hlycn hala ağlıyomusun yoksaaaa :):)
bak bu sensin
![]()
Yok bebeimm mama yiodummmm deli gibi yiom aman acikirlar bisey olur die insaallah hala icimde ve tutunurkarda hakkatn onlr icin yemi s olurummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hlycn hala ağlıyomusun yoksaaaa :):)
bak bu sensin
![]()
kızlar 2. veya 3. deneme yapanlar bana soyleyebilirler mi dondurulmus embriyo yoksa yanı sıl bastan yapılacaksa ne kadar beklenılıyo dınlenmesı ıcın rahım? bu benım ıcın cok onemlı![]()
canım ben 3.denemem de hamiş kaldım şükürler olsun
canım ennnn azı 2 adet dönemi
biz son 6 ayda 3 tüp bebek denedik yani dr lara dedim en azı hangisi ise o olsun
benım 2 embrıyo da olecek sankı ole bı hıs var ıcımde o yuzden arastırıyım barı![]()
ben yanlıs anlamısım toplanan yumurta 10mussss ama cok vahım bır durum var 1.gun ve sadece 2 tane kalmıs spermler cok zayıf oldugu ıcın durm bu dedı dr.persembe gunu hemen transferını yapıcam dedı rıske atamam dedı allahım o 2 sı de gıder kesın hersey bosa cıktı.mahfoldum ben![]()
Arkadaslar, ben siz boyle yazdinizmi sasiriyom , hangi yontemle esinizden sperm alindi, benim esim Seker hastasi, hareketlilik, yada sperm sayisi dusuk ama, rabbime cok sukur TESE ile tissue aliyolar, doku parcasi, ordan cok saglikl spermler elde ediyolar, benim 24 yumuraynin hepsi lendi, 3 transfer edildi, geri kalan 12 tane en iyi dedikelri dondulurdu, bu akdar umutsuz olmayin lutfen, ve eslerini kesinlikle TESA olmasin, cunku ilk onu doktor yapti aldi spermlere labaraturada bakti hepsi olu idi nasil kokrtum ilk oyle dedinde, ama hmen TESe yaptim dedi, ordan doku ile butun yumurtalar dolendi arkadaslar belki benim yasadiklarim size yardimci olur, ben her esimden operayonla sperm aldikalrinda, beklerkenki aglamalirimi, dualarimi kimze bilemez, sizlerinde bilinmiycegi gibi, ama Lutfmudunuzu kaybetmyin bek benimEmbriyoslar 6 gunluk oldu, ikizlarim olcak ins.yad birtanecigim oclak, ama inaniyorumki bugun olmazsa baska bir gun olcak
Inanmak BASARMANIN YARASI canlar
sakın böyle düşünme, herşeyden önce pozitifliğini koru
rabbim bir yumurtadan vermiyor mu canı,
diğerleri öldü diye o iki yumurtada ölecek diye bişey yok, dua et bol bol
hayırlısını dileyerek bende dua ediyorum senin için![]()
![]()
aayy sen ne güzel konuşuyosun öyle. ne kadar umut dolu, olumlu
sık sık gel Silanaz, burda negatifliğe yatkın çok insan var
arasıra gel, konuş konuş git güzelim yaaaa![]()
kızlar 2. veya 3. deneme yapanlar bana soyleyebilirler mi dondurulmus embriyo yoksa yanı sıl bastan yapılacaksa ne kadar beklenılıyo dınlenmesı ıcın rahım? bu benım ıcın cok onemlı![]()
kızlar yarın yine e2 ve muayenem var yumurta toplama günümde belli olcak inşallah dua edelim birbirimize ALLAH emanet olun ii geceelrrrrrrrrrr![]()
kızlar yarın yine e2 ve muayenem var yumurta toplama günümde belli olcak inşallah dua edelim birbirimize ALLAH emanet olun ii geceelrrrrrrrrrr![]()
kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum
ben sürekli uyuyorum valla ya ilaçlar beni mahvediyor
bu ardaa kanamam leleknlenme yok
ınş devam eder kızlar değerim arta arta...
biliyorum kzıcaksınız bana ama milletin değeri 200 çıkıyor benimki daha 100 lere ulaşmadı tedirginim..ama rtmş olması güzel..ınş 2 gün sonra bidaha kan vericem..iğnlere devam dedi dr umuz...
hevukcum bende hep meryem suresini okudum
hatta ilk 7 ayetini sürekli okudum
birde elimi karnıma koyup ayetel kürsi okudum
olduysa dualar hürmetine oldu şükürler olsun![]()
Evet cnm solemistim ama olsun ben kortizon kullanmiom sadec blmedigim bi ilac vr oda deltacortil o da cortison deildir cunku 2 liraaaSen kortizonmu kullanion
benım 2 embrıyo da olecek sankı ole bı hıs var ıcımde o yuzden arastırıyım barı![]()
Hevuk'cum umarim yanlis anlamadin beni, kirdiysa af ola, sayiden bu kullandim ilaclarinm recetelerinde hep meopoz tedavisi icin yazioyor, bende ondan gelen sanirim bir korku var erkenden olup, anne olamamk gibi tabiki hersey takdiri ilahi, bende bunlari duydukca sukrediyorum, ama sayidende cok uzuluyorum, yalan degil, benim bu caresizligimin yeerinde onlarinki, okudummu kahraoluyorum inanki, cunku hepsinin gercek olduna butun kalbimle inaniyorum,. Senin tedavi ne alemde ?