evet güzel beşikler mobilyalar var ama ben bebek odası istemiyorum açıkcası 3-4 yaşına girince güzel bir oda alırım şimdi beşik şifonyer birde askı dolabı alıcam biraz minyatur alıcam duvarada birkaç raf yaptırıcam oyuncak ve çerceveler için o kadar beşikte 2 tane alıcam oyun parkı ve küçük hamak beşik burda beşikler ucuz bence hamak beşik küçükken çok iyi oluyomuş çok sallanıyoya susması açısından zaten puseti salıncağı derken oda dolucak şimdilik düşüncem bu tabi 5 aya fikrim değişmesseben biraz gördüğüne popusu geçen biriyim
![]()
haklisin cnaim bende oyle dusunuyodum, turkiye`de parkyatak diyolar ya onlardan alirim iki tane diyodum ama simdilik tamamaen vazgectim cunku burdaki besiklerin yuzde doksani belirli bir sure besik ondan sonra, cocuk , genc yatagina donusuyor, iki defa harcamiycam hem icim rahat edene kadar besik ondan sonra sadece kenarlara takilan iki tahtayi aliyosun, tek kisilk yataktan birazdaha buyuk oluyor, resim eklemeyi ogreneyim ekliycem.... birde bu yerde hani icinde hem uyuyabiliyolar hemde, uyutmak icin rocking chair diyolar turkce ne bilmiyorum vallahi iki tanede onlardan alcam, dize alissinlar istemiyorum o gunelri gorurusem ins. burda odada dolap gomme canim onin icin dolap gerek yok, sadece belki cekmeceli alirim kucuk bir tane,... duvar dekorlarini ben hazirliycam ins, alip kendim yapcam....
Aynen canim fikrim degizmezse bende simdilik bunda karar kildim, bakalim hayirlsi.... ya simdi oyunparkini alsam hem cok ince ic katlari belirli bir kiloya gelene kadar rahat yatarmi bilmiyorum hem en fazla 2 yasa kadar kullanirsin oda zor belki... besik alsam biraz buyuduleri onu cikarririm bir 4 yasa kadar yatarlar sonra okula basladilarmida ins. yetiskin yatagina cevirim diyorum... bakalim resim ekliycem ins.