2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

selam kızlar siz ve bebişleriniz iyidir inşallah tetenoz yaptıran varmı ?? yarın olacamda doktor mutlaka olmama gerektiğini söyledi korkuyorum sanırım o kadar göbekten iğne oldum bende alemim yaaa:)))

Slm Cnaim, ben yaptirmadim, doktorda bisey demdi, bir bilgim yok malesef... nedenin ogrendinmi nicin mutlaka olman lazim oldunu YAz, bizde bileim... Gobekten oldumuz ignelerin sayisi belirsiz... 4 tedavi basimdan gecti... herhalde 100 ustu kesin...

Slm Cnaim, ben yaptirmadim, doktorda bisey demdi, bir bilgim yok malesef... nedenin ogrendinmi nicin mutlaka olman lazim oldunu YAz, bizde bileim... Gobekten oldumuz ignelerin sayisi belirsiz... 4 tedavi basimdan gecti... herhalde 100 ustu kesin...

silanazcım ecrinemire sormuşsun ama ben bildiğin kadarıyla yazayım bende kendi doktoruma sormadım daha ama sağlık ocağındaki doktor doğumda oluşabilicek enfeksiyonlardan korunmak adına yaptıklarını söyledi genelde burada bütün gebelere yapıolar doğum öncesi 3 adet doğum sonrası 2 adet sanırım..yanlılş bilmiosam bu şekilde..

Nasilsinizzzz..bebikleriniz nasill...benm bebikim cinsiyeti belli olduuu dedim teyselerine hmn haber verimmm..OGLUMMM oluooo inssallah...hepimizde saglicakla kucagimiza aliriz insallah

silanazcım ecrinemire sormuşsun ama ben bildiğin kadarıyla yazayım bende kendi doktoruma sormadım daha ama sağlık ocağındaki doktor doğumda oluşabilicek enfeksiyonlardan korunmak adına yaptıklarını söyledi genelde burada bütün gebelere yapıolar doğum öncesi 3 adet doğum sonrası 2 adet sanırım..yanlılş bilmiosam bu şekilde..

Merhaba Cnaim sagol acikladin icin, burda oyle birsey yok, benim doktor su cicigi filan sordu ama bu igneden hic birsey demedi... burda'da dogumdaki anfeksiyonlari onlemek icin, dogum zamani kesinlikle, jilet, elektirikli lazor, kullanmak yasak, ister dogal haliyle gel, yada tuy dokucu kreme izin veriyorlar....

Nasilsinizzzz..bebikleriniz nasill...benm bebikim cinsiyeti belli olduuu dedim teyselerine hmn haber verimmm..OGLUMMM oluooo inssallah...hepimizde saglicakla kucagimiza aliriz insallah

Canim benim gozun aydin cooook sevindim, rabbim hayirlisi ile kucaklmayadi nasip eylesin, Ayse Senin'kinin BAMya'siyla karistirid herhalde:1::1::1::1::1::1::1::1: rabbim sagligi sihati ile versinde gerisi allah kerim....

evet canım doğumda kullanılan aletlerden oluşabilecek enfeksyonlara karşı olmak gerekiyormuş bende yaptırıcam bebiş için herşeye değer napalım okadar iğne oldum bunuda olurum

aaa ne güzel bir oğluş daha geliyo bu topicde erkekler çoğaldı kızlar azınlıktayız sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil işte cinsiyet bilince ona göre alışveriş yapıosun orası güzel başla minik minik pantolanları almaya :1::1:

aaa ne güzel bir oğluş daha geliyo bu topicde erkekler çoğaldı kızlar azınlıktayız sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil işte cinsiyet bilince ona göre alışveriş yapıosun orası güzel başla minik minik pantolanları almaya :1::1:

ayduman ben hic oglusuma daha pantolan almadim kiz, kizima elbise aldim bir adet ama oglumada bugun bakip alcam, onun kafasi kelmiii aaaaa, ya ben simdilik hep kucuk seylere, tolum, zibin tarzi seyler aliyorum... dedim 7-8 aylik oldulamri ins. rabbim ansip ederse Turkiye'ye gelmek planim var o zaman cicili, biciler alirim yazada denk gelcek,,,,, ama aldim elbise kizaima 6-9 aylik dayanamadim... cok guzeldi... cok begneidmide aliyorum yani...

ayduman ben hic oglusuma daha pantolan almadim kiz, kizima elbise aldim bir adet ama oglumada bugun bakip alcam, onun kafasi kelmiii aaaaa, ya ben simdilik hep kucuk seylere, tolum, zibin tarzi seyler aliyorum... dedim 7-8 aylik oldulamri ins. rabbim ansip ederse Turkiye'ye gelmek planim var o zaman cicili, biciler alirim yazada denk gelcek,,,,, ama aldim elbise kizaima 6-9 aylik dayanamadim... cok guzeldi... cok begneidmide aliyorum yani...

bende daha bişey almadım sadece geçen patili takım aldım çok hoşuma gitti bir kaç tanede gelen hediyeler var arkadaşlarım ufak bez ayakkabılar almışlar abim elbise almış o kadar 6 aydan sonra alıcam dedim hep ama artık yavaş yavaş başlıcam bir ablam dükkanı var bebek kıyafetleri satıyo ona söyledim kaliteli %100 pamuk çıtçıtlı badiler al bana tulumlar al toptancıdan dedim çünkü o yerlerinin çok iyi olmasına özen gösteriyo bende beyendiklerimi alıcam diğerlerini iade ederiz :1::1: kayınvaldem almış büyük büyük elbiseler pançolar çok hoşuna gitmiş dayanamamış çocuk 1 yaşında giyicek ancak :1: yelekler falan örüyolar annem zaten olmadan örmeye başlamıştı bende bir sürü kıyafeti olsun istiyorum artık kendimde yelek örücem ama çok iyi örgü bilmiyorum sadece hatıra olması amaçlı izine ayrılınca o 2 ay zarfında yaparım bişeyler artık sağlıklı olsunlarda birsürü cicişler alırız nasıl olsa..

bende daha bişey almadım sadece geçen patili takım aldım çok hoşuma gitti bir kaç tanede gelen hediyeler var arkadaşlarım ufak bez ayakkabılar almışlar abim elbise almış o kadar 6 aydan sonra alıcam dedim hep ama artık yavaş yavaş başlıcam bir ablam dükkanı var bebek kıyafetleri satıyo ona söyledim kaliteli %100 pamuk çıtçıtlı badiler al bana tulumlar al toptancıdan dedim çünkü o yerlerinin çok iyi olmasına özen gösteriyo bende beyendiklerimi alıcam diğerlerini iade ederiz :1::1: kayınvaldem almış büyük büyük elbiseler pançolar çok hoşuna gitmiş dayanamamış çocuk 1 yaşında giyicek ancak :1: yelekler falan örüyolar annem zaten olmadan örmeye başlamıştı bende bir sürü kıyafeti olsun istiyorum artık kendimde yelek örücem ama çok iyi örgü bilmiyorum sadece hatıra olması amaçlı izine ayrılınca o 2 ay zarfında yaparım bişeyler artık sağlıklı olsunlarda birsürü cicişler alırız nasıl olsa..

Ayduman bende orgu fazla bilmedim halde, bebek bataniyesu oruyorum, kayinvaldem gosteriyo... cunku bende el emegim olsun istiyorum giydikeroinde , kullnadiklarinda herseyin ahziri va ama el yapimi bambaskkkaa...Annem bana turkiyeden bir suru orgu yelek, salllar yolamisti malum Canada soguk diye... Dogum kisa geliyor onlari cikartimmi tamam... bebeklerimide kayinvaldem ve arkadasi burda oruyor, Turkiye'den annemde biseyler yollaycakk ins. ben dayanamadim Babisrus diye bir yer var Toysorusun, bebek bolumu... ordan indirim vardi Ogluma uc takim aldim ama cok guzel, bakdikca bakasim geiyorrr inanki... ben indrimde guzel bisey gordummu aliyorm, hersey allah'tan kotuyu dusundunmu hic bisey almaman lazim, ama aldinmi sanada morel oluyor,,, Umut oluyor,,

EEd cnm ama pek almayi dsunmuorum .bi de bizim bi arkdsa erkek dediler ve 7bucuk aylik kontrole gido dr kiz demis:1:aklinisda olsun bu bebiklerin napcagi belli olmas anacim:1:

EEd cnm ama pek almayi dsunmuorum .bi de bizim bi arkdsa erkek dediler ve 7bucuk aylik kontrole gido dr kiz demis:1:aklinisda olsun bu bebiklerin napcagi belli olmas anacim:1:

umarım öyle olmaz bizim doktora her gittiğimde soruyorum hala kız demi diye :1::1: cuma günü kontrolum var yeniden sorim bari emin olmak adına yoksa süpriz yapar erkek gelirse giyer pembe pembe tulumları :1: insan özeniyo almak istiyo birde ben panik yapıom sanki çıplak kalıcak arkdaşım var bende 2 hafta geride birsürü şey almış onları gördüm eve gelince eşime hafta sonu gidiyoruz alışveriş yapıoruz dedim kıskandım galiba :1::1:

üçlü test yaptırdım başıma gelmeyen kalmadı ,
sanırım dörtlüyü yaptırmam artık bu olanlardan sonra:85:

ne geldi canım başına merak ettim ama bence yaptır için rahat olur ya birde geniş kapsamlı ultrasan varmış gerçi o balıkesirde varmı bilmiyorum ama istanbulda olan arkadaşları onada giriyomuş bebeğin bütün herşeyini söylüyomuş doktora sorucam burada varsa onada girmeyi düşünüyorum ben

ne geldi canım başına merak ettim ama bence yaptır için rahat olur ya birde geniş kapsamlı ultrasan varmış gerçi o balıkesirde varmı bilmiyorum ama istanbulda olan arkadaşları onada giriyomuş bebeğin bütün herşeyini söylüyomuş doktora sorucam burada varsa onada girmeyi düşünüyorum ben

ikili test sonucum iyi çıktı doktorum üçlüye gerek duymadı
ben baska bir hastaneye gittiğimde üçlü testi de yaptırdım ve sonuç riskli çıktı
amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım simdi sonuç bekliyoruz insallah temiz çıkar dua edin bizim için

üçlü test yaptırdım başıma gelmeyen kalmadı ,
sanırım dörtlüyü yaptırmam artık bu olanlardan sonra:85:

Canim ben yaptirdim ama uclu dortlu bilmiyorum, herseyini bebklerin tepeden, tirnaga incelediler... Senin basina en geldi hayirdir ins. ne guzel biz seviniyoz uzun uzun bebekleri gorduk diye? ne olduda sen boylee kizmisin :)

ikili test sonucum iyi çıktı doktorum üçlüye gerek duymadı
ben baska bir hastaneye gittiğimde üçlü testi de yaptırdım ve sonuç riskli çıktı
amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım simdi sonuç bekliyoruz insallah temiz çıkar dua edin bizim için

Canim buyuk gemcis olsun, dilerim hicbirsey yoktur allah'in izni ile ehrsey yolundadir.... ikili temiz ciktiysa, kan temiz ciktiysa sanmiyorum bisey olsun allah'in izni ile, rabbim yardimcin olsun, guzel ahberlini bekliyoruz en kisa zamanda ins. sakin kafaya takipta bebiside uzme, herseyin ahyirlisi doktorlarda soncularda o kadar cok aynilim yasayan arkadas olduki, uzuldukelri ile kaldilar... bol bol dua et

Back
X