2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Cnm cnm ole deme noluyyy inan herkes icinden geciriooo hakmi etmiyrum die ama deil deil edios hepimisss.ben mesela bazen bisim evimis meleksiz mi kalck nie bole die uzuluom ama yapmmamk lazim .kndini yalnz yada kotu hisstme hepimis emin ol bole sorulari aklimiza getirios:5:
zaten buradaki arkadaşlarla da derdimi paylaşmasam çatlarım yani etrafımda ne kadar yakın arkadaşım varsa hepsi geçen ay doğurdu sağolsunlar derdimi paylaşıyorlar ama anlayamazlar ki beni..

iyiym canım napayım.yazılanları okuyordum.hazırlık yapıyorum.bugün tüp bebek merkezinin olduğu şehre gidicem.en az 10 gün evimden uzak olucam.ama orda nete girebilirim sanırım.senin nasıl gidiyo

NABim cnm tv isliomm patlamay hazir bomba misalii hersy ustume gelio sankiii.napcaksinki sen orda 10 gun cnm:9:

kontroller sıklaştı gelip gitmek zor olacak diye bende kalmak istedim doktorda daha iyi olur dedi gözetim altında olurum diye.bende pco var geçen sene tüp bebekte ohss geçirdim zor atlattım o yüzden biraz riskli benim durum.

Tabiki ck kaliteli guzel yumurtalarin oclak, yarin mutlu haberlerini bekliyorum, benimde kafam karisti arkdaslar bilgisayarin zararli olduna ben inanmiyodum,, ama bir sure girmesemmi, lutfen bir arkads benim icin liste ile ilgilensin giremezsem...

saol tatlımmmm...6 yumurta cıktı hayırlısı ınsallahhh cok az dimi :30:.esımın spermler 5 milyondan 2 milyona dusmus :(

kontroller sıklaştı gelip gitmek zor olacak diye bende kalmak istedim doktorda daha iyi olur dedi gözetim altında olurum diye.bende pco var geçen sene tüp bebekte ohss geçirdim zor atlattım o yüzden biraz riskli benim durum.
Bnde pko yum cnm noldu.tup bebkte ohss mu oldun tutmuomu olmuomu yani

Ayhhh cnm yha bldim hatta dra deik biz tup bebek transfer yazmasin tanidik duyar die tabi drda saolsun ohss yazmis.bu ne perhis ne lahana tursusuu.yha cnm pkolularin tup embebegi tutmuomuuuu:2:

kıslar cok saolun.mersenem dualarım senınle.bnm yumurtam cok azzzzz sızın kacar tne olmustu?ankarali bnce de hamıssın cnm...

saol tatlımmmm...6 yumurta cıktı hayırlısı ınsallahhh cok az dimi :30:.esımın spermler 5 milyondan 2 milyona dusmus :(

canım önemli olan az olması değil kaliteli olması ayrıca 6 yumurta az değil 1 tane bulamayanlar var inan biz şanslı olanlardanız hiç spermi olmayıp mikro teseyle sperm arıyorlar şükredelim halimize enazından 6 yumurtan ve 2 milyon sperminiz var inşallah 1. kalitede embriyoların oluşur ALLAH yardımcımız olsun tatlım

başlığınızı görünce içim burkuldu, bir garip oldum.. geçen sene bu zamanlar bende 2010 topiğine giriyordum heyecenla.. sabah kalkar kalkmaz ilk işim arkadaşlarımın yazdıklarını okumak oluyordu.. o kadar içten, güzel şeyler paylaştık ki hiçbir şekilde anlatılamaz.. endileşeler, meraklar, korkular, sevinçler.. her türlü duyguyu en tepe noktasında yaşadık.. birbirimizin yükünü hafiflettik.. burası olmasa bütün bu zorluklarla nasıl mücadele ederdim bilmiyorum..şimdi çok şükür bebeklerimizin yaptığı yaramazlıklardan bahsediyoruz.. allah sizede nasip etsin, bütün dualarınız kabul olsun inşallah.. umarım sizinde tedaviniz başarılı geçer aralık-ocak annelerinde buluşursunuz tekrar..

hay ağzın bal yesin derler ya, aynen öyle yazmıssın
sen ve senin gibiler bize umut oluyor pozitif düsünmemize yardımcı oluyor
insallah seneye bizde kucağımızda bebisimizle yazarız baska topiclere
,sağlıkla büyüt yavrunu, çok tsk ederiz yazdığın için :21:

kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....

inşalllaaahhhhhhhhhhhh

kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....
cnm dualarımız seninle inş. kaliteli yumaşlar göbişte bebişler olur :) inş. bu lisete olan olmayan herkez in tedavisi müjdelerle sonuçlanır...

Tabiki ck kaliteli guzel yumurtalarin oclak, yarin mutlu haberlerini bekliyorum, benimde kafam karisti arkdaslar bilgisayarin zararli olduna ben inanmiyodum,, ama bir sure girmesemmi, lutfen bir arkads benim icin liste ile ilgilensin giremezsem...

cnm cep tlfnları.. kablosuz internet ler, ve tv de de bi okadar radyasyon var... sen yine de dikkat et tabii ama kısa süreli kullanımların bi zararı olcağını sanmıyorum...

Canlar ben dinlenmeye cekiliyorum, liste size emanet lutfen ilgilenin ve dualarinizi eksik etmeyin ben bir kac gun dayanabilsem bilgisayardan uzak durayim, verilen her tavsiyei dikkate almam lazim,,,, Liste size emanet butun arkadaslar dilerim rabbimden hamis ikonlari ile dolarda tasar

berekli bi ay olcak inanıyorum :)

günaydın kızlar nasılsınız;ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...

çok çok haklısın cnm ve seni çok iyi anlıyoruz.. bnm ilk bebişim normal oldu ve düşük tehlikem vardı 3 aya kadar dikkatli olmam gerekiyodu.. çok şükür hiç bişi olmadı... allahın izniyle kanama da olsa olmasada gelecek olan yiyecek ekmeği olan gelio cnm.. inş. senin bebişlerinde sana sıkı sıkı tutunuyolar annesi kolaymı? yavrular kendi yerlerini temizliyolar sanada kanama olarak gelio :) yerleşme kanasıda olabiliyomuş biliyosun.. inş. herşey güzel ilerliycek.. sen bol bol dua okumaya devam et ve en güzel duayı okuyorsun allah kabul etsin.. hee bzide unutma :)

kıslar cok saolun.mersenem dualarım senınle.bnm yumurtam cok azzzzz sızın kacar tne olmustu?ankarali bnce de hamıssın cnm...

cnm senin yine iyi benim 3 yumurtam oldu eşimin sayısıda 500 bindi ...
transferim oldu şu an 4.günümdeyim hayırlısı işallah.transferim perşembe günü yapıldı

Simdi doktordan geldim arkadaslar sorun ustune sorun valla artik napacagimi sasirdim yumurtaligimin azligi yetmiyomus gibi bu sefer de kadin hormonluk degerlerim yano ostotregen dusuk cikti.bu sekilde vurulna igenelerde bir ise yaramiyor. Benim gii sorunu olan arkadaslar lutfen yardim edin. ilk tup deneyimim bilgisini olan arkadaslar ne yapabilirim.:59:

Simdi doktordan geldim arkadaslar sorun ustune sorun valla artik napacagimi sasirdim yumurtaligimin azligi yetmiyomus gibi bu sefer de kadin hormonluk degerlerim yano ostotregen dusuk cikti.bu sekilde vurulna igenelerde bir ise yaramiyor. Benim gii sorunu olan arkadaslar lutfen yardim edin. ilk tup deneyimim bilgisini olan arkadaslar ne yapabilirim.:59:

cnm ben o değer düşsün diye 2 ay lucrin oldum.. 50nin hatta 30n altına düşmesi gerek pregna başlamak için demişti dr. 7 çıkınca değer başladık... bende öleydi.. anlamadım ki kötümü dedi senin dr ??

kızlar sakın yanlış anlamayın kesinlikle sizi üzmek için söylemedim.. sadece aynı yollardan geçtik.. umudunuzu kaybetmeyin diye yazdım..
yumurta sperm sayısı gibi şeylere takılmayın.. benim eşimin dölleme için alınan örnekteki sperm sayısı 1 milyonun altındaydı ve çok hareketli oranı da sıfırdı.. orta hareketlilerden yapıldı.. ayrıca benim oluşan yumurtam sadece 5 ad.ti.. 3.güne sadece 2 si dayanabildi.. 1 tanesi transfer edildi.. biliyorum herkes kendi çektiğini biliyor..
duygu yoğunlunuzun olması da çok normal.. ben transferin 5.gününde sinir krizi geçirdim evde.. mutfakta kırmadık tabak bırakmadım.. kendimi yerlere attım minik bir kahverengi leke için... gitti bebeğim, olmucak diye.. ama allah izin verirse oluyo.. bizim elimizde, yada başkasının elinde değil.. kısmet..

Back
X