Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorum care değil ama ağlamadan duramıyorum. Çok canım yanıyor, o kadar pozitif, o kadar umutluydum ki bunun olabileceğini her düşündüğümde sacmalama siyordum kendime.
Çok acitiyormus, çok yakıyormuş inanın bu kadarını tahmin etmedim. Tedavim başladığından beri mektup yazıyordum bebeğime, dilim korkudan hiç söylemedi ama yüreğim çok emindi.
Allah sizlerden razı olsun, hamileleri ayrı ayrı tebrik etmiştim, sonuc bekleyenlere sabır diliyorum. Rabbin bugün bana ve nisaya yaşattıklarını hiçbirinize yaşatmasın. Kimsenin yüreği böyle yanmasın.
Tekrar tekrar sagolun, hepiniz...nazaysem umutlarım, dualarım seninle dilerim en kısa zamanda alırsın kesin, mutlu haberi...
ayduman nazayse kızlar nasılsınızzz....
ben bir yandan çalışıp bir yandna yazdıklarınızı okuyorum. bu arada günlerdir rahatsızdım avrupa sitelerinde bir araştırma yaptım pc nin verdiği zarar ile ilgili ... içim rahatladı sürekli pc başında olduğum için vicdan azabı çekiyorudm.. Telefon , elektrik süpürgesinde bile bilgisayardan daha fazla varmış manyetik dalga o sebepten gönlünğz rahat olsun griş yapabilrisiniz![]()
sizleri simdi daha iyi anlıyorum inan, allah herkese sabır versin. gececek elbet, oyle şeyler yasadım ki neler gectı.bır söz var "allah dagına gore verirmis karı, kimseye kaldıramayacagı yuk vermezmıs" bunu her soyledıgımde bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendimi, gucum buna yeter yoksa mevlam vermezdı bunu diyorum, topalanmamı saglıyor...
esim az önce yanıma geldi okudugu kıtaptan bısey gosterdı bana. Soyle yazıyor "ınanclı ınsan kotuyu yasarkende sukur diyebilendır, ıyıyı yasarken herkes sukreder" gercekten de oyle cok acısa da cnm, yangınım heryerimi kavursada soyle bır dusundum de ne cok seyımız var sukredecek aslında...dun canı yanan arkadaslara soylediklerimi soyluyorum sımdı kendıme, dayan bu da gececek, mevlam bılir en ıyısını simdi goremesem de vardır bır hayır benim için dusundugu...
sagolun, sagolun, sagolun, iyi ki varsınız her bırınız...ıste bu da bır sukur...
benı dee aldı bır stress sımdıı yatıyorum 2 gundur kanamam azaldı gbı bılemıyorum allah buyuk yarın test erıcem ya yalandan sevındık ya allah bole bı mucıze gonderdı bılemıyorum dua edıyorum sabahtan berı dua dua dua her sey heryer dua allah kabul eder ınsallah yuzume bakar eger test sonucum ıyıyse ve dr oluyo derse toparlanıp kayınvalıdeme gecıcem
yok eger olmadıysa esım yarın valıdeyı bırakak evıne durum bu ınsallah hakkımda hayırlısı neyse o olur.hepınıze tekrarlarca tesekkur ederim....hepinizi opuyorum....11 de falan gıderım teste sonuc da 1 gbı cıkar insallah....
benı dee aldı bır stress sımdıı yatıyorum 2 gundur kanamam azaldı gbı bılemıyorum allah buyuk yarın test erıcem ya yalandan sevındık ya allah bole bı mucıze gonderdı bılemıyorum dua edıyorum sabahtan berı dua dua dua her sey heryer dua allah kabul eder ınsallah yuzume bakar eger test sonucum ıyıyse ve dr oluyo derse toparlanıp kayınvalıdeme gecıcem
yok eger olmadıysa esım yarın valıdeyı bırakak evıne durum bu ınsallah hakkımda hayırlısı neyse o olur.hepınıze tekrarlarca tesekkur ederim....hepinizi opuyorum....11 de falan gıderım teste sonuc da 1 gbı cıkar insallah....
kyr yazdıklarını okudum, gözlerim doldu ve çok etkilendim güçlü duruşundan,
tekrar geçmiş olsun diyorum ve umudunu hiç kaybetme meleklerimiz bize geleceği günü
sabırsızlıkla bekliyorsa biz de onların geleceği günü sabırsızlıkla beklemeliyiz ve umutla
yarın yine kan verecem iki günde bir doktordayım hem sabah kan veriyorum öğlen kan sonucunu
alıp muayene olmaya gidiyorum,ezberledim artık hastanenin yolunu,
yarın belki benim de opu günüm belli olur?sabırsızlanıyorum,
transferim olsun bitsin yatayım gün sayayım istiyorum, benimki uzun protokoldü ya ondan bukadar
gerildim herhalde ben![]()
11 mayısta benim de randevum var.....
iyi geceler kızlar,bugün dr kont vardı keseyi gördük ama kalbini duyamadık daha erken diyor dr,ama benle aynı gün transfer olanlar duymuş nasıl oluyor bu anlamadım
inanın hamile kalmakla bitmiyor her günüm ağlamakla geçiyor
bugün benim tüp dr sinir edip durdu zaten beni
hep ediyordu zaten
kan testim pozitif çıktı diyor ki kese var mı belli değil
keseyi gördü kalbi atcak mı belli değil
sanki inadına beni üzmek için elinden geleni yapıyor
çok moralim bozuk çokkkk![]()
Naptinn sen kyrcimm cnmm off isegtcem bakim topc nealemde dedim sabaksabak agladinm makyajim aktiiii onrmli deildee bgunm bole gecer artikk bnde bgun is cikisii dra gtcem bakali m ne dijekkk sayinn uyuz drummmHer yeni gün yeni bir umut,şimdi yatıyorum gözlerim yaşlı, sabah günesin sıcaklığı, rüyalarımın rengi dokunacak yüzüme. Uyanır uyanmaz aynaya bakacağım, silinmiş olacak yüzümdeki hüzün...
Bugün senin için ağladım kuzum, bugün bana gelmiyorum daha erken annem bekleme dedin ya yüreğim yandı, icim daglandi. Yandım, kul oldum ama seni düşününce oguzel yüzünü, gülüşünü, annem deyişini huzur kapladı gönlümü. Uyu sen de gözümün nuru, daha olmayan varlığın gücümün anahtarı, biliyorum geleceksin birgun bana...
Canım bebeğim sensiz gecen her gunü, sana birgun daha yaklaşmış sayarak yasayacağım. Bilmediğim bir tarihten geri sayacağım... Sen iyi ol, sağlıklı gel yeter...
Yokluğuna dair......
ANNEN
ay benim doktor artık kan verme dedi ama benim veresim varkizlar 11 mayis ultrasoundum var ins. o gune kadar hersey yolunda gider, cumartesi kan vercem onu nasil bekliycem derken , su cumartesi bi gelsede kani versem rahatlasam, su keseleri, kalp atislarinida duysam, kaynanam randeuve icin aradiklarinda diyo sen 9 ay nasil bekliycen diye![]()
maşallah canım.. azalmış inşallah tamamen biter. heyecanla bekliyorum canım test sonucunu inşallahh bizi mutlu et canımmmbenı dee aldı bır stress sımdıı yatıyorum 2 gundur kanamam azaldı gbı bılemıyorum allah buyuk yarın test erıcem ya yalandan sevındık ya allah bole bı mucıze gonderdı bılemıyorum dua edıyorum sabahtan berı dua dua dua her sey heryer dua allah kabul eder ınsallah yuzume bakar eger test sonucum ıyıyse ve dr oluyo derse toparlanıp kayınvalıdeme gecıcem
iyi geceler kızlar,bugün dr kont vardı keseyi gördük ama kalbini duyamadık daha erken diyor dr,ama benle aynı gün transfer olanlar duymuş nasıl oluyor bu anlamadım
inanın hamile kalmakla bitmiyor her günüm ağlamakla geçiyor
bugün benim tüp dr sinir edip durdu zaten beni
hep ediyordu zaten
kan testim pozitif çıktı diyor ki kese var mı belli değil
keseyi gördü kalbi atcak mı belli değil
sanki inadına beni üzmek için elinden geleni yapıyor
çok moralim bozuk çokkkk![]()
ay benim doktor artık kan verme dedi ama benim veresim varbenimde 10 mayısta canım kısmetse kese ama sen benden önceydin nasıl oldu böyle anlamadım canım... umarım herşey yolunda gider keseciklerden bebişler gülümserrrrrr:86::86:
maşallah canım.. azalmış inşallah tamamen biter. heyecanla bekliyorum canım test sonucunu inşallahh bizi mutlu et canımmm
aman canım ya bozma moralini ona bakarsannn herkes için geçerli bu benm kardeşim iki tane doğurdu normal yolla onun doktoru da hep öyleydii her gittiğinde bişi çıkarırdı çocuk sakat olucak bile dediler ama sapasağlam doğdubana dün onu diyor bende tedirgindim bırak bunları diyor takılma tadını çıkar diyorr.. pozitif aldın hala sevinmiyorusn diyor düşündüm de çok haklı... pozitif sonuç görmek için neler yaptık gördük hala sevinemiyoruzz.. doktorlara çok takılamayalım bencee bebekleride strese sokuyoruzz.
![]()
Dekopa senin transfer günün hangi gündü sanırım yakın tarihlerde olduk.
Kopkopko anne<<<<<seni gorunce bu smikey aklima gelio hep cnmmmm nasiksinn korkma yhaa kan aldirma cnm bebeislerimis kanli canli olsun annsiiii
![]()