2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlarrr nerelerdesiniz...:24::24:
nasılsınız bakalım ...yarın son kontrolüm var:49::49:bakalım yumurtalar ne alemde:52::52:dün en son iyilerdi:64::66:önümüzdeki hafta benimde transferim var:49::49:şimdiden heyecen bastı:84::84:

Ne guzel NISa'cim ins. hersey yolunda gider, transferin olana kadar biz herhalde sonuclari aliriz, Hepimiin hakkinda hayirlisi ins.

nisacım ne güzel iyice yaklaşmışsın sonuca.. benim de ptesi yine kontrolüm var ama hiç umudum yok galiba bu sefer büyümeyecek yumoşlarım tedavim iptal olacak gibi geliyor bana..:(((

Oyle dusunursen oyle olur, POZITIF ol lutfen, yumurtalaridna gelisce, dollencek, saglikli embriyolar allahin izni ile tranfer olcak lutfen boyle dunume, tedavi goren arkadaslarin hepsinin gidisati ianki rabbimin elinde, bana hala saka gibi geliyor, icimde embriyolarin olmasi ve bunlar bebek heline donusmesi ama Allah'in mucizeleri sonsuz Ins. bu mucizeleri yasamak ve paylasmak bizlerede nasip olcakk

kızlar merhaba opudan geldim şimdi yumurtalar iyi 16 tane çıktı umarım kaliteleri iyidir. artık transferi bekleyeceğiz...

hayırlısı olsun canım...maşallah diyelim:nazar::nazar: darısı başıma...inşallah çok kaliteli olur ...:34:

Canim ya desene uc, bes gune seninde tranfer gerceklesir, cok sevindim Nisa'cim allah gonlune gore versin.....

KIslar yardim acil transferin 3.gunu ve kabizim allahim ya wcdeyken cok kasiliyor rahmim cok korkuom kaybemis olabilrimiyim allah korusun 2 tane konmustu kurban olayim yardim zarar vermisimdir onlara yardim nolurrrr ltfennn bgun 3 yad 4 kez wcde baya bi zorlandim cok yani kusura bakmayin afedersiniz kislar bilen tecrubeli cvplayin nolurrrr:5::2:

Canim benim dorduncu denme inaki sim diye kadar en etkli olan ac karninda, yada kahvalti ile birlikte bir bardak uzum suyu ic, inanki faydasini gorceksin bende oyle yapiyorum allaha bin sukur bende 3 gundeyim nerdeyse hic karsilasmadim, Sonuc 18 Nisandai alcan, uzmu suyu, bol su, ve kayisi eb yemiyorum cunku bende asiri gaz yapiyor, sadece hakki sikilmis, organik uzum suyu ic... INSALLAH faydasini gorursun

slm kızlar şimdi geldim doktordan
moralim sıfır 6 tane yumurtam olmuş salı son kontrolum sanırım bi aksilik çıkmazsa ben dünyanın en salak insanıyım ilaç dozumu yanlış vuruyormuşum neden böyle bi hata yaptım onuda bilmiyorum ilk denememde değil göyaa tecrübeliyim ama olcak işte bana hemşire sabahları purogon 300 doz vurcaksın demiş ben sabah 300 akşam 300 anladım dayadım günde 600 üniteyi kendime hemşire ne yaptın sen dedi sen ne söylediysen onu yaptım dedim ben böylebişey söylemedim dedi bu yüzden 5 kutu daha ilaç almak zorunda kaldım toplam 11 kutu ilaç kullanmış olucam 5000 üniteye yakın tabii bu sayede yumurtalıklarımın anası bellendi kendimemi yanayım paramamı yanayım salaklığımamı yanayım anlamadım inşallah yumurtaların kalitesini etkilemez bana dua edin arkadaşlar hepimizin sadece duaya ihtiyacı var salı günü son kontrol bakalım artık hayırlısı ALLAH tan

Canim ne yazacami sasirdim, sana birsey olmasinda, tedavi yine olur biliyorum soylendi kadar kulay degil ama yuksek doz ilac vermisin, iyi sana birsey olmamis, durumun gidisatindan bizi lutfen haberdar et, gecmis olsun, rabbim sifa versin, insallah yumurtalarin saglikli bir sekilde gelismistir, bir problem olmaz... cok dalgin, unutkan oluyoruz guzelim bu surecte ne kadar tecrubeli oldumuzu sansakda hatalar yapiyoruz kendimden biliyorum UZME SAKIN TATLI cnaini...

merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz:71::71::71:

bende şok oldum canım ya ... ama çok zor bir yol normal canım insan stresten ne yapıcağını bilemiyor. ben bile hastaenin verdiği kağıda kırk kere baktım yanlış yapmayayım diye.. sana kağıt vermedilermi dozları yazan.. hangi merkezdesin..üzme kendini allah yardımcın olsun atlatırsın canım

kağıt verdiler ama hiç bakmadım bile hemşire anlattı diye izmir smyrnada tedavi görüyorum

Canim ne yazacami sasirdim, sana birsey olmasinda, tedavi yine olur biliyorum soylendi kadar kulay degil ama yuksek doz ilac vermisin, iyi sana birsey olmamis, durumun gidisatindan bizi lutfen haberdar et, gecmis olsun, rabbim sifa versin, insallah yumurtalarin saglikli bir sekilde gelismistir, bir problem olmaz... cok dalgin, unutkan oluyoruz guzelim bu surecte ne kadar tecrubeli oldumuzu sansakda hatalar yapiyoruz kendimden biliyorum UZME SAKIN TATLI cnaini...

saol bitanem benimde tek düşüncem o inşallah yumurtalara zarar vermemiştir. Allah yardımcım olsun yapacak bişey yok artık olan oldu sonucu hep birlikte görücez

mersenem sakin uuzlme 4-5 tane yeterli bence transfer icin insallah kalitelidirler.benim kan degerime bakiyolar ama bisey soylemiyolar yaa.ben yaklasik innamiyacaksin ama 5 mart reglimden 1 hafta oncesinden ignelere basladim uzun protokolmus anlamiyorum.cumadan bu yanada dozaji da arttirdilar. ilk deneme oldugu kurbanlik koyun misali ne diyolarsa onu yapiyorum:59:

Bende böyle başladım canım lucrine adetimden önce uzun protokol d.kntrol hapıda kulllandımm 17 gün 11. iğnemi vuruldum bugün adetin 5.günü..Puregonuda 4gündür kullanıyorum.Uzun olunca böyle oluyomuşş benimde ilk denemem çok komik oluyorum herşeyi unutup saatlerce hafızamı zorluyorumm hatırlamk için

hiç sorma tatlım
iğnelere başladığım gün benimle beraber kuzenimde gelmişti hemşire ben böylebişey demedim deyince hemen kuzenimi aradım acaba benmi yanlış anladım diye ama oda benim anladığım gibi anlamış hayır ALLAH a şükür zekamdada bir problem yok herşeyden önce önem verdiğimiz bir tedavi olduğu için dikkatsiz olmam olanak dışı neyse kimseyi suçlamak istemiyorum bundada vardır bir hayır dedim tek istediğim kaliteleri bozulmasın RABBİM yardım etsin

Nasıl ya bende şaşırdım valla benim merkezde hem yazdı hergün 7 de diye hemde 4 kez tekrarladı böyle ilaçı yerleştirmeyi nasıl yapacagımı..İlacı alırkende eczacı kız tekrar anlattı aklında bişey kaldıysa sor lütfen dedi otur biraz hatırlarsın belki dedi..Oda anlattı buz kabıyla verdi iğneyii..İnşallah bir aksilik olmaz canım Rabbim inşallah bu yolda yardımcımız olur..

Nasıl ya bende şaşırdım valla benim merkezde hem yazdı hergün 7 de diye hemde 4 kez tekrarladı böyle ilaçı yerleştirmeyi nasıl yapacagımı..İlacı alırkende eczacı kız tekrar anlattı aklında bişey kaldıysa sor lütfen dedi otur biraz hatırlarsın belki dedi..Oda anlattı buz kabıyla verdi iğneyii..İnşallah bir aksilik olmaz canım Rabbim inşallah bu yolda yardımcımız olur..

sorma tatlım ben daha kendime gelemedim gözlerim şişti ağlamaktan ama yapacak birşey yok olan oldu inşallah yumurtalarımın kalitesi bozulmamıştır.

slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı kısmetse salı günü bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşicek bu benim 2. tüp denemem daha öncede 2 aşılamam war rabbim hayırlısınla bizleride sewindirsin size de bi şey sorucam daha önceki denememde hiç kakmadan yattım bu defa 3 gün yatmayı daha sonradanda normal yaşantıma dewam ederek bekleme dönemini atlatmak istiyorm aranızda bu konuda daha tecrübeli olan warsa lütfen nelere dikkat etmem konusunda bana yazarmısın bide beslenmedeki özel bi yemem gereken bişey warmıdır şimdiden çok teşekkürler rabbim hepimizle olsun.

slm kızlar şimdi geldim doktordan
moralim sıfır 6 tane yumurtam olmuş salı son kontrolum sanırım bi aksilik çıkmazsa ben dünyanın en salak insanıyım ilaç dozumu yanlış vuruyormuşum neden böyle bi hata yaptım onuda bilmiyorum ilk denememde değil göyaa tecrübeliyim ama olcak işte bana hemşire sabahları purogon 300 doz vurcaksın demiş ben sabah 300 akşam 300 anladım dayadım günde 600 üniteyi kendime hemşire ne yaptın sen dedi sen ne söylediysen onu yaptım dedim ben böylebişey söylemedim dedi bu yüzden 5 kutu daha ilaç almak zorunda kaldım toplam 11 kutu ilaç kullanmış olucam 5000 üniteye yakın tabii bu sayede yumurtalıklarımın anası bellendi kendimemi yanayım paramamı yanayım salaklığımamı yanayım anlamadım inşallah yumurtaların kalitesini etkilemez bana dua edin arkadaşlar hepimizin sadece duaya ihtiyacı var salı günü son kontrol bakalım artık hayırlısı allah tan
ayyy canım yaa ağzım açık okudum yazdını yaaa
tüh dünyanın ilacını almşsın hakkatten
ama olan olmş olsun üzülme dr baksın bakalım ne kadar olmş yumoşlar
vardır bir hayır bundada..hayrlısı olsun
en kötü aksilik bu olsun yeter ki bunun sonucu gebe kal ınşşş:49:

merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz:71::71::71:
dualarımız sneinle ve bu yoldaki herkesle canım merak etmee...
slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı kısmetse salı günü bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşicek bu benim 2. tüp denemem daha öncede 2 aşılamam war rabbim hayırlısınla bizleride sewindirsin size de bi şey sorucam daha önceki denememde hiç kakmadan yattım bu defa 3 gün yatmayı daha sonradanda normal yaşantıma dewam ederek bekleme dönemini atlatmak istiyorm aranızda bu konuda daha tecrübeli olan warsa lütfen nelere dikkat etmem konusunda bana yazarmısın bide beslenmedeki özel bi yemem gereken bişey warmıdır şimdiden çok teşekkürler rabbim hepimizle olsun.

hayırlı uğurlu olsun canım...canım kendini çok yorma . 4 gün yat sonra hayatına dön .. çok orulma yeter. zorlanma.. maydanoz ve naneden uzak dur. bunun dışında normal hayatına devam et. hayırlı olsun

sorma tatlım ben daha kendime gelemedim gözlerim şişti ağlamaktan ama yapacak birşey yok olan oldu inşallah yumurtalarımın kalitesi bozulmamıştır.

cnm belkide daha iyi olur beli mi olur.. hangiilacı kullanıyrdn sen.. bende pregn kullanyrm. 4.günm. normalde 300 yazıo üstnde ama 1 tüpten 425 çkyr. dr. bana sonuna kadar çek kaça kadar gelirse okadar yap ölede de devam et dedi. hemen dr. arayıp sorsaydn..her şerde vardır bir hayır... hayırlısı artık..

300 müü 425mii 450 olması lazım canım içinde ben 2 defada vuruyorum puregonu 225 2 günde bitiyo ilacı çıkardığımda kalmıyo hiçç..

Back
X