Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayhh cnm bu isin bide bu yonumu varmis neysse bebis tutsunda olsunda bu yolda cekilen hersey degercanım tesadüf olmş bende şimdi açtım pc yi
benim değerim 18 çıktı dr gebelik var dedi ama bence çok düşük bu değer
benim ilk tüpde 12.gün 88 çıkmştı ondada kanamam vardı
ama onda iğne bi fayda etmemeiş kanama daha da artmştı
şimdi iğne kanamayı kesti lekem var az az..
yarın vericem tekjrar beta hcg 48 saat geçmesi gerekiyormş kanda artışı görmek için...
işte böyle...bakalım yarın tam olarak belli olacak ama ben hiç bişey hissetmiyorum...
caziii yorumun için teşekkür ederim
ankaralı hamiş demişsin
ınş öyleyimdir öyle ümit ediyorum![]()
kizlar eger pgt den saglikli embiryom cikarsa yarin transferim olicak
ne olur cok dua edin bana
kac gundur uykuyu falan unuttum
dua edinde 4 embiryodan bir tanesi bari iyi ciksin
ben yavrumu artik evimize getirmek istiyom
rabbim ne olur sabir ver ben dayanamiycan
Yha cnm ferah tut icini nuffennn olacak insaallah herseyi allahima birak dua et hersy guzel olacak insaallhkizlar eger pgt den saglikli embiryom cikarsa yarin transferim olicak
Ayhh cnm ister gobüsten ister koldan vurulur o igneler tecrubeli yada isi bilen birinin vurmasina geerk yok ayni insulin ignesi gibi deri altina enjekte edilioo.bn o saatte kim denkgeldiyse vurdurdumm.isteysem isten brilerine kuafrdesem kuafrden birilerine yalama oldu yani koluma degmeeyyn kalmadi ama hersey bbeebislerim icin.insaallah hersey gonlunce olur kolay gelsin saan.sizde srun ne nie tup bebek cnmkıslar herkese merhaba.ben de hafta sonu gittim muayene oldum.nisanın 20 sinde başlıyorum tedaviye...çok heycanlıyım.doktorum yumurta rezervin çok iyi dedi.vitamin ve aspirin kullanmaya başladım.iki güne bi geleceksin dedi doktorum yumurta takibi için.uzun sürüyormu acaba ultrason felan.bir de iğne verecekmiş.hastane de mi vurulması gerekiyor yoksa sağlık ocakları vuruyor mu.hem de göbektenmiş:18:
Ayhh cnm ister gobüsten ister koldan vurulur o igneler tecrubeli yada isi bilen birinin vurmasina geerk yok ayni insulin ignesi gibi deri altina enjekte edilioo.bn o saatte kim denkgeldiyse vurdurdumm.isteysem isten brilerine kuafrdesem kuafrden birilerine yalama oldu yani koluma degmeeyyn kalmadi ama hersey bbeebislerim icin.insaallah hersey gonlunce olur kolay gelsin saan.sizde srun ne nie tup bebek cnm![]()
geçmiş olsun canım.. umarım herşey gönlünce olur. ne desek boş üzülüyor insan yine de ama güçlü olman lazım unutma.. moralini bozmamaya çalışyumurtalarım büyümemiş tedavim yine iptal bu topiğe veda ediyorum nisan hayal oldu![]()
silanaza katılıyorym moral vermek lazım. bozmak değil bencede zaten stresimiz yetiyor bir de bunalrı okyyuncaaaaaaaAyyy kizlar lutfen boyle soyler paylasmayalim, tamam hlimize sukur edelim ama, bunlar cok morel bozuyur bizim bu surecte bol bol temel fikralari paylasmamiz lazim... PAylasim icin tesekurler ama bende bu menopoz ddan cok kokruyuorum, kulandimiz ialclardan dolayi bizlerde erken olabiliriz, rabbim zamanindan once gostermesin, acele, aclee sadece yazilanlari okuyorum, butun kalbim tedaviniz iyi gitmeisi hayirlisi ile mutlu sonuclar almaktan yone, rahatsizim, biraz zor oturuyrum inanki, banada dua edin kan vedim daha aramadilar hastaneden, 5 gun icin, rabbim hepimizin yardimcisi olsun, menopozuda uzak tutsun
6. iğnemi oldum be vayy... 6 gün olmuş. 8 kutudan 6 sı gitti yarın dr. kontrolü.... belki 1-2 kutu daha gerekebilir demişti.. inş. gerekmez. ozmn bnm de hafta sonu olması gerek toplamanın.....
bikaç cd ve kitap aldım.. kafa dağatmaya çünkü ben bu pc başında bu konuları araştırmaktan kafayı yicem... evde de hiç iş güç yapasım yok..
rabbim bu zamanları atlatmanın gücünü verecektir.....
ilk iğnemi hemşire yaptı .... daha sonra hepsini kendim göbeğimden yaptım...
hayırlısı dekopacım.. hlycn bende nasıl yaptım hala bilemiyorum her seferinde heycanlanıyorum.. :) bu jeli nasıl kullanıcam ondan çekiniyorum.. :) alıştım herşeye haftada bir dr gidip ultrasona girmezsem eksiklik hissdym alıştım ya :) iğnelerde alışkanlık yapcak yapmayınca titriycez falan :):):):): tövbe tövbe :):)haha :) ay gülesim geldi birden keyiflendim..
keyflen bebeımmm ayhh ne guselllll koppppkopppppne gusel üşte cnm yha ben foruma grınce hep aglıomm moral verek bıs bırbırımıseee bnceeeee
aheleahelellllll
kıslar cok saolun.mersenem dualarım senınle.bnm yumurtam cok azzzzz sızın kacar tne olmustu?ankarali bnce de hamıssın cnm...
Yaa neden aksilikler hep üstüste gelir ki... benim de myomdu yapışıklıktı kistti derken aylarca ertelendi tedavim şimdi de yumurtalarım büyümüyor(( bugün kontrolüm var bakalım.. ben estrojen için çekirdek faydalı diye duydum ayçekirdeği bir araştır istersen canım..
amiin inşallah çok güzel bir haber allah kucağına almayı da nasip etsin..
benim de geçen sefer 12 yumurtam olmuştu ama bu sefer galiba tık yok doktorum da sağıolsun hiç moral vermiyor geçen sefer oldu diye bu sefer de olacak diye bir kural yok dedi geçen kontrolümden beri ağlıyorum..
ahh canım hep bu hormon ilaçlarından oluyor bu dengesizlikler.. ben de doktor ne derse kötüye yoruyorum çoook ağlıyorum...
kizlar eger pgt den saglikli embiryom cikarsa yarin transferim olicak
saol canım beni düşünüp sormuşun benim e2 çıkmış canım dr.iyi dedi rabbime hamdüsenalar olsun yumurtam da iyi sanırım 10 tane felan ama önemli olan bunlar deil hatta gebe kalmak bile önemli deil bebişimi kucağıma alıp sağlıklı bir şekilde o hastanaden çıkmak hayırlı bir evlat yetiştirmek bence..... hem sen üzülme az yumurtayala hamile kalan daha çokk......dualarım sizinle
bu konuda kesinlikle haklısın, eksik dilek dilemeyelim arkadaşlar
önemli olan ne kadar çok yumurtamız olduğu değil, hamile kalmak da değil. hayırlısıyla onu kucagımıza alabılmek ve büyütebilmek
hepimize nasip olur inşallah![]()
keyflen bebeımmm ayhh ne guselllll koppppkopppppne gusel üşte cnm yha ben foruma grınce hep aglıomm moral verek bıs bırbırımıseee bnceeeee
aheleahelellllll