2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

arkadaşlar herkese slmlar geçenlerde yazmıştım benimde cuma günü 9 adet yumurtam toplandı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş durumları gayet iyiymiş şükürler olsun bugün 3. günleri yyarın sabah tekrar arayıp bilgi verecekler benim daha önce hiç 3. günü geçmemişti şimdi umudum dahada arttı şükürler olsun lütfen dua edin olurmu benim içinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyenlere çifter çifter versin(amin)

cnm ben o değer düşsün diye 2 ay lucrin oldum.. 50nin hatta 30n altına düşmesi gerek pregna başlamak için demişti dr. 7 çıkınca değer başladık... bende öleydi.. anlamadım ki kötümü dedi senin dr ??

evet cok kotuymus. sol tarafta 3 yumurtam var sagda hic yokmus. gelismiyolar ama hizli.normalde kadinlarin hormonluk degerleri 500 ken bende 187 cikti. ise geldim ama calismak faln inanin istemiyorum.Nerdeyse erkek olcakmisimda haberim yok:43:

kızlar sakın yanlış anlamayın kesinlikle sizi üzmek için söylemedim.. sadece aynı yollardan geçtik.. umudunuzu kaybetmeyin diye yazdım..
yumurta sperm sayısı gibi şeylere takılmayın.. benim eşimin dölleme için alınan örnekteki sperm sayısı 1 milyonun altındaydı ve çok hareketli oranı da sıfırdı.. orta hareketlilerden yapıldı.. ayrıca benim oluşan yumurtam sadece 5 ad.ti.. 3.güne sadece 2 si dayanabildi.. 1 tanesi transfer edildi.. biliyorum herkes kendi çektiğini biliyor..
duygu yoğunlunuzun olması da çok normal.. ben transferin 5.gününde sinir krizi geçirdim evde.. mutfakta kırmadık tabak bırakmadım.. kendimi yerlere attım minik bir kahverengi leke için... gitti bebeğim, olmucak diye.. ama allah izin verirse oluyo.. bizim elimizde, yada başkasının elinde değil.. kısmet..

yukarıda o kadar güzel yazmışsın ki inşallah aralık ocak annelerinde devam edersiniz demişsin Allah razı olsun sende evladını sağlıkla büyüt inşallah bize bana umut oldun....

kıslar cok saolun.mersenem dualarım senınle.bnm yumurtam cok azzzzz sızın kacar tne olmustu?ankarali bnce de hamıssın cnm...
Bnm sadece 3 tane yumosum fardiii allha sukur bide hic olnayip tedavisi klnlar vr cnmm kac oldugu muhim diill onemli olan islevii kalitesii

evet cok kotuymus. sol tarafta 3 yumurtam var sagda hic yokmus. gelismiyolar ama hizli.normalde kadinlarin hormonluk degerleri 500 ken bende 187 cikti. ise geldim ama calismak faln inanin istemiyorum.Nerdeyse erkek olcakmisimda haberim yok:43:

canım dur şimdi lütfen üzülme... ne aşamada tedavin.. okadarda kötü olmasa gerek bak e2 diilmi bu test.. bnm de düşük olması gerekiodu... vardır biyolu bi çözümü hemen bozma sinirlerini araştır. tüp bebek tedvsnde estorejen düşüklüğü die bakalım neeler çıkıcak.. üzülme olur mu.. bnm 7 diorum baksana.. aynı tahlilden bahsediyoruz sanırım.... yanlız anlamadıysam...

canım dur şimdi lütfen üzülme... ne aşamada tedavin.. okadarda kötü olmasa gerek bak e2 diilmi bu test.. bnm de düşük olması gerekiodu... vardır biyolu bi çözümü hemen bozma sinirlerini araştır. tüp bebek tedvsnde estorejen düşüklüğü die bakalım neeler çıkıcak.. üzülme olur mu.. bnm 7 diorum baksana.. aynı tahlilden bahsediyoruz sanırım.... yanlız anlamadıysam...

evet cazii ben yurtdisinda yasiyorum.burdakiler umitsiz vakaa olarak bakiyolar dururmuma. Bide gec farkettiler. Yumurtalarim gelismiyomus ne diyim artik.3 yumurtam var ama onlarinda kalitesiyle ilgilide bilgi vermiyolar. Allahim en iyisi Turk doktorlarimiz gercekten ...
Ostorogeni arttirmak icin hicbisey yapmiyolar.sace verdikleri igne menopur o kadar.Allahim herkese nasip etsin ama bana da lutfennnn

Cnm bnce sen fshdn bahsedion arkdsimiz da e2den

Zeynep sonuna kdr bekle cnmm hayit tohumu demle ic.bnm bitmisti nerdeyse yumurtalarim hayt tohumu ictim sabh aksm incir suyu i tim ve sabahlari bi kasik bali poelene batrdim yedimmm yap bunlariii cnmmm hatta orda yoksa burdan yollat

bilmiyorum ki cnm ostotregen hormonu dediler e2 olmasi gerekiyor. Hic aciklama yapmadilar..Agizlarindan kerpetenle laf aliyoruz valla.3 yumurtamda 18mm altindaymis.Bide onu soylediler.

evet cazii ben yurtdisinda yasiyorum.burdakiler umitsiz vakaa olarak bakiyolar dururmuma. Bide gec farkettiler. Yumurtalarim gelismiyomus ne diyim artik.3 yumurtam var ama onlarinda kalitesiyle ilgilide bilgi vermiyolar. Allahim en iyisi Turk doktorlarimiz gercekten ...
Ostorogeni arttirmak icin hicbisey yapmiyolar.sace verdikleri igne menopur o kadar.Allahim herkese nasip etsin ama bana da lutfennnn

allahtan ümit kesilmez rabbim ol desin yeterkii.... gerçekten öle burda daha hassas drlar bu konuda...
sen b akışına bırak baklım daha dur.. neler neler duyudyoruz... kaçncı denemen bilmiyorum ama defalarca yapanlar var.. pes etme...

bilmiyorum cnm ama bende e2 olarak kakn verdim.. e2 yani dediğim eminim. düşük çıkması gerek demişti.

bilmiyorum ki cnm ostotregen hormonu dediler e2 olmasi gerekiyor. Hic aciklama yapmadilar..Agizlarindan kerpetenle laf aliyoruz valla.3 yumurtamda 18mm altindaymis.Bide onu soylediler.
Cnm e2ostrojen efett.bunun yuksek olmasi gerek yoksa tedavi iptal yada farkoi dozlar ve frkli ilaclarla dwm.deiklerimi ye ic ayrica netteen arstr ne iyi geliomus ot onlari yap ye ic.uzme kndini bi anda yukselir bnm 80le basladik 200kusur oldu sonra islamler dwm etti
.fsh dedigim o oncedn yapilo onunda dsk olmasi gerek 6 ile 10 arasi oda yumurta rezervlerinden haber verio ama tup ebebk tedavisi baslayinca sadece e2 ye bakilio:30:Cok dirdir ettim ayhhh:14:

zeynepcim aslında değerlerini sonuçlarını burdan bi dr danışsan... fikir alsan...

allahtan ümit kesilmez rabbim ol desin yeterkii.... gerçekten öle burda daha hassas drlar bu konuda...
sen b akışına bırak baklım daha dur.. neler neler duyudyoruz... kaçncı denemen bilmiyorum ama defalarca yapanlar var.. pes etme...

bilmiyorum cnm ama bende e2 olarak kakn verdim.. e2 yani dediğim eminim. düşük çıkması gerek demişti.

Cnm kusyra bkma.ama fsh dsuk cikmali e2yuksekk olmali yani 3basmkli sayi olmali ama ole 7 /8 omass:17:

Cnm e2ostrojen efett.bunun yuksek olmasi gerek yoksa tedavi iptal yada farkoi dozlar ve frkli ilaclarla dwm.deiklerimi ye ic ayrica netteen arstr ne iyi geliomus ot onlari yap ye ic.uzme kndini bi anda yukselir bnm 80le basladik 200kusur oldu sonra islamler dwm etti
.fsh dedigim o oncedn yapilo onunda dsk olmasi gerek 6 ile 10 arasi oda yumurta rezervlerinden haber verio ama tup ebebk tedavisi baslayinca sadece e2 ye bakilio:30:Cok dirdir ettim ayhhh:14:

o zmn cnm benim tedavm farklı ilerliyo..çünkü bana e2 düşük çıkmalı 80 altında olmalı demişti şimdi çelişkiye düştüm.. hatta bir testte yüksek çıkınca başka yerde yaptım orda düşük çıktı. 7 çıktı.. 425 pregn başladık işte sonuca göre anlayamadım ben şimdi.. bide kortizon var anlayamadığım kullanan var mı toplamadan soıra...

o zmn cnm benim tedavm farklı ilerliyo..çünkü bana e2 düşük çıkmalı 80 altında olmalı demişti şimdi çelişkiye düştüm.. hatta bir testte yüksek çıkınca başka yerde yaptım orda düşük çıktı. 7 çıktı.. 425 pregn başladık işte sonuca göre anlayamadım ben şimdi.. bide kortizon var anlayamadığım kullanan var mı toplamadan soıra...
Ayyy bebeim bebeim sana dr ole dediyse ve tedavin farkliysa o dogrudur bebeim kafan karismasin ben simdi sen blki yanlis hatrliosun die uyardimmm kafan takilmasin cnmmmm nufffennnn:71:

Valla burdaki doktorlardan daha cok bilgi verdin cok ama cok sagol. Doktor gibisin masallah:))Bu bekleyis bu sessizlik ozllikle doktorlarin surekli olarak evet az demesi cok gicik bir durum.hayirlisi artik olmazsa Turkieyeye gidicem.Nane iyiymis ostorogeni artirmak icin...

Kızlar ya moralim acayip bozuk :50: Bugün hastaneye gittim şimdi geldim sadece ve sadece 2 yumurtam var :59: gEÇEN YAZ KLOMENLE 8 TANE YUMURTAM GELİŞMİŞTİ DAHA TÜPLERİMİN TIKALI OLDUGUNU BİLMİYODU DOKTORUM İLİŞKİYE GİRME SAKIN BU AY 4 5 TANE OLUE ÇOCUGUN DEMİŞTİ..NASIL OLDU ANLAMADIM...

Blabla cnm kortison vermediler .cnm senin test ne zmn ve kac embilllioo var icindeee hmn de bana ayhhh ne gusel:49:

Ayyy bebeim bebeim sana dr ole dediyse ve tedavin farkliysa o dogrudur bebeim kafan karismasin ben simdi sen blki yanlis hatrliosun die uyardimmm kafan takilmasin cnmmmm nufffennnn:71:

yok cnm cok sagol bakarsin o da cikarsa belli de olmaz senin dedigini yaparim.Zaten onlarda SIKILDILAR sanirim yada artik def etmek icin carsambadan sonra bana yumurta toplama gununu soyliyecekler hoc hangi yumurtayi alacaklar onuda bilmiyorum.Turk doktorlarimiz diyorum baska bisey demiyorumHic olmazsa ayni dili konusuyosun:58:

Back
X