cleaxn iğne mi yapıyordu acaba bu kanmayı yattığım için sanırım kanamam tekrar kahveye döndü
Allahımmm ayrdım et ne olur değerim yükselsinnn ınşşşş
cnmmm dularımız senınle merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cleaxn iğne mi yapıyordu acaba bu kanmayı yattığım için sanırım kanamam tekrar kahveye döndü
Allahımmm ayrdım et ne olur değerim yükselsinnn ınşşşş
kızlarr yaaarınn kontrolüm var e2 çıkması lazımm dua edinn bana daaaa hepinize iyii gecelerr öptümm...![]()
Kızlar merhaba... öncelikleee ankaralı yı kutluyorumm..... Allah tamamına erdirsin.. Darısı başımızaaaa
Bu arada transferim salı yada perşembe bugün aradılar..Listeye eklersen sevşnirim canım..
hayatım yumurtalar toplamadan neden antibiyotik veriyorlar anlamadım ben yalnız.. yumurtaya zararlı deilmi.. benim yumoşlar toplandı sonra başladım transfere kadar kullanıcam...İğne çok zor şimdiden kalçalarım acıyorr
hayatım doktorunla konuşş. çok geçmiş olsunnn
canım çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede kucağında olur bebeğin..Tğüm isteyenlere evlat nasip etsin Rabbim.
kızlar bu benim 3. ilk öldü 2. düştü daha 6 haftalıkken şimdi de tedavideyim bildiğiniz giibi gerçekten insan yemiyor içmiyor biriktripp okadar emekle tedavi oluyorr birde böyle şeylerle karşılaşınca rabbime isyan olmasın ama yıkılıyor bu hepimiz için geçerli inşşallaahh bu seferr diyorumm hepimiz içinnn............[/QU
ne diim ki cnm bnm Allahım cok zor bi surec bu hepimiz mutlulukla sonlandrırız ınsallah hıkayemızı....Cık gecmıs olsun bunlar son olsun ınsallahhhh.Artık kucagına al bekledıın bebısını...
hepinizi çok seviyorum yoldaşlarım ınş aranzda ilk hamile ben olurumda sizlere uğur olur.yada ne bileyim bişeyler olur..şuan duygusal anlamda karmakrışığım dualarnız beni çok mutlu etti...ınş değerim yükselir..dr bugün eşimle mutlu konşmuş ama ne bileyim hayrlısı bakalım...prognex iğneyi 100 lük vurdur dedi hemen vurdurduk iğneci de bana içimden bi ses senin tüp bbek yaptrdığını ve hamile olduğunu söyledi dedi çok şaşırdım ve hissettiği şeyler çıkarmş..Rabbim bu mutluluğumu yarım bırakmaz ınş..dua ediyorum elimi karnıma koyup ayetel kürsü okuyorum
işte benden böyle size haber vermek için geldim şimdi tekrar yatmaya gidiyorum..öptüm sizleri yine dua edin bana![]()
Kislar telden yaziom o yusden alinti cok olunca kbul etmedi bnde alintilari sildim.Sevgili silanazcim benim ilk denemem 3yumos 2transfer yas 28test 18 nisan.
Bi de kislar dra kontrole gideceklre sans diliorum gusel uberler verelim birbirkize .cnk ankarali bis seni coktan hamis ilan ettikk meraq etme cnm olmamissa bile bis kirk kere dedigimi z icin olmustrrrr.hyrlisi olsn cnm .allah gnlune gre versin hepimziin
kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....
kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....
günaydın kızlar nasılsınız;ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...
Canims enle ayni gun sonuc alcaz desene, benim yurtdisi oldu icin saat farkindan dolayi ilk utlu ahbeeri senden alcaz insallah, nasil gidiyor senin surec, yarin 5.gun olcak ben kan vermeye gitcem, rahim kalinligi icin, benim solda batmalar oluyor, karin agrisi bide ishal var... bugun cok kotuydum simdi iyim allah sukur, seninde tedavi donmuslarlami?
ınş zeynebim ınş her gören içimden bi ses sen hamilesin diyor ama bu ses benden hiç gelmiyor,ama hep dua ediyorum ayetel kürsiyi kaç kere okudum sayısı bende bilmiyorum Rabbim yarım bırakmasın bu mutlulğu ınşşşş ve rahatça hamileyim diyeblirim gerçi sılanaz beni çokdan hamile ilan etmiş görünce inananmadım bu ben miyim ben mi hamile yim dedim
birde bi soru dün yaptrdığım iğneden acep bugünde mi yaptrsak dr u arayacğım da vaktin geçmesini bekliyorum bakalm ne diyecek..burdan biri o iğneyi yaptırıyorum demişti kaçlık yaptıryor acaba
Cnm ben kullaniom sabah aksm 1er tane.ama cnm herkese ffarklidir belki dikkat et dra sorr cnmmmmm hadi bakalimmm bitanee git ve bise 3yada 2kisiyim deeeeeprognex yani progestron içerikli iğne
ınş zeynebim ınş her gören içimden bi ses sen hamilesin diyor ama bu ses benden hiç gelmiyor,ama hep dua ediyorum ayetel kürsiyi kaç kere okudum sayısı bende bilmiyorum Rabbim yarım bırakmasın bu mutlulğu ınşşşş ve rahatça hamileyim diyeblirim gerçi sılanaz beni çokdan hamile ilan etmiş görünce inananmadım bu ben miyim ben mi hamile yim dedim
birde bi soru dün yaptrdığım iğneden acep bugünde mi yaptrsak dr u arayacğım da vaktin geçmesini bekliyorum bakalm ne diyecek..burdan biri o iğneyi yaptırıyorum demişti kaçlık yaptıryor acaba
hııı sen mi kullanıyordum canım ya kusura bakma valla akıl kalmadı bendeCnm ben kullaniom sabah aksm 1er tane.ama cnm herkese ffarklidir belki dikkat et dra sorr cnmmmmm hadi bakalimmm bitanee git ve bise 3yada 2kisiyim deeeee