2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ya cnm benım esım gırmedı transferıme yanı dr ole bısey olemedı keske ben soleseydımdra anı olurdu ama bıraz ahlayıp uhladım belkı de dayanamazdı ayyy solese mıydım yaaaaa.....neyse gect artık sımdı 2.gunumuz bu duygu bıle guzel be en azında utunmasa da bı sure senınle oluyo ya...umıt dunyası.Ama esımı dogumuma sokucam dogurursam:1:

keşke girseydi ama ahladığını duyamazdı çünkü seni görmüyor sesini duymuyor sadece rahme bebekleri koyarken izliyor
inşallah bitenem doğuma sokda adam düşüp bayılsın hem öğrensin ne zor anne olmak

eynom ne zaman arayı kac embryon olduunu solıyceler cnm heyecn var mı kacıncı denemendı senın

senın kullandıın fazla dozlar yumurta kalıtenı bozmamıs demek ya allahım dualarım kabul oldu bak cok sevındım ya pek gıremedım bu ara soradan soradan okuyorum arada karısıyo:82:

senın kullandıın fazla dozlar yumurta kalıtenı bozmamıs demek ya allahım dualarım kabul oldu bak cok sevındım ya pek gıremedım bu ara soradan soradan okuyorum arada karısıyo:82:

tatlım bozmazmı hiç bozmuştu 2 tane görünüyordu yumurtam ama duaların mucizesi diyebilirim sana ama yinede yarın sabah belli olacak döllenip döllenmediği benim 2. denemem ilk denemede 13 yumurtam olmuştu

kizlar transferımın 2.gunu sureklı yatmaktan sıstım suan bır basım agrıyor sıze anlatamam neden ole acep ya bole bası agrıyan var mı zonklama seklınde ayaga kalkınca dayanılacak gbı olmuyo tepesı sakaklarım zonk zonk atıyo ya.dr u mu arasam ya :(((:59:

kizlar transferımın 2.gunu sureklı yatmaktan sıstım suan bır basım agrıyor sıze anlatamam neden ole acep ya bole bası agrıyan var mı zonklama seklınde ayaga kalkınca dayanılacak gbı olmuyo tepesı sakaklarım zonk zonk atıyo ya.dr u mu arasam ya :(((:59:

tatlım öncelikle transferin hayırlı olsun bencede doktorunu ara söyle sakın ona sormadan ilaç falan alma

arkadaşlar kalbim durmak üzere idrarda çıkmadı diye tüm ümidimi kesmiştim hatta ilaçları bugün bırakıyodum hatta bugün rejime bile başlamıştım ama şimdi kanda test yaptırdım 9.günüm ve değerim 41,21 şimdi yani ne demek ....................9.günde baya bi yüksek değer değilmi bu??????

arkadaşlar kalbim durmak üzere idrarda çıkmadı diye tüm ümidimi kesmiştim hatta ilaçları bugün bırakıyodum hatta bugün rejime bile başlamıştım ama şimdi kanda test yaptırdım 9.günüm ve değerim 41,21 şimdi yani ne demek ....................9.günde baya bi yüksek değer değilmi bu??????

canımmm tebrikleeer:65::66::66::66::49::49::49:
benim dün değerim 72 idi bugün idrar testi yaptım anca silik çıktı
hadi hamişsin üzülme artık

tatlım hayırlı olsun hamilesin
işte herkeze söylenen bu erken test yapmamaları ne kadar yanlış boşu boşuna üzdün hem kendini hem bebişlerini ama neyse önemli olan sonuç tadını çıkar:49::49::49::49::49::49::49:

aaaaaaaaa süper bir haber sen bana ümit oldun bak şimdi inşallah benimde yarın yüzüm güler çok sevindim canım benim ben burada açık yer bulamadım yaptırmak için sabahı bekliyorum serapcım duaların benimle olsun hamilerin duaları kabul olur :64::64::64::64::64::64:

bence ıkız demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))) hayırı olsun bıtanemmmm

aaaaaaaaa süper bir haber sen bana ümit oldun bak şimdi inşallah benimde yarın yüzüm güler çok sevindim canım benim ben burada açık yer bulamadım yaptırmak için sabahı bekliyorum serapcım duaların benimle olsun hamilerin duaları kabul olur :64::64::64::64::64::64:

bitanem ben sana da dua edıyorum.merak etme...:87:

çok sağolun arkadaşlar dua ediin ne olur herşey yolunda gitsin pazar tekrar test yaptırcam
bu anı yaşamak bile dünyalara bedel allahım herkese hepimize nasip etsin işallah..

çok sağolun arkadaşlar dua ediin ne olur herşey yolunda gitsin pazar tekrar test yaptırcam
bu anı yaşamak bile dünyalara bedel allahım herkese hepimize nasip etsin işallah..

kıss bize dua et hamısın duası kabul olurrrr:49:ya enım bugun 2.gunum nasıl dayancam 10gun daha ya.....:46:

Back
X