arkadaşlar nasılsınız.benim moralim epey bozuk.iki oldu yumurta toplanıyor.havuz yapılıyor.doktor bir daha toplayalım dedi.moralim sıfır.
tatlım havuz yapılıyor ne demek bunuda ilk defa duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nasılsınız.benim moralim epey bozuk.iki oldu yumurta toplanıyor.havuz yapılıyor.doktor bir daha toplayalım dedi.moralim sıfır.
merhaba kızlar..oh be ne güzel nisan transferlerimiz başladı.darısı başımıza inşallah.bende adet olmayı bekliyorum inşallah 2-3 güne kadar olursam başlıcaz iğnelere ALLAHIN İZNİYLE..
allah yardimcin olsun canim
kac yasindasin kacinci denemen
benimde uzun protokoldu bugun gonal f te 6 inci gunum
il k ekoma gitcem allah izin verirse pazartesi
arkadaşlar benim ikinci denemem ocak ayında 17 yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu.perşembe günü tekrar 16 tane toplandı 5 tanesi iyiymiş.yani doktorlar biriktiriyor.sonra onlara genetik inceleme yapılcak.
eşimin kromozomlaında sorun var.o yüzden biriktirip genetik araştırma yapılcak.
CANIM INŞ DUALARIMIZ SENLE INŞbanada bol bol dua edin arkadaşlar
iyigeceler kızlarr,
herkes bir heyecan bir telaş :)
bizim daha transfere var epey :) yine de nisana yetişirim diye düşünüyorum
hayırlı adımlarla ,sorunsuz devam ederiz inşallah![]()
merhaba kızlar..oh be ne güzel nisan transferlerimiz başladı.darısı başımıza inşallah.bende adet olmayı bekliyorum inşallah 2-3 güne kadar olursam başlıcaz iğnelere ALLAHIN İZNİYLE..
arkadaşlar benim ikinci denemem ocak ayında 17 yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu.perşembe günü tekrar 16 tane toplandı 5 tanesi iyiymiş.yani doktorlar biriktiriyor.sonra onlara genetik inceleme yapılcak.
doktorum bir daha toplayalım dedi.bunaldım iyice.daha transfer falan yok.