2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
cnm inş. çookk sağlıklı bir bebişin olur.. bnm cnm çoookkk sıkılıyor... sana yetişemedim bak.. bnm pztsi opu.. oda kan sonuçlarına göre...

Uyyhh bis kocamla bi acaibis kiss daha dgrusu olumsuz bisi olursa karsilasmk istemioo haberlee belkii .ama bunu yasrken kocam. Gldi simdii benii opupp annne gibi koktugumu soledi.aglicam simdii

ay cnm yaa ne güsellllll... ama sen beni unuttun küstüm ben sana.... :19:

iyi geceler kıslaaar nasılız
hepinizi çok sveiyorum
burda çok nazımı çektiniz
biliyorsunuz ben transfer günü çok kötü bir gün geçirdim ama Rabbim ol deyince hiç biişey önüne geçemiyormş..hayrlısı ile ınş devam eder kesemizi falan görürüz kalp atşlarımızı
vee tedavisi devam eden canım arkdşlarımada Rabbim yardım etsin..bol bol bebişli olsun bu topik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar kalbim durmak üzere idrarda çıkmadı diye tüm ümidimi kesmiştim hatta ilaçları bugün bırakıyodum hatta bugün rejime bile başlamıştım ama şimdi kanda test yaptırdım 9.günüm ve değerim 41,21 şimdi yani ne demek ....................9.günde baya bi yüksek değer değilmi bu??????

Canim cok sevindim, guzelim hadi gozun aydin darisi basima insallahh, yarabbim butun arkadaslarimin basina degerin cok guzel elimde olsa bende yarin gitip kan vercem bugunn benimde 9.gun ve esimin dogum gunu ne kadar guzel bir hediye olurdu, rabbim tamamina erdirsin, Canada'da aile doktorun anca kan alabulir, sonuc cikana kadar\da pazartesi olur, yani test gunum, arkadasim bzlerde dua et, Degerin harika

NAzayse, bebsiler hayirli olsun kardesim, ins. 10 gun sonra senle yuzumu gulmeye devam etcek, Hevuk seninde trasnferin oluyo pazartasi hadi gozun aydin umarim hersey ciledindende guzel gecer, rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Ankara'li korkma neyden korkuyon canim ins. haftaya cok guzel degerler alcan, bizimde duacimiz olcaksiniz.... Pazartesiye kadar ben ansil daycan ya rabbim

Kizlar ben 9.gunumde cok simardim, buyuk hatta yaptim sanirim, bugun benim esimin dogum gunu, kardesim hediye almaya goturdu beni, farkinda olmadan iki saat gezinmisim vallahi, bebek elbiseleri derken pabuclari, esime hediye ins. birsey olmaz bebislerime hayirlisi ile kavusurum...

Serap, ikinci kupa senden geldi kardesim, cok yorgunum listeyi yarin yenilerim, herkese selamlar

Canim cok sevindim, guzelim hadi gozun aydin darisi basima insallahh, yarabbim butun arkadaslarimin basina degerin cok guzel elimde olsa bende yarin gitip kan vercem bugunn benimde 9.gun ve esimin dogum gunu ne kadar guzel bir hediye olurdu, rabbim tamamina erdirsin, Canada'da aile doktorun anca kan alabulir, sonuc cikana kadar\da pazartesi olur, yani test gunum, arkadasim bzlerde dua et, Degerin harika

sağol cnm benim işallah sendende hayırlı sonuçları olcaz olsun biz paratesine kadar bekleriz herşey yolunda olsunda tek.gece çok dua ettim hepinize ediyorumda cnm allahım kabul etsin işallah.

resmen mucize bu öyle sevindim ki anlatamam
2 tane diye gittin 7 tane çıkttıııı :90
:

Valla bitanem dün resmen mucize yaşadım RABBİM okadar büyükki dualarımız kabul oldu işte hani derler ya dünya dua üstüne kurulu hakikaten öyle şimdide öğlen aramalarını bekliyorum bakalım kaçı döllendi öyle heyacanlıyımki gece 4 te kalktım uyku falan yok yani ALLAHIN izni ile pazartesi gidip alacağım bebeişlerimi inşallahhhhhhh

Ayy ayyy ne kadar guzel himm anne kokun bize de geliyor:48:

bence de sımdı buram buram kokuyosundurrrrr.............:49::49::49:
ayhhh cnm inşaallah inşaallahhh hepımıs anne olalımmmmmmmmmmmmmmm nüffennnn:54:
Nazeyyy biz ne zaman anne gibi kokucazzzz kokalim ne olurrr
conconzeyneppppp yawrummm transferınıs olsunnn sızde kokarsınızz..ayhhh ankara serap beni cok havaya soktular sankı herkes hamıle kalcak inşaallahhh yarabbbimmmmmmmmmmmmmm:49:
cnm inş. çookk sağlıklı bir bebişin olur.. bnm cnm çoookkk sıkılıyor... sana yetişemedim bak.. bnm pztsi opu.. oda kan sonuçlarına göre...

ay cnm yaa ne güsellllll... ama sen beni unuttun küstüm ben sana.... :19:
yawrummmmm casimmmmmmmmmmmmmmm sen unuttun bısıııı yoksun kac saatttrrrrr bakkk sanıyede bı hamıle haberri alalımm inşaallah ama sen yoksunnn gec oluo haberıınn..dnküüü şampıyounumusss seraptı nmm ondan senınle ılgılenemdımmm..nabımm anammm cokksss mutlu oldukk hepımısss..sen de gr yaz arada hatrlat kndınııı dıcem ama hep hatrlıomm ama sen yoksunnn ççççaaaasiiiiiiiiiiii:59:

sağol cnm benim işallah sendende hayırlı sonuçları olcaz olsun biz paratesine kadar bekleriz herşey yolunda olsunda tek.gece çok dua ettim hepinize ediyorumda cnm allahım kabul etsin işallah.

huhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuhh anne nabiooosunuzz bebeişlerleeeeee.....gunaydınn hepınseee

Ayy ayyy ne kadar guzel himm anne kokun bize de geliyor:48:

bence de sımdı buram buram kokuyosundurrrrr.............:49::49::49:

Sende yaptırsana hlycn şekerim bende duramazdım heralde yaşamayan bilemez bunuda..İnşallah 3..annemizde sen olursun..4. KİM ...9.da ben olurum belkim...

yhaa yok cnmm korkuomm bennn zamanın gelmesını beklıomm..neden blmem ama hayrlısıdır tabeke hayrlsıı da pozıtıf olmasıdır inşaallahh...bı acayıbım yhaa nıe yaptrmıosaammmm korkunun ecele faydası yokkk amma cok mutluyum mutlulugum ve hyallerımın bıtmesını ıstemıomm..cok alıştım onlara kndımı hıc yalnıs hıssetmıom cnm hıc sıkılmıoo onklar var yha kaynımdaaaa...tek basın abn yemek yıememm mutlaka bırılerı olacakk yanımdaa ben yemek hazrlayıp yıorummm cunku yalnıss deılımm.allahım buu dıleklerımısı kabul buyur ıste bebek sahıı olmamaısı yuce yaradanımmmmm...Allahımm ısterse olurr..umarım heğımsı ıcın ıstemıstrrr aminnn:75:

zeynebbbb senın bebeişleri napıokıı annesıı orda yalnıslarrr senı öslemıslerdırr..bölune böluneee papatya gıbı olmuslrdır umarımmmm:70:

zeynebbbb senın bebeişleri napıokıı annesıı orda yalnıslarrr senı öslemıslerdırr..bölune böluneee papatya gıbı olmuslrdır umarımmmm:70:

ayyyyyyyyyy bitanem ağzından bal damlıyor sabah sabah inşallah bölünmüşlerdir daha merkezden aramadılar kaçı döllendi acaba öyle merak ediyorumki kalbim yerinden çıkıcak sankiii Rabbimden hayırlısı artık

ayyyyyyyyyy bitanem ağzından bal damlıyor sabah sabah inşallah bölünmüşlerdir daha merkezden aramadılar kaçı döllendi acaba öyle merak ediyorumki kalbim yerinden çıkıcak sankiii Rabbimden hayırlısı artık

cokk kaliitelı olsunlar annesiiiii inşaallahh aman gercı onlr yalnıs deıl kardess hepsıııı:22:hyr bne annemın kaynına diitcem hayıyyy ben yok benn dıe didişiolardırr:57:

cokk kaliitelı olsunlar annesiiiii inşaallahh aman gercı onlr yalnıs deıl kardess hepsıııı:22:hyr bne annemın kaynına diitcem hayıyyy ben yok benn dıe didişiolardırr:57:

yaaaaaaa bacım ağlatcan şimdi beni
heycandan ölücem nerdeyse Keşke imkanım olsada hepsini alabilsem orda bırakmasam

yaaaaaaa bacım ağlatcan şimdi beni
heycandan ölücem nerdeyse Keşke imkanım olsada hepsini alabilsem orda bırakmasam

hehehehe.bnm saten ıkı tane döllenmıstı ikisini de aldım geldım cnmm seyneppppppppppppppp dua et hala bnmledırler umarımmmmmmmmmmmmmmmm:49:

ben bıras çisgii filmmm isleyımmmm malum kayınlarıı doyduu altları kuruu şimdi de çisgi film isleyerek uyuklama vaktıııı...hepınısı sefıommmmm:36::54:seynepp haber gelınce hmn yas merakta bırakma beniii...arada bakarım ben pcyee

Son düzenleme:
hehehehe.bnm saten ıkı tane döllenmıstı ikisini de aldım geldım cnmm seyneppppppppppppppp dua et hala bnmledırler umarımmmmmmmmmmmmmmmm:49:

sen hiç merak etme ALLAHIN izni ile bebişlerin seninledir bitanem bu hafta kutlu duğum haftası bak göreceksin tüm listemiz hamile olacak dualar kabul olacak ben inanıyorum hadi git izle bakalım çizgifilmini bende severim izlemeyi

ben bıras çisgii filmmm isleyımmmm malum kayınlarıı doyduu altları kuruu şimdi de çisgi film isleyerek uyuklama vaktıııı...hepınısı sefıommmmm:36::54:seynepp haber gelınce hmn yas merakta bırakma beniii...arada bakarım ben pcyee

sen hiç merak etme bitanem hemen haber seririm öptüm seni iyi bak yeğenlerime

kızlar aradılar şimdi merkezden 7 tane yumurtanın 2 si boş çıkmış 5 tanesi işlem görmüş ama sadece 1 tanesi döllenmiş eğer yarın bölünürse pazartesi transfere çağıracağız dediler neolur arkadaşlar dualarınızı benden esirgemeyin

Back
X