2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

gerçekten mi ankara ama nereyi okuduysam ağrısı olanlar hep negatif olmuş çok korkuyorum gece kaö kere uyandım acaba oldum mi diye adet günüm de test günümde 4 mayıs ama testte 10 dakika sonra çok çok hafif çıkıyo olmasa o çok hafifde çıkmaz değil mi ne olur cvp yaz gece hiç uyumadım yaaa

10.günün mü bugün canım o zaman
ya canım adet ağrısı olanların negatf çıkıyor diye bişey yok
al sana örnek işte benn adet olcam sandım hatta oldum sandım kanamam bile başlamştı
ama şükürler olsun bugünlere geldik
seni anlıyorum tabiki çok haklısın bende böyleydim
ama bebğini üzme artık
o senin karnında şuan sev onu benimle kal deee:66::66::66::66:
evet testte silikde olsa çıkmasa çıkmaz ben kaaaç kere yaptım daha önceleri bembeyaz çıkıyordu hep
hadi üzülme artık:49::49:

10.günün mü bugün canım o zaman
ya canım adet ağrısı olanların negatf çıkıyor diye bişey yok
al sana örnek işte benn adet olcam sandım hatta oldum sandım kanamam bile başlamştı
ama şükürler olsun bugünlere geldik
seni anlıyorum tabiki çok haklısın bende böyleydim
ama bebğini üzme artık
o senin karnında şuan sev onu benimle kal deee:66::66::66::66:
evet testte silikde olsa çıkmasa çıkmaz ben kaaaç kere yaptım daha önceleri bembeyaz çıkıyordu hep
hadi üzülme artık:49::49:

evet canım bu gün 10. günüm yaaa umutlanmak istemiyorum sevinemiyoruz bile ayy çok saol canım inşallah iki gün sonra güzel haber veririm kanamam falan yok daha sadece ayağa kalktığımda ve ara ara olan ağrılar var birde göğüslerimde ağrı var ve damarlar gözüküyo bu ilaçlardan mı canım?

slm canlar bakmıyorum bayadırr... kim bana özetliycekk hamişlerimiz kimlerrr....

Rana canim gecmis olsun, umarim hic birsdey yoktor, sonuclarini bekliyorum , sanmiyorum bisey allahin izni ile, igne ucundayiz hep cok sukur bende bisey yok simdilik sadece gun saiyiyorum ultrasound icin, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

saol canıııııım ilgin için geldim drn şükür herşey yolunda kesem yerinde yol kesesi falanda gözüktüü kalbini duymaya çalıştı dr kendini gizliyor dedi aaa okadar oluştumu derken dr 6haftalıksın dedi:52::52:haftaya duyulur kalp sesin inş dedi her pazar aynı kabus nasıl olsa haftaya solugu alcaktım merkezde:20: kan sulandırıcı ignem vardı onu kesti dr dinlenmem lazım zaten tedaviden beri evdeyiim dışarı çıktıgım yada agır iş yaptıgım yok ama sıpaaaaa işte:49::54: hazır oool valla seninle aynıyız günlerimiz hemen hemen sen hiç gitmemişin ultrasyona şook olacaksınnnn:52::52:

saol canıııııım ilgin için geldim drn şükür herşey yolunda kesem yerinde yol kesesi falanda gözüktüü kalbini duymaya çalıştı dr kendini gizliyor dedi aaa okadar oluştumu derken dr 6haftalıksın dedi:52::52:haftaya duyulur kalp sesin inş dedi her pazar aynı kabus nasıl olsa haftaya solugu alcaktım merkezde:20: kan sulandırıcı ignem vardı onu kesti dr dinlenmem lazım zaten tedaviden beri evdeyiim dışarı çıktıgım yada agır iş yaptıgım yok ama sıpaaaaa işte:49::54: hazır oool valla seninle aynıyız günlerimiz hemen hemen sen hiç gitmemişin ultrasyona şook olacaksınnnn:52::52:

canım kestiniz mi kan sulandırıcıyı
ben devam ediyorum 0.6 dan
korkuyorum bende bişey olcak diye
bi sroun yok dimi hastaneye falan gitmişsin
ya bana yolk kesesinden bahsetmediler sormadığım için mi ki
ben 3 kez kese görmeye gittim:))
kalp atışı için verilen 15 günden 1 hafta kaldı
haftaya duyacağız ınş

bu arada dr lar haftalarınızı sata göre mi hesaplıyor neye göre hesap yapılıyor
ben nette hesaplıyorum sata göre bugün 6+2

canım kestiniz mi kan sulandırıcıyı
ben devam ediyorum 0.6 dan
korkuyorum bende bişey olcak diye
bi sroun yok dimi hastaneye falan gitmişsin
ya bana yolk kesesinden bahsetmediler sormadığım için mi ki
ben 3 kez kese görmeye gittim:))
kalp atışı için verilen 15 günden 1 hafta kaldı
haftaya duyacağız ınş

bu arada dr lar haftalarınızı sata göre mi hesaplıyor neye göre hesap yapılıyor
ben nette hesaplıyorum sata göre bugün 6+2

canım yok bişey şükür d de işte yaşıyoruz seninle sanırım bu durumuuu:20:aa yol kesesi vardır kesin seninde netten araştırınca ben sordum bugün hemen kaç haftalık oldugunu nasıl hesapladı aklım almadı onu soramadıım transfer gününden degil yoksa 4hafta anca oluyor keselerin durumuna göre sanırım işte sende 6haftalıksan 7.haftada kalp sesi duyuluyor:52:o kanama kan sulandırıcı ignedende oluyormuş vursan böyle düşecek korkusu vurmasan beslenemeyek korkusu vardır bildikleri ama tamamen kesmedim günden 3sonra vurunucam yinee:34:

Son düzenleme:
nazayse sonucunu okudummmm :43::43::43:
dediğin gibi dekopa 2 vakası olmuşşş şimdi bende korkuyorum cesaret edipde bi daha test yaptıramadım yaa ama içim içimi yiyoo
Rabbim birdahakine sevindirici haber almayı nasip etsin canımm
yeni topik açmışsınız hadi hayırlı olsun iyi geelsin size inşaAllah hayırlı haberlerle seviniriz inşaAllah
ama unutmayın yalnızca topik yeniii bizde misafirliğe gelecez sizde bizi unutmayacaksınızzz

yeni topiğinizi ziyaret ettim ama ordan geçmiş olsun mesajı yazmak istemedim
herşeyiniz yeni olsun geriye dönük olmasın istedimm
yenii topik yeni başlangıçlar yeni umutlar olur inşaAllah

cnm cok sagol allah razı olsun evet benım durum cok zor gercekten....bı var bı yok bı var bı yok.....ne dıım bu da benım kaderım...

canım yok bişey şükür d de işte yaşıyoruz seninle sanırım bu durumuuu:20:aa yol kesesi vardır kesin seninde netten araştırınca ben sordum bugün hemen kaç haftalık oldugunu nasıl hesapladı aklım almadı onu soramadıım transfer gününden degil yoksa 4hafta anca oluyor keselerin durumuna göre sanırım işte sende 6haftalıksan 7.haftada kalp sesi duyuluyor:52:o kanama kan sulandırıcı ignedende oluyormuş vursan böyle düşecek korkusu vurmasan beslenemeyek korkusu vardır bildikleri ama tamamen kesmedim günden 3sonra vurunucam yinee:34:

evet tamamen aynı duygular canım bişey olcak mi naısl diye
ya benim bebeğim bana son anda tutundu ya belki biraz geç giidyor olablrim
aslında 6 haftalık diyorum ama belki bende daha 4 yada 5 haftalığım çünkü geç gidiyoruz biz
olsun sağlıklı olsunlarda erken geç farketmez
hayrlısı olsun hakkımızda ınş

ayy kızlar çok üzüldüm şimdi ben yafff. hlycn, zeynep, hevuk diğer negatif alan kızlar ya sizler ne düşünüyorsunuzz.. evet insana acı veriyor doğru bazı şeyler ama ne bilim burdaki her arkadaş ayduman silanaz. rana lahor diğer tüm amişler hepsini çok seviyorum bilmiyorum yafff
Wlla cnm yrni duydummm kafaniza gree takilin saten ole yapmisiniss:1:

kızlar selşamm testt sonucumm 91.
Cnm hyrli olsun allahimm anali babali saglikli gelistrsinn dogursunn huyusun insaallahh.:49:

Nazaysem haberim var, acini anlıyorum ama tepkin bana biraz sert geldi. Sonuçta sen 1 haftadır sonuc beklerken birçoğumuz negatif sonuçla geldik ve sizlerinin heyecanını paylaştık. Burada paylaşılan mutlu haberler benim canımı yakmıyor aksine bana umut veriyordu. Öyle garip hissettim ki kendimi sizin biz gidiyoruz mesajınızı okuyunca, acaba ben de mı bir sorun var diye düşünüyorum suan.

Olumsuz sonucum buradan uzaklaştırmadı beni aksine paylaşımlar ayağa kalkmam güç verdi. Şimdi kendimi çok yalnız hissettim. Sizinle yeni heyecanları paylaşmak, acılarımızı beraber sarmak isterim ama buradan gitmek düşüncesi bebeklerini bekleyen, kalp atışlarını duyacak arkadaşları bırakmak gibi geldi. Offf kötü geldi iste, sanırım hem orada olurum hem burada...
Ayhh kis kyr bnde dedimm anam bennmi acayibimm hic aklima gelmedi bska yerer gtmekk buradki kankalarimmmi birakmakkk ama oraya burayada. Gideim kisss gusel olur gesmecilik oynarissss

slm canlar bakmıyorum bayadırr... kim bana özetliycekk hamişlerimiz kimlerrr....
Kisss casssiiiiii:47:Hay seni ne yapmayaaa nerdsesinn sennnnnnnnn osledim senii ama sen oslememisinn beloiii gelmion aramion sormuonn:4:Kustüm de neyse yazayim dedimm affetmijemm senii bebeisimm

kızlarrrrrrrrr dr dan geliyorummmm,
kesyi gördük çok şükür :66::66:
ama içim buruk dr içeride kanama olmuşşş dediiiiiii
aspirini estofemi kestik progeston clexane devam dediiiii
kanama büyüypde devam ederse bebeğide alır önüne götürür dediiii
napcaz biz şimdiiii :43::43::43::43::43:

merhaba kızlar

sizleri 2 gündür takip edemiyorum
bugün 2.testimi yaptırdım 173,40 çıktı 09/05 keseyi göremeye çağırdılar
hepinize dua ediyorum sizlerini unutmayacağım asla çünkü insanın başına gelmeyince anlaşılmıyor.
hepinizin destekleri için sizlere çok teşekkür ederim dualarım sizinle

canım hep beraber dua edicez allahın izni ile hiç bişey olmaz bol bol dua et

merhaba kızlar

hepinize dua ediyorum sizlerini unutmayacağım asla çünkü insanın başına gelmeyince anlaşılmıyor.

canım çok sevndm ALLAH tamamına erdirsin benim idrar testinde çıktı çarşamba kan yaptırcam dua et olur mu:66::66:

merhaba kızlar

hadi hayırlı olsunnnn canımmm
Rabbim sağlıkla hayırlı birşekilde tamamına erdirsin canımm:66::66::66:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım korkma dua et bizde ederiz elini karnına koy 148 kere ya mubdi 68 kere de ya muhyi çek ki güçlü ve kuvvetli olsun bebişin hayırlısı ile kucağına al canım...

Son düzenleme:

maaşallah canım kese göründüyse hiç merak etme ınş bişeycik olmaz
bizde bi kanama ile dr da almştık soluğu ve kesemizi görmüştük
şükür kanama kesildi
bende 3-4 gn oldu cleaxna başlayalı
sendede mi var pıhtılaşma sorunu

maaşallah canım kese göründüyse hiç merak etme ınş bişeycik olmaz
bizde bi kanama ile dr da almştık soluğu ve kesemizi görmüştük
şükür kanama kesildi
bende 3-4 gn oldu cleaxna başlayalı
sendede mi var pıhtılaşma sorunu

inşaAllah canım bişey olmazzzz benimkide başlamadan kesilse pek sevinecemmm
ben clexane yi transferden beri kullanıyorum canım pıhtılaşma sorunum varmı?????
bilmiyorum canım şidiye kadar böyle bi sorunum olduğu söylenmedi o konuda hiçbirşey konuşmadık canımm
ama daha önce bir düşük yaşamıştım belki ondan olabilir diye düşünüyorumm

Son düzenleme:
lahor sakin uzulme senin simdi dinlenmeye ihtiyacin var.Bende 2008 de keseyi gormeye gittim ozaman doktor rahimde 2 yerde kanamali bolge var suan bebegin arkasinda yataktan kalkmadan dinlen sadece tuvalete git demisti ayaklarimin altina 2 yastik koyup yattim uzun sure bebek 16 haftalik olunca tampon gorevi gorup kanamayi kesti.Bu sure icinde kesinlikle agir islerden uzun sure ayakta kalkmaktan ,cinsel iliskiden ,kan sulandirici herseyden uzak durmalisin.Cok eksi yeme maydanozu hayatindan simdilik cikar hatta butun yesillikleri (tere,marul,nane,kekik,maydanoz) bunlarin dusuk yapma gibi yan etkileri var.Ben tam 16 haftalik olana kadar onlarsiz yasadim.Simdi kizim 2 bucuk yasinda.4. mikrodan sonra geldi..Insallah sende saglikla kucagina alacaksin bebegini ve diger butun hamile arkadaslar

lahor sakin uzulme senin simdi dinlenmeye ihtiyacin var.Bende 2008 de keseyi gormeye gittim ozaman doktor rahimde 2 yerde kanamali bolge var suan bebegin arkasinda yataktan kalkmadan dinlen sadece tuvalete git demisti ayaklarimin altina 2 yastik koyup yattim uzun sure bebek 16 haftalik olunca tampon gorevi gorup kanamayi kesti.Bu sure icinde kesinlikle agir islerden uzun sure ayakta kalkmaktan ,cinsel iliskiden ,kan sulandirici herseyden uzak durmalisin.Cok eksi yeme maydanozu hayatindan simdilik cikar hatta butun yesillikleri (tere,marul,nane,kekik,maydanoz) bunlarin dusuk yapma gibi yan etkileri var.Ben tam 16 haftalik olana kadar onlarsiz yasadim.Simdi kizim 2 bucuk yasinda.4. mikrodan sonra geldi..Insallah sende saglikla kucagina alacaksin bebegini ve diger butun hamile arkadaslar

dr dan çıktıktan sonra bukadar kafama takmamıştım ama durdukça ağır gelmeye başladııı
daha önceden bir düşük yaşadığım için korkularım var

tavsiyelerin için teşekkür edrim almıda tutacam ve uygulamaya çalışıcam İnşaAlah canım

Son düzenleme:
Back
X