2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

:emir_bebek:
ben tedaviye başlarken tahmini olarak
Nisan ayında transferim yapılır diye düsündüm
ve bu topicte yazışmaya başladım sizlerle, hergün sürekli yazdım konusştum paylaştım
hepinizi kaç yıllık arkadaşımmış gibi yakın hissettim, acınıza mutlulugunuza ortam oldum
en büyük hayalim hayatımın o en güzel haberini aldığımda koşarak gelip size "Hamileyimmmmmm" yazmak oldu :69: :70:
ama ben az önce ne fark ettim biliyor musunuz?
benim ne yumurta toplamam ne de transferim "Nisan" ayına yetişmedi
ben Mayısa kaldım :1::1::1:

hayırlı olsun arkadaşının transferi..inşallah pozitif sonuç alır..

ben kendi uyguladıklarımı anlatayım..ananas ,kabak çekirdeği,süt ve protein beslenmeye çalışıyorum..aşırı baharatlı yiyecekler,asitli içecekler,kahveden,hormonlu,katkılı gıdalardan uzak dursun..çayı az içebilir..ben bu şekilde dikkat ediyorum..hayırlısını rabbim vericek inşallah..

sağol canım cevapladığın için, yazdıklarını arkadaşıma ileteceğim.Onda internet ve bilgisayar yok malesef.

ve bu topicte yazışmaya başladım sizlerle, hergün sürekli yazdım konusştum paylaştım
hepinizi kaç yıllık arkadaşımmış gibi yakın hissettim, acınıza mutlulugunuza ortam oldum
en büyük hayalim hayatımın o en güzel haberini aldığımda koşarak gelip size "Hamileyimmmmmm" yazmak oldu :69: :70:
kız olsun mayıs nisann hiçç fark etmezz bakk tanıştıkk yaaa paylaşştıkk yaaaa o yeterr canımmm

Sagol canim, evet cok destek verdin, istersen topigi MAYIS"A degistirem himm, biz burdayiz canim insallah mayis, haziran daha coookkk paylasmalarimiz olca

Herkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum.Hamile olan arkadaşları tebrik ederim, inşallah sağ salim kucaklarına alırlar yavrularını.Sonucu negatif olanlar ve şuan tedavisi devam edenlerde inşallahhhhhhhhhhhh en kısa zamanda onlarda bu duyguyu tadar.Allah'ım nasip eder.

Kızlar, benim çok samimi arkadaşımda dün Sanko hastanesinde transferini oldu.İki embriyo transfer edildi.Şuan yatıyor.ayın 6'sında test yapacaklar.İnşallah onunda ikisinden biri bari tutar.
Ben sizlere şunu sormak istiyorum.Bu bir hafta boyunca neler yemeli(bebeğin tutunması için) yada neler yememeli?Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Onunda bu konuda hiç bilgisi yok.

merhaba canim, arkadasin icin boyle cabalaman cok guzel keske butun arkadaslar boyle olsa. Insallah cnaim ikiside tutar. Neler yemeli diyince cevap vermek zor ama birkaz nacizane fikir yazabilirim. benimde cok sukur dorduncu denemede pozitif gidiyor.

her gun taze sikilmis portakal suyunun akn degerini artirdigini duymustum, ve duzenli icmeye calistim, gunde bir tane hurma, findik, ceviz, tuketsin, kabak cekirdegide iyi diye duydum.
taze yemek tuketsin, bol bol su icsin. Elma suyuda iyi geliyo kabizliga yada uzum suyu. NAr suyu kesinlikle iicmesin yada ananas tehliklei olabiliyor tukemesin fazla, kivi iyi diylar baskada aklima simdilik bisey gelmiyor hee bi de her aksam sut icsin bir bardak

BOL BOLDa dua etsin canim, cunku her kapiyi acan, olmazi olduran yuce rabbimdir

kızlaaar çok fena grip oldum napcam ben yaa
benim gribim çok pis oluyor burnum şarıl şarıl akıyor:43::43::43:
çok halsizim çok fenyaım off napim ben yaa

Laviniaw sen nasilsin aldinmi sonucu? listeyi buulup bakana kadar soramd edim, ne zmandi senin sonuc, idrarda yapmistin pozitifdi sanirsam listede hamis ilan ettik bi kere oylede gidicek insallah

napıyosunuzz kızlarr benn hiçç iyii deilimm çokk üşüyorumm neden bilmiyorumm halsizlikk uyku hali var karnımdaa davull gibii olduu off canımm sıkkınn yaaaaa:19::19::19::19::19:

ALLAH ım sakındıkça bişeyler bizi buluyorrr bende çok kötü olurum grip geçmiş olsun canım dr danış bence bende tarnsferden sonra olmuştum şu suda karışan bir toz vermişti aklıma gelmedi şimdi
NAZAYSE evet var tanıdıgım degerin gittikçe yükseliyor bu kimyasal bilmemne hepimizin korkusu canım sabır sabır hep birlikte kalp seslerini duysak bir an önceee okadar uyuyorum yinede bitmiyor günler:50:

napıyosunuzz kızlarr benn hiçç iyii deilimm çokk üşüyorumm neden bilmiyorumm halsizlikk uyku hali var karnımdaa davull gibii olduu off canımm sıkkınn yaaaaa:19::19::19::19::19:

mesenemm cnm eskı yazılarına rastladım degerın 45lerden baslamıs fslan ıcım bı fena oldu senınkı normal gebelık oldu sonradan baska nedenlerle kaybettın dımı tatlım:59:

ALLAH ım sakındıkça bişeyler bizi buluyorrr bende çok kötü olurum grip geçmiş olsun canım dr danış bence bende tarnsferden sonra olmuştum şu suda karışan bir toz vermişti aklıma gelmedi şimdi
NAZAYSE evet var tanıdıgım degerin gittikçe yükseliyor bu kimyasal bilmemne hepimizin korkusu canım sabır sabır hep birlikte kalp seslerini duysak bir an önceee okadar uyuyorum yinede bitmiyor günler:50:

insallah yaaa...ben de transferden sonra resmennn grıp atlattım hapsur hapsur bıde tutunmamıs meger o zamanlar benım ufaklık ankaraaaa lımon ye hemen sulu sulu tamamını ye hatta 2 tane ye gunde ben ole yaptım 2.gun aksam kestı valla...gecmıs olsun cnm...

mesenemm cnm eskı yazılarına rastladım degerın 45lerden baslamıs fslan ıcım bı fena oldu senınkı normal gebelık oldu sonradan baska nedenlerle kaybettın dımı tatlım:59:

ewtt canım temmuzda tüp bebek le gebe kaldım 9.gün kanamam başladı acil e gittik 44 çıktıı 11.gün 110 13. günde 250 hatta keseyi bile gördük ama kanama az da olsa devam etti meğer bebişin biri tüplere tutunmuş biri de normal yerine tutunmuş tüplere tutunan kanamayı başlatan ve diğerini de düüşüren olduu bir de kan pıhtılaşması varmış , benim kininn nedenlerii varr canımm düşmesininn,ama sen benimm yaşadıklarımıı yaşamıycaksınn bebeğimmm takma kafanıı

OFFF geçmiş olsun ilaçta alamazsın kötü olmuş aman dikkat et taze sıkılmış meyve suları iç sebze ye bolbol bebişe geçmesin

ewtt canım temmuzda tüp bebek le gebe kaldım 9.gün kanamam başladı acil e gittik 44 çıktıı 11.gün 110 13. günde 250 hatta keseyi bile gördük ama kanama az da olsa devam etti meğer bebişin biri tüplere tutunmuş biri de normal yerine tutunmuş tüplere tutunan kanamayı başlatan ve diğerini de düüşüren olduu bir de kan pıhtılaşması varmış , benim kininn nedenlerii varr canımm düşmesininn,ama sen benimm yaşadıklarımıı yaşamıycaksınn bebeğimmm takma kafanıı

aaa canım biri tüpe tutununca o kese gözükmüyormu? anlamadım kese 2mi gözükmüştü benimde kanamam falan olduya of ya bitmiyor işte briri bitiyor bir düşünce daha 25o dgerle kese nasıl gözüktü onuda anlamadım mahvoldum ben deger çıksın diye oooo işimiz var valla:44:

merhaba canim, arkadasin icin boyle cabalaman cok guzel keske butun arkadaslar boyle olsa. Insallah cnaim ikiside tutar. Neler yemeli diyince cevap vermek zor ama birkaz nacizane fikir yazabilirim. benimde cok sukur dorduncu denemede pozitif gidiyor.

her gun taze sikilmis portakal suyunun akn degerini artirdigini duymustum, ve duzenli icmeye calistim, gunde bir tane hurma, findik, ceviz, tuketsin, kabak cekirdegide iyi diye duydum.
taze yemek tuketsin, bol bol su icsin. Elma suyuda iyi geliyo kabizliga yada uzum suyu. NAr suyu kesinlikle iicmesin yada ananas tehliklei olabiliyor tukemesin fazla, kivi iyi diylar baskada aklima simdilik bisey gelmiyor hee bi de her aksam sut icsin bir bardak

BOL BOLDa dua etsin canim, cunku her kapiyi acan, olmazi olduran yuce rabbimdir

Sağol tatlım, inşallah sen de sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişlerini sağ salim kucağına alırsın.

anladım bıtanem cok uzuldum ya....belkı benımkı de artar he?

canlarım bı sey sorcam benım degerler az ama 2ye katlanıyo ya drum bana pazartesı kan ver dedı bıdaha ben yarın bı verıp baksam mı?ıcım rahatlayacak sankı ne dersınız bu arada son 1.5 ayda 12 tup kan verdım toplam:69:

canlarım bı sey sorcam benım degerler az ama 2ye katlanıyo ya drum bana pazartesı kan ver dedı bıdaha ben yarın bı verıp baksam mı?ıcım rahatlayacak sankı ne dersınız bu arada son 1.5 ayda 12 tup kan verdım toplam:69:

Cnm benim stres hiç bitmiyor dımı? Allah sabır versin aysem. Bence yapma, bak sen herkese dayan diyorsun, sen de dayan. Ara deger canını sıkacak birsey çıkar üzülürsün. Bırak zamanında doktor baksın. Bak değirim artıyor, bebeğin seninle, dayanmak zor elbet, tabii sen en iyisini bilirsin...

Back
X