Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynepppppcon cnm naptin krar verdin mi.cok meraq ediommm senii.seyneppp26 sen nasiksinn cnmm ve deaydumannnn naber cnm
kızlarrr günaydın ben bugün çok büyük aptallık yaptım cumartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çok kötüyüm ya bütün hayallerim gitti keşke 2 gün daha bekleseydim mutlu hayaller kursaydım bu şekilde idrar testinden çıkmayıp kan testinde çıkan varmı ? ağlamalara doyamıyorum şuan bebeklerim bırakmış olmasın beni ne olur allahım![]()
Bende vuruldum bende bende 10.30 da..Kızlar size bişi sorabilirmiyim..:78: :78: Biz eşimle nerdeyse 1 aydır munasebette bulunmutoruz bugün dr dediki 3 günlük olması lazzımmış sprm.... ama cuma toplancak kafam karıştı bugünden sayarsak 3 gün olmuyo problem çıkarmı acaba...
Ankarammmm bebekleimiss napiooo uslular mi annesiii yesin onuuuuu bu anne adayi
kızlarrr günaydın ben bugün çok büyük aptallık yaptım cumartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çok kötüyüm ya bütün hayallerim gitti keşke 2 gün daha bekleseydim mutlu hayaller kursaydım bu şekilde idrar testinden çıkmayıp kan testinde çıkan varmı ? ağlamalara doyamıyorum şuan bebeklerim bırakmış olmasın beni ne olur allahım![]()
Aydumannnninanamiommsana su anda bacim sura 2gun kalmis siksqydin disiniii var cnm var idrarda cikmasmis daha kesinnn kanda cikarmis anca.eger ki reglinden 15 gun gecerse idrarda cikarnis .ama regliden oncesinde cikmasmiss.kafani kircam simdi senin uzulme bebeimm nolurr walla diom bakk yeminle oleymis sabret iki gun kanda cikcak insaallah bebislerr![]()
bende sana yazcaktım şimdiiiii
nasılsın canımmm
ben valla şu son 3 günde ömrümden ömür gitti
bugün kan vermeye gitcez yine öyle korkuyorum ki anlatamam
çok şükür lekelenme gitti
sizlerden tekrar dua istiyorummm..ınş bugünde 2 ye katlarda bende rahat bi ohhh çekerim artık...
Aydumannnninanamiommsana su anda bacim sura 2gun kalmis siksqydin disiniii var cnm var idrarda cikmasmis daha kesinnn kanda cikarmis anca.eger ki reglinden 15 gun gecerse idrarda cikarnis .ama regliden oncesinde cikmasmiss.kafani kircam simdi senin uzulme bebeimm nolurr walla diom bakk yeminle oleymis sabret iki gun kanda cikcak insaallah bebislerr![]()
bende sana yazcaktım şimdiiiii
nasılsın canımmm
ben valla şu son 3 günde ömrümden ömür gitti
bugün kan vermeye gitcez yine öyle korkuyorum ki anlatamam
çok şükür lekelenme gitti
sizlerden tekrar dua istiyorummm..ınş bugünde 2 ye katlarda bende rahat bi ohhh çekerim artık...
Ohhh katlansin katlansin cnmmmm sukur kanaman bitti yhaa yukselirr insaallahh ayy anam ne zor bisi .cnnet analrin ayaklari altinda olurtabi cnm cekenin halinden ceken anlrr .oyyhh quzzz onlrr mincikmincikk duruolardirr yerinde bsiim onlr icin kosturmalarimisi duyuolarmidir kii![]()
Adi ustunde salaktestttNe blir oo .dekopacim sen nasilsin
![]()
ınş canımmmmm ınşş valla kolay hamile kalıp doğurup bu Allahın lutfu demeyip sokağa atan lar mı cennetlik yoksa olsun diye uğraşan bizler bu yolda çektğimiz sıkıntılar mı bilemem,ama günahlarımıza keffaret olsun ınş bu sıkıntılar..ve son bulsun herbrmizin..ınşşş
canım ınş bugünde değerim 2 ye katlar...ben aytel kürsinn gücüne inandım okuyup durdum sizden ricam sizlerde 1 kez okursanız çoook mutlu olurum...
Rabbim bu mutluluğu yarım bırakmnasın ınşşşşşşşş
eşim çokdan bebek arabalarına bakmaya başlamş
dün markette bbebek bezine bile bakmış
Ankaracimm yhaa aglatma bnii boooooggghhhhh offf baksin kis insaallah bebklrimis simsiki tutunurda bise heveslerimisi yerine gtrsekk.bisde artik yataga iki kisi yatmios die sevip duruoss.babasi annesi die konusuos hepp offf bgun aglamicktimmm ankaraaamm offfs benimledirler hala umarim siiznledirler hala umarimmınş canımmmmm ınşş valla kolay hamile kalıp doğurup bu Allahın lutfu demeyip sokağa atan lar mı cennetlik yoksa olsun diye uğraşan bizler bu yolda çektğimiz sıkıntılar mı bilemem,ama günahlarımıza keffaret olsun ınş bu sıkıntılar..ve son bulsun herbrmizin..ınşşş
canım ınş bugünde değerim 2 ye katlar...ben aytel kürsinn gücüne inandım okuyup durdum sizden ricam sizlerde 1 kez okursanız çoook mutlu olurum...
Rabbim bu mutluluğu yarım bırakmnasın ınşşşşşşşş
eşim çokdan bebek arabalarına bakmaya başlamş
dün markette bbebek bezine bile bakmış
Zeynepppppcon cnm naptin krar verdin mi.cok meraq ediommm senii.seyneppp26 sen nasiksinn cnmm ve deaydumannnn naber cnm