- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 163
- 37
Slm Canlar,
herkesin hafiften gecmiste olsa, BAyrami mubarek olssun, kesdiniz kurbanlar kabul olsun, yediniz etler sifa, kilo niyetine bebeklerinizle donsun....
Bayram filan dinlemiyor bende biraz dertli idim giremedim ama simdi cok sukur hersey yolunda arkadaslar, kusur abakmasyin anca girip yaza bildim... gunlerin biran once gecip Pazartesi gelmesini ve bebegimi gormek sitiyorum, biran once dogurcam gunu ogrenmek istiyorum, bebeginin sagliginin yerinde oldunu gormek isitoyurm, masalalh oglm bol bol yapistiyiyor, geceleri cok agrim oluyor ozellikle sage donerken felaket ama diyorum cok sukur 34 olduk ama insallah 38;lere kadar saglikli sihatli gebeligimiz giderde oyle kucagimiza alirizzzzz.. dualrimizi eksik etmeyelim birbirimizden arkadaslar
Doktor randevulerinizden sonra ozellikle yazinki paylasalims evinmclerimizi, huzunlerimizi... arada bir girin guzel haberleriniz alayim, makara yapalimm... yoksa bugunler kolay kolay gecmiycekkk..........
slm canım kontrolün yarın sanırımm inşallahh bebişininnn çokk çokkk iyi haberleri ile dönersin bu arada o elmeları çürütme yeee