre yap dedi bişey diyemedim evdeyim...Hep iş koşuşturmasında evlendiğim ilk günden berii çok yıprattı beni..Akçaabata gittik düğünümüz orda oldu burda nikah benimle hiç ilgilenmedi bile orda çok üşüdümm intahap geçirdim dolayısıyla bişey isteyemedim kıvrandığımı gördü agrıdan hastane teklifi bile etmedi bana sonuç tüplerimi tıkadı Akçaabattta düğün yapma istegi..Üzülmemin ve toparlanamamın nedeni ise yumurta yan lızca 1 tane gelişti bidahaki denemde hiç olmazsa bebeğim hiç olmıycak endişesi..Biraz karışık yazdım sanırım..Çok nedeni var aslında böyle olmamın..

canım yaaa bir sürü sıkıntı cefa bi de yanın da bebişinin tutunamaması tuz biberi olmuşş
en yakın zaman da tedavisiz bebeğine kavuşursun inşaAllah canımm dualarımız seninle
canım şimdi kendine de eşine de zaman tanıman lazım..dekopanın dediği gibi üzüntünü yaşamadan bitiremezsinn ama kendini de fazlaca bırakma en nihayetinde hepimiz inançlı insanlarız neyin hakkımızda hayırlı olduğunu rabbim bilir biz yalnızca tevekkül ederiz herzaman için tedbir bizden takdir Allah tandır
bu kadar birden boşluğa bırakma kendini eşinle birlikte gezmek demek illaki de para harcanacak diil ki üsküdarda sahilde oturmak yanına bir termos çay denize karşı oturmak sonra çekirdek çitlerken eşinle birlikte susmak konuşmak denizi seyretmek ikinize de iyi gelir belki zamanlada durumun ağırlığı azda olsa hafifler canım
erkekler bazen bizlerden daha küt düşünüyorlar bizim gibi kırılmıyorlar kırılsalar bile sabaha unutuyor bazıları umursamıyorlar kadın psikolojisi çooook farklı zaten onu anlasalar tüm sorunlar birden çözüme kavuşurda anlasalarrrr

Cnmmm o kadar rahat paylaştım ki bugün yazdıklarımı, hayatımda olan birçok insan bilmez bu yazdıklarımı, burada böyle bir his yakaladım evet. Hayatımda ilk defa sanal bir paylaşım içindeyim, çok rahatlatıyormuş insanı. İyiyim cnm şükür esimin kollarında acımı yasıyorum. Henüz onumu göremiyorum çünkü doktorumuz konuşamadım. Yarın aksam görüşeceğiz ve sanırım ondan sonra daha net dusunebilecegim.

hayirli haberlerini bekliyorum isnalalhlki bedne guc buldum bir gun biutun yasadiklarimi yazarim, paylasirim

Kızlar ben burda inanın okadar rahatladımki negatif aldığımda sizlerle konuşmasam daha fena olurdum.. şuanda acımız daha çok taze sizlere çok seviniyorum pozitif aldıkça ama kızlar haklı ilerleyen zamanlarda yine haberlerinizi duydukça çok mutlu olucaz ama içimizde biyandan parçalanacak..oYÜZDEN AYRILMAK EN İYİ KARAR HATTA POZİTİFLERDE KENDİLERİ İÇİN BEBİŞLERİN GELİŞİMLERİNİ KONUŞACAK BİR TOPİK AÇSIN BEN AÇIMMI KIZLAR TOPİK SOHBETTE İSTERSENİZ çÜNKİ SİZSİZDE OLMAZ TANIMIYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA KALPLERİMİZ AYNI ŞEY İÇİN ATTI YANDI BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ..birbirimize desteğe devam etsek iyii olur sosyal günlük hayattan konuşuruz.. Benim başıma ilk evlendiğimde çok komik olaylar geldi anlatı güleriz aslında çok neşeliyim..Eşinize ilk nezaman rezil oldunuzda filan var..Başka arkadaşlarda var burada inanın tanımadığım görmediğim halde yanımdaki insanlardan daha sıcak geliyorsunuz...Öpüyorumm sizleriiiii :54:

bacım açtık biz gel NİSAN AYI HÜSRANLA SONUÇLANANLAR diye bekleriz canım

kızlar bana dedılerkı subyan duası var hamıle kadınlar genelde okutuluyormus bılgısı olan varmıı acaba..... nasılldır netten baktım ammaa aslı varmıdır?????cvp beklıyorum ltfennnnn

Mersenem hayırlı olsun, allahım hatırla, saglikla kucağına aldığın günleri göstersin...

hayirli haberlerini bekliyorum isnalalhlki bedne guc buldum bir gun biutun yasadiklarimi yazarim, paylasirim

Sagolasin cnm, ne zaman gelirse icinden paylas, sanal paylaşımın güzelliği burda, sorgulamayız, yargilamayiz. Sadece paylaşırız.

Sen bu sayfanın en sorunsuz hamilesisin ve takip ettigim kadarıyla rahat bir yapın var. Dilerim hepimiz yasarız yaşadıklarını, mevlam nazarlardan korusun seni ve bebeğini...

sessiz takipçinizim arkadaşlar naçizane bir önerim olacak.
transfer sonrası hiç bir şekilde nete yada bu foruma girmeyin belki merak ettikleriniz olacak ama sabırla bekleyin .sizde bu dönemi evinizde komedi cd.leri izleyerek örgü yaparak geçirin.

sizi sıkın üzen her ne olursa olsun ondan uzaklaşın.telefonunuzu kapatın o dönem mesela.

buraya girmeyin demekteki amacım negatif sonuçlar sizi üzecek ve bu hormonlarınızı etkileyeck.yada forumda yazan her hangi bir şey.birde yakınlarınızdakilerle bunu paylaşmamanızı öneririm.soruları artacak ve bu sıkacaktır.

naçizane düşüncelerim bunlar.

Rabbimden dilerimki gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı olsun ve nasip olsun inşallah.Amin

nazayse sonucunu okudummmm :43::43::43:
dediğin gibi dekopa 2 vakası olmuşşş şimdi bende korkuyorum cesaret edipde bi daha test yaptıramadım yaa ama içim içimi yiyoo
Rabbim birdahakine sevindirici haber almayı nasip etsin canımm
yeni topik açmışsınız hadi hayırlı olsun iyi geelsin size inşaAllah hayırlı haberlerle seviniriz inşaAllah
ama unutmayın yalnızca topik yeniii bizde misafirliğe gelecez sizde bizi unutmayacaksınızzz

yeni topiğinizi ziyaret ettim ama ordan geçmiş olsun mesajı yazmak istemedim
herşeyiniz yeni olsun geriye dönük olmasın istedimm
yenii topik yeni başlangıçlar yeni umutlar olur inşaAllah

Son düzenleme:
Standart mersenemm

oh kardeşim maşallah bak onca üzüntü boşuna ben sana demiştim ama umutsuz olmak işe yarıyor nedenseeee gözün aydın canııım
şimdi sıra bende aglıyorum akşamdan beri yine kanamam var dr aradık yine yarın kan vercem ama bu seferki ciddi gibi resmen damladı wcde ALLAH ım yardımcım olsuun du edin kızlar yatıyordum sırf sana bakmak için kalktım neyse bu gece yine uyku yok bana ne zor şeymiş buuuuuuuu..

Standart mersenemm

oh kardeşim maşallah bak onca üzüntü boşuna ben sana demiştim ama umutsuz olmak işe yarıyor nedenseeee gözün aydın canııım
şimdi sıra bende aglıyorum akşamdan beri yine kanamam var dr aradık yine yarın kan vercem ama bu seferki ciddi gibi resmen damladı wcde ALLAH ım yardımcım olsuun du edin kızlar yatıyordum sırf sana bakmak için kalktım neyse bu gece yine uyku yok bana ne zor şeymiş buuuuuuuu..

Rana canim gecmis olsun, umarim hic birsdey yoktor, sonuclarini bekliyorum , sanmiyorum bisey allahin izni ile, igne ucundayiz hep cok sukur bende bisey yok simdilik sadece gun saiyiyorum ultrasound icin, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Sagolasin cnm, ne zaman gelirse icinden paylas, sanal paylaşımın güzelliği burda, sorgulamayız, yargilamayiz. Sadece paylaşırız.

Sen bu sayfanın en sorunsuz hamilesisin ve takip ettigim kadarıyla rahat bir yapın var. Dilerim hepimiz yasarız yaşadıklarını, mevlam nazarlardan korusun seni ve bebeğini...

Cok sagol cnaim, insallah boylede devam eder, dikkat ediyorum ama bir yandanda savasliyorum inanki, cunku cok dikkat ettip, cok husranlar yasadim bugunume sukur, Ayy be guzelim rahat olmaya calsiyorum, ama cokda rahat degilim malesef:1: Cok kurarum, herseyi kafaya takarim, ama her zaman her kotudede bir hair olduna inanirim. yasadiklarimdan olsa gerek dunyaya cok farkli bir bakis acim oldu, Bende dilerim sadece bu yasadigim mutlulugu yasamak tum arkadaslarima nasip olur, cunku her hamile gordunde yada, bebek sevdinde sanki senin hicbirzaman olmiycak gibi hissetigini, cevrendekilerin sana bkais acisini ben cok sukur uzakdayik, akraba derdim yok, duyuyorum ama sallamiyorum. sagol canim dilerim sende biran once kavusursun evlatina...

sessiz takipçinizim arkadaşlar naçizane bir önerim olacak.
transfer sonrası hiç bir şekilde nete yada bu foruma girmeyin belki merak ettikleriniz olacak ama sabırla bekleyin .sizde bu dönemi evinizde komedi cd.leri izleyerek örgü yaparak geçirin.

sizi sıkın üzen her ne olursa olsun ondan uzaklaşın.telefonunuzu kapatın o dönem mesela.

buraya girmeyin demekteki amacım negatif sonuçlar sizi üzecek ve bu hormonlarınızı etkileyeck.yada forumda yazan her hangi bir şey.birde yakınlarınızdakilerle bunu paylaşmamanızı öneririm.soruları artacak ve bu sıkacaktır.

naçizane düşüncelerim bunlar.

Rabbimden dilerimki gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı olsun ve nasip olsun inşallah.Amin

Merhaba dear mother, canim ebnde senin gibi dusnuyodum inanki, hepte oyle yaptim ama bu sefer ben burdaki arkadaslarin destekleri, umutlari paylasimlari inanki, daha cok beni hayata bagladi, dular ogrendim burdan, cevremdeki kimse derdimi hali ile anlamken burda herkesle ayni dilden konustuk, onun verdi rahatlik bambaska oldu, yeri geldi ben morel verdim, yeri geldi onlar bana morel verdi, ben gorumceme uc deneme yasadim bir embriyonun ne oldunu anlatamadim, anlamadi...

Dusuncelerini paylastigin icin cok tesekkurler, bizi takip etmeye devam et canim, arada yaz lutfen

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?:49::49::emir_bebek::emir_bebek:nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ecrinemir:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Baro.....4 MAyis...?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, Biozard, Ecrinemir, Mersenem icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa dekopa'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa GULnihal'den geldi:65:
Onuncu kupa Biozard'den geldi:65:
Onbirinci kupa Ecrinemirdan geldi:65:
Onkinci kupa Marsenem'den geldi:65:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canlar ay kızlar gözümü açtım hemen test yaptım yine çoook hafif 2. çizgi var ama 10 dk sonra falan oluşuyo yinede geçerlimi kızlar.buarada sanki adet oldum olcam gibi ağrılar başladı bu gün ay tutmadı galiba benim ki yaaa kızlar gelin de yazın ne olur kötüyüm ben yine:58:

günaydın canlar ay kızlar gözümü açtım hemen test yaptım yine çoook hafif 2. çizgi var ama 10 dk sonra falan oluşuyo yinede geçerlimi kızlar.buarada sanki adet oldum olcam gibi ağrılar başladı bu gün ay tutmadı galiba benim ki yaaa kızlar gelin de yazın ne olur kötüyüm ben yine:58:

canım neden kötüsün kötü olma tabiki pozitif çıkmş işte
oh oh bi bebiş daha geliyor
aynen bende adet olcam gibiydim valla bak
tuttuuuu şükürler olsun:nazar:
:66::66::66::66::65::65::65::65::64::64::64::64::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım neden kötüsün kötü olma tabiki pozitif çıkmş işte
oh oh bi bebiş daha geliyor
aynen bende adet olcam gibiydim valla bak
tuttuuuu şükürler olsun:nazar:
:66::66::66::66::65::65::65::65::64::64::64::64::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gerçekten mi ankara ama nereyi okuduysam ağrısı olanlar hep negatif olmuş çok korkuyorum gece kaö kere uyandım acaba oldum mi diye adet günüm de test günümde 4 mayıs ama testte 10 dakika sonra çok çok hafif çıkıyo olmasa o çok hafifde çıkmaz değil mi ne olur cvp yaz gece hiç uyumadım yaaa

Back
X