bitanem ben sana da dua edıyorum.merak etme...:87:
sağol canım şuanda dua kitabı elimde bütün arkadaşlarıma dua edyoorum allah hepimizi güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitanem ben sana da dua edıyorum.merak etme...:87:
kaç gündür adet sancısı çekiyorum demekki bu yüzdenmiş bende adet olucam diye üzülüyodum.
kıss bize dua et hamısın duası kabul olurrrrya enım bugun 2.gunum nasıl dayancam 10gun daha ya.....
![]()
serapcım bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum çok korkuyorum benimkide inşallah bunun içindir
arkadaşlar kalbim durmak üzere idrarda çıkmadı diye tüm ümidimi kesmiştim hatta ilaçları bugün bırakıyodum hatta bugün rejime bile başlamıştım ama şimdi kanda test yaptırdım 9.günüm ve değerim 41,21 şimdi yani ne demek ....................9.günde baya bi yüksek değer değilmi bu??????
serapcım bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum çok korkuyorum benimkide inşallah bunun içindir
allah hayırlısıyla tamamına nasip etsin bebişini kucağına almak nasip etsin anşaAllah canım...
normal zamanda bile adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor idrarda bizim durumumuz daha özeldeğil ki adetten bir hafta sonra biz transferden 1 hafta sonra öğrenmeye çalışıyoruz ....madem ki bize beklemek zor geliyor günler geçmiyor o zaman idrardan test yaptırma hatasına düşmeyelim arkadaşlar yapacaksanız kan tahlili yaptırın arkadaşlar en azından boşuna moral bozukluğu oolmaz sonucu daha güvenilir
![]()
cnmmmmm işallah ööledir seninde.bende hiçbir belirti yok sadece adet sancısıydı sanki adetimin 2.3. günündeymişim gibi sancım var.
sendende çok güzel sonuçlar bekliyorum canım rabbim çok büyük.
canım iyiyim sen nasılsınnn evet bu bekleme insanı çıldırtıyor neyseki ben pazartesi işe dönüyorumm zaman daha çabuk geçerrrrrdekopammm nasılsın cnm bnmmmm transferımın 2.gunu sureklı yatıyorum allahım guc ver dıyorum yatmaktan da vucudum agrıdı ya napcaz 10 gun dahaaaaa![]()
canım bana ağrı olursa iç diye parol verdiler ama sen yinede doktorunu aramöadan birşey içme sakınnnkizlar transferımın 2.gunu sureklı yatmaktan sıstım suan bır basım agrıyor sıze anlatamam neden ole acep ya bole bası agrıyan var mı zonklama seklınde ayaga kalkınca dayanılacak gbı olmuyo tepesı sakaklarım zonk zonk atıyo ya.dr u mu arasam ya(
59:
arkadaşlar kalbim durmak üzere idrarda çıkmadı diye tüm ümidimi kesmiştim hatta ilaçları bugün bırakıyodum hatta bugün rejime bile başlamıştım ama şimdi kanda test yaptırdım 9.günüm ve değerim 41,21 şimdi yani ne demek ....................9.günde baya bi yüksek değer değilmi bu??????
cnmmmmm işallah ööledir seninde.bende hiçbir belirti yok sadece adet sancısıydı sanki adetimin 2.3. günündeymişim gibi sancım var.
sendende çok güzel sonuçlar bekliyorum canım rabbim çok büyük.
kaç gündür adet sancısı çekiyorum demekki bu yüzdenmiş bende adet olucam diye üzülüyodum.
allah hepinizden razı olsun bu mutluluğun kat kat fazlasını yaşatsın sizlere..
benim 2 embriyo konuldu 8 hücereli ve 6 hücreli yani iyi kalite ve orta kalite olmak üzere
zaten rezerv azlığı var bende 3 tane yumurtam vardı hepsi
3 . gün transferi...
serappp cnm bence ıkısı de tuttu tatlımmm degerın cok yuksek cnm bnmmm yaaaaaaa bana da 1 tane koyuldu cuma 9.gunum yapam mı kıs bana heyecan yaptrttın valla...![]()
kızlar ben ne yapacağım yaa
değerleirm çok düşük
dr um 1 hafta sonra gel dedi
sürekli kan testi yapmak seni strese sokuyor dedi
lekelnmem kesildi şükür ama inanın çok kokruyorum
Yha kuzumm serap cesaret abidesi senii en cesur yurek anne seciom senii cektin resti geldi bebeklerrr hayrli olsun. Cnmm .grmicktim foruma aysenasin msjini grdum ayhhh hemn kocama baaardimm serap hamile diee.az once konusmustukk onla kimler var bnmle ogrenecek sonu ccu diee.demistim serap var o dayanamioo bgun test yaptrcam deyip duroo demistimm.ayhh cnmm cok sevindimm yemin ederim kndim yada en yakinim gibiiii masaallah degerin kat ve kat artsin insaallahh.darisi bize bebeimmm anneanneanneanneHupssss ikinci annemis baskasi olckti kismet sanaymis kuzummm bizi unutma gir bu foruma da noluyyyy
Amma simdi ahey aheyyyy zamanii kopkop zamanii hadee
![]()