arkadaslar ben bugun kandil oldunu bile bilmiyodum, hepinizin kadinli mubarek olsun, dediniz gibi bu mubarek dunde birbirimize dua etmeyi unutmayalim, rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayai, saglikli bir sekilde buyutmeyii nasip eylesin, rana'nin durumu benide cok etkilede gece ruya gordum, allah hayirlara kilsin, rabbim herseyin hayirlisini hakkimizda nasip etsin, rana'ya da bol sabir ve hayirlisi ile tekrar evlat versin, rabbim mucizeleri sonsuz..... ben tv. de izledim bir kadin uc cocugunu, 1.5, 3, 5 yasinda trafik kazasinda kaybediyor... iki kiz bir erkek, kendi ve esi vasiyetlerini yazip kendilerini oldurmeye karar veriyolar,,, Kadin'in annesi son anda yakaliyor bunlari... sonra tupbebek ile kadin hamile kaliyor arkadaslar, hemde ucuz bir erkek, iki kiz, ayni olen cocuklarina benziyorlar.... demek istedim sabir ile dua ile hersey olur cocuklari oldukten 4 ay sonra hamile kaliyo tedavi ile... OPrah Winfery show var America'da.. bu programa ciktilar... Sende rana'cim insalalh olen yavrun senin ordan sefatcin, duacin olcakkk....