Canim sagol paylasim icin, en azindan hepsi olmasada kafamda ne koymam gerektigini belirlemis oldum... canim burasi turkiye gibi degil iste, olsa ahh bende cikip bakcam insallah bulurum guzel biseyler boydanda, pjimada alcam ins. terlik, orkid filann bakalim insallahhh.... yavas yavas aklima geldikce atarim cantaya...
burda bebekleri kundakliyorlar. hastane kitapcinda yaziyo sakin orgu koymasin diye yelek filan yok malesef, gogus pompasini filan hastaneden veriyolar..
kizlar iyi dediniz tavsiye ettiniz gogus kremi varmi,,,, pisik icin bir tane bebege aldim DESITIN diye cok iyi dediler, ucuzlukta oldu icin aldim....
tamamlarsın canım daha ya zaman var nasıl olsa yutrdışı hastane şartları daha iyi burda devlet hast.doğum yaparsan kaç kişi bir odada kalıyo odalar havasız oluyo kimisi ağrı çekiyo bağırıyo ben onları gördükce psikolajim bozulur onun için asla devlet hast.doğum yapmayı düşünmedim doğum yapıcam özel hastanenin ne gibi hizmetleri var açıkcası daha onları sormadım bugün resmi olarak izinimi hakkettim raporumu aldım 1 hafta daha çlışıcam sonra bayram zaten bayram dönüşü gelmicem artık dün patronumla o şekilde konuştuk izine ayrılınca rahat rahat araştırıp sorucam hastaneyi.. bende iyi göğüs kremi istiyorum daha bebeğinde kişisel bakım ürünlerini tamamlamadım çok eksik var çok beşiğini aldık uyku setini arabasını pusetini aldık 10 ad battaniyemiz var 6 si ince 4 ü kalın kıyafetler çok yetersiz 12 tane bun 3 ad tulum kadife 2 ad kadife takım 3 ad hastane çıkışı 4 ad de penye 13 ad çıtçıtlı badimiz var 15 ad çorap 4 ad biberon 1ad emzik VS. şapka eldiven ve birsürü yelek