2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

gel gell canım senin son adet ne zaman ,tabi har zaman için sor aklına takılanı benim 3. tüp bebek baya gıdemliyim malesef........dr.ilk tüp bebek dediğinde çok ağlemıştım günlerce ama şuan 3.denemedeyim

benim son adet tarihim 12 nisan ancak pruegon iğneye dün başladım
yani bugün göbişten iğnede 2.günüm :26:,
bende ilk duyduğumda çok ağladım
insan kabullenemiyor ki normal yolla çocuk sahibi olamayacağını
ama ben bunada şükrediyorum ya tedavi olma şansımız da olmasaydı :25:

benim transferim yapıldı test gününü bekliyorum normalde 23 nisan ama ben dayanamayam yarın bi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum yarın 1 hafta olacak belkim çıkar beklemek zor

lahor benim 4. günüm yarın 5. gün olacak benim test tarihimde 23 nisan benim 5. gün embriyosuydu iki adet transfer edildi test tarihi için çok erken değilmi bazen geç tutunma olabiliyo.sonra hayal kırıklığına uğrama isterim.ben daha önce erken test yaptırmış ve zararını görmüş biri olarak naçizane tavsiyem.gerçi bende çok merak ediyorum ama 5. günde çok erken değilmi...

ppardon ya senin transfer tarihin pzrts benim çrşmb oldu transferim hakkında hayırlısı olsun dilerim pozitif sonucunu alırsın Allahın izni ile...

lahor benim 4. günüm yarın 5. gün olacak benim test tarihimde 23 nisan benim 5. gün embriyosuydu iki adet transfer edildi test tarihi için çok erken değilmi bazen geç tutunma olabiliyo.sonra hayal kırıklığına uğrama isterim.ben daha önce erken test yaptırmış ve zararını görmüş biri olarak naçizane tavsiyem.gerçi bende çok merak ediyorum ama 5. günde çok erken değilmi...

benimde 2 embriyo transferim var benim test günümü 23 nisana verdiler ama transfer günümü de sayarsam bugün 7. gün yarın 8 olacak çıkmaz mıııııııııı???????oy oy oyyyyyyyy 2 gün daha mı bekleyecemmm yaaaaaa

benimde 2 embriyo transferim var benim test günümü 23 nisana verdiler ama transfer günümü de sayarsam bugün 7. gün yarın 8 olacak çıkmaz mıııııııııı???????oy oy oyyyyyyyy 2 gün daha mı bekleyecemmm yaaaaaa

çıkar canım belki serap diye arkadaş var onun çıktı ama acele etme istersen bekle bence bizde çok acele ettik idrar testi yaptık çıkmadı resmen yıkıldık kan testinde pozitif çıktı yani sitrese sokma kendini gününü bekle bak benim pozitif ama değer düşük heyacanla yarını bekliyorum yine yapılıcak katlar inşallah değerler off offf şu dönem beklemek ve heyacanlı geçiyo

hepimiz hayırlı haberlerle seviniriz inşaAllah canm yaaa

inşalah aslında 9. günde çıkanları okuyoruz ama ne bileyim çok ince bi çizgi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... ben istanbulda bi toplantıa olucam maalesef merkezden bana 22 sinde yaptır dediler yani 9. gün ama toplantı akşama kadar yani mümkün değil sonra hemen uçağım yine mümkün değil mecbur 23.nisanı bekleyeceğim :))

Slm cnlar. Dr ma soledim 2 saat gec alcaklar yumoslari. 7 deydi mersenem cim bnmde 10 10 bucuk gibi. Ya sorma cok sisim cok gazim var. Transferde ertelendi... Ne olcak bitcek bilmyrm ama yarin naklen yayin yapcam size.. Hamisler bebislerini alip bekleyenler bizim icin dua edin ltfn.

kızlar bişi sorucam
iğneleri kullanırken cinsel perhiz var mı? serbest mi?:30:

kızlar slmm ben ağrıdan ölüyorum diğerlerinde çok rahattımm yaaaaa:84::84:

benim son adet tarihim 12 nisan ancak pruegon iğneye dün başladım
yani bugün göbişten iğnede 2.günüm :26:,
bende ilk duyduğumda çok ağladım
insan kabullenemiyor ki normal yolla çocuk sahibi olamayacağını
ama ben bunada şükrediyorum ya tedavi olma şansımız da olmasaydı :25:

anladım canım aramızda 10 gün var hemen hemen bnm sonuç belli olmak üzereyken senin transfer olcak hayırlısı bakalımm

çıkar canım belki serap diye arkadaş var onun çıktı ama acele etme istersen bekle bence bizde çok acele ettik idrar testi yaptık çıkmadı resmen yıkıldık kan testinde pozitif çıktı yani sitrese sokma kendini gününü bekle bak benim pozitif ama değer düşük heyacanla yarını bekliyorum yine yapılıcak katlar inşallah değerler off offf şu dönem beklemek ve heyacanlı geçiyo

değerlerin katlana katlana artar inşaAllah canım
ben test yapayım derken kan testini kastediyorum zaten
benim nacizane fikrim arkadaşlar
şunu da unutmayalım kii iiiiiii beta hcg ilk önce kanda yükselir sonra idrarda belli olur .İdrar testleri normalde gecikmeden 1 hafta sonra doğru sonucu verebiliyor bizi nerde kaldıki günün gecikmesi daha erken öğrenmenin derdindeyken idrar testinde haliyle negatif çıkacaktır zaten
test yapacaksak kan testi yaptıralım ki çıkan sonuç gerçeğe daha yakın olsun boşuna hayal kırıklıkları yaşamayalım

var canım bize yasaktı.doktor serbest dese bile bence yapma zararlı çünkü...

canım ben dğer denemelermde dahil hiç öyle bir şey duymadım ama zararlı olur mu blmyorum hatta İlk tedavmde transferden br kaç Gün önce bİle olmuştu ama arkadaşın kafası karışmasın doktoruna sor bence GÜLCANN

Slm cnlar. Dr ma soledim 2 saat gec alcaklar yumoslari. 7 deydi mersenem cim bnmde 10 10 bucuk gibi. Ya sorma cok sisim cok gazim var. Transferde ertelendi... Ne olcak bitcek bilmyrm ama yarin naklen yayin yapcam size.. Hamisler bebislerini alip bekleyenler bizim icin dua edin ltfn.

Aynen canım ağrıdan şişlikten ölüyorum ,bebşlerin sağlıklı sana tutunsunlarda 1 ay geç olsun canım her şeyde bir ayır vardır elbet

canım ben dğer denemelermde dahil hiç öyle bir şey duymadım ama zararlı olur mu blmyorum hatta İlk tedavmde transferden br kaç Gün önce bİle olmuştu ama arkadaşın kafası karışmasın doktoruna sor bence GÜLCANN

Bilmem canım bizde yasaktı.bencede doktoruna sorsun ama yapılmaması iç rahatlığı açısından daha iyi.ben ilk kez senden serbest olduğunu duydum.tabi her kişiye göre değişiyor tedavi.

bugün 11.günüm ve 2.testi yaptırdım 78 çıktı yani ikiye katlamış
doktorumu aradım şimdi niye ööle değer düşük 2 gün sonra tekrar yaptır dedi canım sıkıldı birazz..

ikiye katladıysa sen neden can sıkıyosun canımm bazen doktorlar insanı öyle bir sitrese sokuyorlar ki korkma bişey olmazz sıkma canını

kıslaaaaaarrrr bnde belırtı fılan yokkkk...memeişlerim indiii acıo ama...offf gun yaklastıkca strese mı ne grıommmm.ama adet sancısıı varrr okdrr arada grıoo o daaaaa.bana dua edın noluyyyy...cnm gulcın bana dr demedı yasak dıe ama hmsıre kısa sormustumm o da demıstıkı onermıorus yasak deıl ama onermıorus zarar verebılrııı tedbırımısı alalım demıstıı..zaten de korkudan bısey yağpılmıo kiii cnmmm.mersenem senın humoslar mı gttı bgun annesıııı nıe agrın vr kııı

Back
X