2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Zeynepppppcon cnm naptin krar verdin mi.cok meraq ediommm senii.seyneppp26 sen nasiksinn cnmm ve de:49: aydumannnn naber cnm

kızlarrr günaydın ben bugün çok büyük aptallık yaptım cumartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çok kötüyüm ya bütün hayallerim gitti keşke 2 gün daha bekleseydim mutlu hayaller kursaydım bu şekilde idrar testinden çıkmayıp kan testinde çıkan varmı ? ağlamalara doyamıyorum şuan bebeklerim bırakmış olmasın beni ne olur allahım :43::43::43::43::43:

Aydumannnninanamiommsana su anda bacim sura 2gun kalmis siksqydin disiniii var cnm var idrarda cikmasmis daha kesinnn kanda cikarmis anca.eger ki reglinden 15 gun gecerse idrarda cikarnis .ama regliden oncesinde cikmasmiss.kafani kircam simdi senin uzulme bebeimm nolurr walla diom bakk yeminle oleymis sabret iki gun kanda cikcak insaallah bebislerr:1:

Bende vuruldum bende bende 10.30 da..Kızlar size bişi sorabilirmiyim..:78: :78: Biz eşimle nerdeyse 1 aydır munasebette bulunmutoruz bugün dr dediki 3 günlük olması lazzımmış sprm.... ama cuma toplancak kafam karıştı bugünden sayarsak 3 gün olmuyo problem çıkarmı acaba...

ahhhh canım yaaa niye sana önceden söylememişler kiii
bence bunu bildir hasteneye

Ankarammmm bebekleimiss napiooo uslular mi annesiii yesin onuuuuu bu anne adayi

bende sana yazcaktım şimdiiiii
nasılsın canımmm
ben valla şu son 3 günde ömrümden ömür gitti
bugün kan vermeye gitcez yine öyle korkuyorum ki anlatamam
çok şükür lekelenme gitti

sizlerden tekrar dua istiyorummm..ınş bugünde 2 ye katlarda bende rahat bi ohhh çekerim artık...

kızlarrr günaydın ben bugün çok büyük aptallık yaptım cumartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çok kötüyüm ya bütün hayallerim gitti keşke 2 gün daha bekleseydim mutlu hayaller kursaydım bu şekilde idrar testinden çıkmayıp kan testinde çıkan varmı ? ağlamalara doyamıyorum şuan bebeklerim bırakmış olmasın beni ne olur allahım :43::43::43::43::43:

Aydumannnninanamiommsana su anda bacim sura 2gun kalmis siksqydin disiniii var cnm var idrarda cikmasmis daha kesinnn kanda cikarmis anca.eger ki reglinden 15 gun gecerse idrarda cikarnis .ama regliden oncesinde cikmasmiss.kafani kircam simdi senin uzulme bebeimm nolurr walla diom bakk yeminle oleymis sabret iki gun kanda cikcak insaallah bebislerr:1:

evet aydumancım hemen panik yapma bazen ilk kan testinde bile net olarak çıkmayan şey idrar testinden çıkar mı hem zaten ek olarak östrojen aldığımız için idrar testi yanıltıcı olabilir moralini bozma ve gününü bekle canım bol şanss dualarımız hepinizle ve hepimizle :79::79:

Hevukkk sana onceden demeleri gerekioduu cnmm daa keske en azindan dun gce bosalsaydii esinnnn yada hmn dru ara sole hmn mutlakakkaaaa hmmmenn:50:

nasılsın canımmm

sizlerden tekrar dua istiyorummm..ınş bugünde 2 ye katlarda bende rahat bi ohhh çekerim artık...

canı benim inşallah çok güzel bir sonuç çıkarr.. çok katlamıştır değerin...

inşallah canım moralim çok bozuldu ama yinede umudum var içimde dayanamadım işte dayanamadım salak testi yaptım

nasılsın canımmm

Ohhh katlansin katlansin cnmmmm sukur kanaman bitti yhaa yukselirr insaallahh ayy anam ne zor bisi .cnnet analrin ayaklari altinda olurtabi cnm cekenin halinden ceken anlrr .oyyhh quzzz onlrr mincikmincikk duruolardirr yerinde bsiim onlr icin kosturmalarimisi duyuolarmidir kii:emir_bebek:

Ohhh katlansin katlansin cnmmmm sukur kanaman bitti yhaa yukselirr insaallahh ayy anam ne zor bisi .cnnet analrin ayaklari altinda olurtabi cnm cekenin halinden ceken anlrr .oyyhh quzzz onlrr mincikmincikk duruolardirr yerinde bsiim onlr icin kosturmalarimisi duyuolarmidir kii:emir_bebek:

ınş canımmmmm ınşş valla kolay hamile kalıp doğurup bu Allahın lutfu demeyip sokağa atan lar mı cennetlik yoksa olsun diye uğraşan bizler bu yolda çektğimiz sıkıntılar mı bilemem,ama günahlarımıza keffaret olsun ınş bu sıkıntılar..ve son bulsun herbrmizin..ınşşş

canım ınş bugünde değerim 2 ye katlar...ben aytel kürsinn gücüne inandım okuyup durdum sizden ricam sizlerde 1 kez okursanız çoook mutlu olurum...
Rabbim bu mutluluğu yarım bırakmnasın ınşşşşşşşş
eşim çokdan bebek arabalarına bakmaya başlamş
dün markette bbebek bezine bile bakmış

dekopa canım üzüme benim evde testim var hala yapmadım biliyormusun
göstermez henüz diye çünkü 20-30 falan sa göstermez en az 100 leri geçmesi gerek
ya değerin yeni yükseliyorsa
bak benim ilk değerim 18 çıktı iyi ki test yapıp üzülmemişim
sende üzülme boşveeer:49:

Adi ustunde salaktesttt:1:Ne blir oo .dekopacim sen nasilsin:49:

bende bilmiyoum canım nasıl olduğumu :15::15: transferin 2. günü dinlenmedeyim.. içten içi hep kendini dinliyor insan ay şuram ağrıdı ay buram ağrıdı .. sürekli dua ediyorum bus efere olsun diye ama bakalım ne zor şey beklemekkk... sen nasısın canım

ınş canımmmmm ınşş valla kolay hamile kalıp doğurup bu Allahın lutfu demeyip sokağa atan lar mı cennetlik yoksa olsun diye uğraşan bizler bu yolda çektğimiz sıkıntılar mı bilemem,ama günahlarımıza keffaret olsun ınş bu sıkıntılar..ve son bulsun herbrmizin..ınşşş

canım ınş bugünde değerim 2 ye katlar...ben aytel kürsinn gücüne inandım okuyup durdum sizden ricam sizlerde 1 kez okursanız çoook mutlu olurum...

senin için ayetel kürsi okudum canım inşallah bebeklerini alıcaksın kucağına allaha hepimizin yüzüne gülsün

Ankaracimm yhaa aglatma bnii boooooggghhhhh offf baksin kis insaallah bebklrimis simsiki tutunurda bise heveslerimisi yerine gtrsekk.bisde artik yataga iki kisi yatmios die sevip duruoss.babasi annesi die konusuos hepp offf bgun aglamicktimmm ankaraaamm offfs benimledirler hala umarim siiznledirler hala umarimm:5:

tatlım idrarda çıkmaz neden yaptın kendini üzdün

Back
X