2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Ben yurtdisinda yaptiriyorum daha dogrusu burda yasiyorum.benimde buyuk bir ihtimalle cuma toplanacak.Yumurtalarin kaliteli olma ihtimali cok yuksek hic SIKMA canini.Kacta oldugu onemli degilmis kaliteli olmasiymis.Ilk denemenmi?Bende cok korkuyorum insallah toplanma problem cikarmaz bize insallah kaliteleride iyidir:18:

Evet ilk denemem acıycak filan diye hiç korkmuyorum canım ben kaliteli olsunlar yeter tek düşüncem bu olması bebegimin kaliteli bir emriyo transferi..

Simdi doktordan geldim arkadaslar sorun ustune sorun valla artik napacagimi sasirdim yumurtaligimin azligi yetmiyomus gibi bu sefer de kadin hormonluk degerlerim yano ostotregen dusuk cikti.bu sekilde vurulna igenelerde bir ise yaramiyor. Benim gii sorunu olan arkadaslar lutfen yardim edin. ilk tup deneyimim bilgisini olan arkadaslar ne yapabilirim.:59:
Yaa neden aksilikler hep üstüste gelir ki... benim de myomdu yapışıklıktı kistti derken aylarca ertelendi tedavim şimdi de yumurtalarım büyümüyor :((( bugün kontrolüm var bakalım.. ben estrojen için çekirdek faydalı diye duydum ayçekirdeği bir araştır istersen canım..
arkadaşlar herkese slmlar geçenlerde yazmıştım benimde cuma günü 9 adet yumurtam toplandı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş durumları gayet iyiymiş şükürler olsun bugün 3. günleri yyarın sabah tekrar arayıp bilgi verecekler benim daha önce hiç 3. günü geçmemişti şimdi umudum dahada arttı şükürler olsun lütfen dua edin olurmu benim içinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyenlere çifter çifter versin(amin)
amiin inşallah çok güzel bir haber allah kucağına almayı da nasip etsin..
Kızlar ya moralim acayip bozuk :50: Bugün hastaneye gittim şimdi geldim sadece ve sadece 2 yumurtam var :59: gEÇEN YAZ KLOMENLE 8 TANE YUMURTAM GELİŞMİŞTİ DAHA TÜPLERİMİN TIKALI OLDUGUNU BİLMİYODU DOKTORUM İLİŞKİYE GİRME SAKIN BU AY 4 5 TANE OLUE ÇOCUGUN DEMİŞTİ..NASIL OLDU ANLAMADIM...
benim de geçen sefer 12 yumurtam olmuştu ama bu sefer galiba tık yok doktorum da sağıolsun hiç moral vermiyor geçen sefer oldu diye bu sefer de olacak diye bir kural yok dedi geçen kontrolümden beri ağlıyorum..
selam kızlar nasılsınız..ben kötüyüm:59::59::19:yarın yumurtalarım toplanacak ...karnım çok şişti ,kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var.ayrıca başım ağrıyoooo:95::95:buda yetmezmiş gibi sabah strese bağlı kalp spazmı geçirdim:47:en son bir yıl önce olmuştu.2 saatte zor atlattım.çok rahattım aslında ne oldu bana bilmiyorum...şu aralar tek düşündüğüm ve gözümün öününden gitmeyen sahne doktorun maalesef dediği anlar:2::2:doktorumu değiştirdim ben bu denememde ama yine de oluyor kendime çok kızıyorum:47::47:böyle işte:14::14:
ahh canım hep bu hormon ilaçlarından oluyor bu dengesizlikler.. ben de doktor ne derse kötüye yoruyorum çoook ağlıyorum...

kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler.birz anneme gideyim belki iyi gelir...bana dua edin lütfen iyi geçsin toplama işlemim ...hepinize şimdilik iyi günler...hoşçakalın...:80::79::3:

hevuk; canım üüzlme lütfen betül hanım haklı eğer o 2 yumurtan iyise güzel embryo olur zaten fazla embryoyu çöpe atıyorlar hiiç üzülme normalde benimde klomenle 15 tane oluyor bende 8 deidklerinde üzüldüm nasıl yaa deidm ben bir pko yum çıka çıka bunlar mı çıktı dedim,serap hanım ben kötülerini almadım iyileirni aldım dedi bende takmadım sende takma ınş güzel embryo olcak:49:

Kizlar tutmayinca hmn kanamami oluomussss acil soleyin yada kanama olmazsada tutmayabiliomuymus

Kesinlikle canım ben ilk görüşmeye gittiğimde 19 20 yaşlarında bir kız hüngür hüngür aglıyordu benimde gözlerim doldu aglamasına doktora sordum neden aglıyo ki içim parçalandı diye o yaşta menepoza girmiş ve asla çocugu olmıycak dedi...

Ayyy kizlar lutfen boyle soyler paylasmayalim, tamam hlimize sukur edelim ama, bunlar cok morel bozuyur bizim bu surecte bol bol temel fikralari paylasmamiz lazim... PAylasim icin tesekurler ama bende bu menopoz ddan cok kokruyuorum, kulandimiz ialclardan dolayi bizlerde erken olabiliriz, rabbim zamanindan once gostermesin, acele, aclee sadece yazilanlari okuyorum, butun kalbim tedaviniz iyi gitmeisi hayirlisi ile mutlu sonuclar almaktan yone, rahatsizim, biraz zor oturuyrum inanki, banada dua edin kan vedim daha aramadilar hastaneden, 5 gun icin, rabbim hepimizin yardimcisi olsun, menopozuda uzak tutsun

yumurtalarım büyümemiş tedavim yine iptal bu topiğe veda ediyorum nisan hayal oldu:58::58:

Canim benim hayirlisi kardesim, rabbim yardimcin olsun, NIsan olmazsa, mayiz, haziran 12 ay var morleini bozma, allah'in izni ile hersryy yoluna gircek, Ayse'cim ne desem bilmiyorum kardesi

Topige veda et te,bize etme arada bir gir lutfen

Kizlar tutmayinca hmn kanamami oluomussss acil soleyin yada kanama olmazsada tutmayabiliomuymus

Canim benim oncelikle Merhaba, 18 Nisan'a buyuk gune kaldi sadece 6 gun bugunu gec... bende heycanla bekliyorum, solda agrim var doktr trasnferle alakasi yok dedi, bakalim hayirlisi souna gelince

4 denmesini yasayan biri olarak diebilirimki, ilk denemede tutmadi adet gunumde gecti, test negativ vikti , bir hafta bekledim yine gelmedi kafam bile karisti yanlislikmi yaptilar diye ama kirmizilar gecde olsa geldi

Ikinci denem'de donmuslrar test sonucum pozitif cikti, Canada'ya geldikten sonra kan degerleri dusmeye basladi, yine adetim uc bes gun sonra geldi

Ucuncu deneme'de yine Negativ sonuc aldim, adet gec geldi.... Sonuc olarak hic adetten once kanama olmadaim yada test sonucundan once amamyinede gebelik olmadi, onun icin boyle seylere hic takma, hc belirti aramiyorum bu sefer nasip kaderde varsa olcak ins. 18 nisannda sevincten aglayanlardan oluruz ins.

Yha ksslar blki ben dikkatimden kacti ankara nifkli arkdsin kan testi nolduuuuu
canım tesadüf olmş bende şimdi açtım pc yi
benim değerim 18 çıktı dr gebelik var dedi ama bence çok düşük bu değer
benim ilk tüpde 12.gün 88 çıkmştı ondada kanamam vardı
ama onda iğne bi fayda etmemeiş kanama daha da artmştı
şimdi iğne kanamayı kesti lekem var az az..
yarın vericem tekjrar beta hcg 48 saat geçmesi gerekiyormş kanda artışı görmek için...
işte böyle...bakalım yarın tam olarak belli olacak ama ben hiç bişey hissetmiyorum...

kıslar herkese merhaba.ben de hafta sonu gittim muayene oldum.nisanın 20 sinde başlıyorum tedaviye...çok heycanlıyım.doktorum yumurta rezervin çok iyi dedi.vitamin ve aspirin kullanmaya başladım.iki güne bi geleceksin dedi doktorum yumurta takibi için.uzun sürüyormu acaba ultrason felan.bir de iğne verecekmiş.hastane de mi vurulması gerekiyor yoksa sağlık ocakları vuruyor mu.hem de göbektenmiş:18:

kıslar herkese merhaba.ben de hafta sonu gittim muayene oldum.nisanın 20 sinde başlıyorum tedaviye...çok heycanlıyım.doktorum yumurta rezervin çok iyi dedi.vitamin ve aspirin kullanmaya başladım.iki güne bi geleceksin dedi doktorum yumurta takibi için.uzun sürüyormu acaba ultrason felan.bir de iğne verecekmiş.hastane de mi vurulması gerekiyor yoksa sağlık ocakları vuruyor mu.hem de göbektenmiş:18:

canım sen tüp bbek mi yaptrcan yumurta takibi mi anlamadım cümlenden?
iğneleri kendin yapablrsin sağlık ocağına gitmene gerek yok acımıyor hiç

geldim...

Blabla cnm kortison vermediler .cnm senin test ne zmn ve kac embilllioo var icindeee hmn de bana ayhhh ne gusel:49:

canım bnm daha 6. iğne günüm.. yarın kontrolüm var... daha transfer falan yok hevukla aynı hemen hemen.. ilaçları yazdı aldım duruyo cnm..

Hmmmcnm bn tam tup bbk tedaviye bsladigimizdaki olylri hatliom onlr kfama islenmis cunku oncelerini reddettim bynimde hala bi umut aaaa kizim sen norml hmile klabilirsin dieck die bkledim dru.optan once ignelerle brlikte e2m yuksek olmali die bbiliom.caziii senin transfer oldu dimi cvp fersene bacimm:3:
yok bacımmmm....

Bende e 2 yi bikez ölçtüler..Cuma günü toplanıcakmışş Moralim çok bozuldu ama ya inşallah kaliteli olurlar döllenirlerde transferim gerçekleşir.. :59: Dr söylemedi hiç ben çıkarken sordum kaçtane var diye 2 tane dedii yogundu tam çıkarken betül hanm gördü neoldu dedii 2 taneymişş dedim çok üzüldümm sağlıklı olsun önemli olan o dedi 1 yumurta lazım bize dedi..Ben çok tur diye düşünürken klomenle 8 tane gelişen yumurta nasıl olurda 2 tane olur..

8 yumurta ama olmadı dimi.. belki 2 yumrta olur cnm belli mi olur....

Ben bu topikte kk da bir topik okumuştum günlerce kendime gelemedim.Bizler şanslıyızki yine imkanımız var birşeylerin mucadelesini verebiliyoruz..Konu şöyleydi..Bir kadın hamile 9.ayında birkaç gün sonra doğuma gidicek gayet sağlıklılar..
Doğum için kardeşi evini temizliyormuş arkadaşta yardımcı olmak için su taşımak istemişş kardeşine
ve karnın üstüne düşmüşş çok endişelenmişş doktorunu armaış dr birşey olmıycagını kanaması olursa gelicegini söylemişş ertesi gün acayip bi agrıyla uyanmış ve kanamyla hemnen hastaneye acele doguma almışlar Bebeği başka hataneye anneyi başka hastaneye kanamasını durduramamış doktorlar ve rahmini almışlar ama üzülmemiş yavrusunu düşünerek çabucak iyileşmişş ve kötü haber hiç görmediği yavrusuda ölmüşş ve birdaha asla çocuguda olmıycak..:59: Bunu okuyunca okadar kötü oldumki Halimize binlerce kez şükürler olsun kızlar...

Kesinlikle canım ben ilk görüşmeye gittiğimde 19 20 yaşlarında bir kız hüngür hüngür aglıyordu benimde gözlerim doldu aglamasına doktora sordum neden aglıyo ki içim parçalandı diye o yaşta menepoza girmiş ve asla çocugu olmıycak dedi...

rabbimize şükürler olsun ne halde olanlar var binlerce şükür olsun rabbime...

Yha ksslar blki ben dikkatimden kacti ankara nifkli arkdsin kan testi nolduuuuu

ankaralı hamişşşşş.. göbüşte bebiş varrrrr...

1 siklus ara verioruz sonra tedavi protokolünü değiştirip bir daha deniycez tabi ben dayanabilirsem...

şimdi dayanlmaz gibi gelsede bi kaç zaman sonra kendini yeni bir tedavinin ortasında görceksin bile...ben 3 deneme yaşadım ve bu hep böyle oldu...ama bu sondu...biitti artık..

Back
X