cnm ben de senınle aynı sonucu aldım kısa bır sure once, soyledıgın gıbı kendımı 3 gun eve kapattım, gozlerim sıstı aglamaktan, basımın agrısı hala tam gecmedı ama bırgun bır yerde ayaga kalkmak lazım. sen de bırak acını yasa, kasma kendını aglamak gelıyorsa ıcınden agla, yatmak gelıyorsa yat ama bıran gelecek ıcınden bır ses kalk dıyecek, ıste o sesı mutlaka dınle. ben ıkı gundur tamamen sokaklara atmıs durumdayım kendımı, dun gece 12de gırdım eve. ıyı geldı ınan, tabıı kı bu surecte destek de cok onemlı ama herşeye oluur yonden bakmakta fayda var. sonuctan 2 gun sonra esım ısı dolayısıyla 2 gunlugune ıstanbula gıttı, kulaga kotu gelıyor ama cok ıse yaradı.
bu soyleyecekelerıme kızma ama onlar ıcın de cok zor, oncelıkle duygusal anlamda bızım yasadıklarımızı yasayamazlar asla, sonrasında maddi kısmı bır tek onlara bakıyor, bızden ayrı bır ıs hayatları var kı o da malum cok cetrefilli, ve son olarak bız bu donemde bırçok nedenle cok hassas, cok gergın oluyoruz. kendıme dısardan bakmaya calısıyorum, gordugum bana ben bıle tahammul edemıyorum. esim ıstanbula gıdınce kendıme gelemeye cabaladım. onun uzakta olması ıkımıze de cok ıyı geldı. o 1,5 aydır yasadıgı streslı cocuk olayından uzaklasmıs oldu, ben de ona kaprıs yapamadım. bazen yalnız olmak cok ıyı gelıyor ınsana, neden dersen bızler en yakınımıza( bu genelde esımız oluyor ) yapıyoruz kaprısımızı, ona kusuyoruz tum derdımızı. ama yalnız kaldıgın anda kendıne donuyorsun, bence sende kendıne don bıraz, bak goreceksın sen de cok yıpranmıs ve cok yıpratmıssın. maden maddı zorluklar soz konusu, eşini gulerek karsıla, kendınızı toparlayana kadar cocuk ısını askıya alabılecegını soyle bak nasıl gelecek sana.
evet haklıyız cok zor ama ınan bır tek bıze zor degıl!!!