2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ayy canım nasıl rahatlattın beni:66::66: eşimle hala küsüm:63::63: yarın kan testi yaptırmama izin vermiyor yaa bende yine idrar yapcam işte:63::63: sen ne durumdasın canım toplama işlemini
yarın yaptıracaktın değil mi?
evet :52:
ben en heyecanlı dönemdeyim şuan
başına neler geleceğini bilmeyen
ne derlerse onu yapan bir ilk deneme kuzusuyum :70:

evet :52:
ben en heyecanlı dönemdeyim şuan
başına neler geleceğini bilmeyen
ne derlerse onu yapan bir ilk deneme kuzusuyum :70:

benimde ilk denemem canım ben puya girerken tir tir titremiştim ama bilseydim öle basit olacağını hiç titrermiydim aksine tadını çıkar tatlım ben eşime çok naz yapmıştım o gün :1::1: hatta anastezinin etkisindeyken hemşirelere ben kendim yatarım demişim tansiyonumu ölçmek için geldiklerinde benm tansiyonum iyi teşekkürler demişim ama ben bunları hatırlamıyorum :1::1: yani tatlı heycanlar anı yaşa bence:66::66:

ayy canım nasıl rahatlattın beni:66::66: eşimle hala küsüm:63::63: yarın kan testi yaptırmama izin vermiyor yaa bende yine idrar yapcam işte:63::63: sen ne durumdasın canım toplama işlemini
yarın yaptıracaktın değil mi?

tahmer bende 6 gun idrarda silik gormustum
sonra 11 gun 608 cikti degerim
sen kacinci gunde yaptin

benimde ilk denemem canım ben puya girerken tir tir titremiştim ama bilseydim öle basit olacağını hiç titrermiydim aksine tadını çıkar tatlım ben eşime çok naz yapmıştım o gün :1::1: hatta anastezinin etkisindeyken hemşirelere ben kendim yatarım demişim tansiyonumu ölçmek için geldiklerinde benm tansiyonum iyi teşekkürler demişim ama ben bunları hatırlamıyorum :1::1: yani tatlı heycanlar anı yaşa bence:66::66:

inşallah güzel geçer herşey canım
:23:

kızlar selşamm testt sonucumm 91.

canımmm çıkmadan değerini gördüm çok şükür meraktan ölmüştüm
çok sevindim hayırlı olsun:emir_bebek:

yhaaa nasayseeeeeeeeeee ne demkk 2.denemee..nası bşeyyy bu yaaaa posıtıf almak yetmıooo bude takıp etcenn ne zmnn kac oldu noldu..ooooofofffffffff.allahım guc ver hepımıze sabır sebat ver..cnmmm benbgun 7mıydııı ne esımden pcyı alıp bakım dedımmmm...of sokk oldumm resmen yıkıldımmm.direk pcnın kapagını kapadımm.eşim sordu nolduuu..tanıooo sızı oo oda üzüldüü.cnm gecmıs olsunnn sen mkemmel temıs kalplıııı bırısın gercektenn.hayrlıısı neysee o olsun cnmm sıkma canınıııııııı

hepiniz saolunn ALLAH razıı olsunn bende şoktayımm 2 gün erken yaptırdık ama güzell dedi dr. çokk şükürr rabbim herkezinn gönlününn muradını versinnnn:65::66::49::49::49:

yhaaa nasayseeeeeeeeeee ne demkk 2.denemee..nası bşeyyy bu yaaaa posıtıf almak yetmıooo bude takıp etcenn ne zmnn kac oldu noldu..ooooofofffffffff.allahım guc ver hepımıze sabır sebat ver..cnmmm benbgun 7mıydııı ne esımden pcyı alıp bakım dedımmmm...of sokk oldumm resmen yıkıldımmm.direk pcnın kapagını kapadımm.eşim sordu nolduuu..tanıooo sızı oo oda üzüldüü.cnm gecmıs olsunnn sen mkemmel temıs kalplıııı bırısın gercektenn.hayrlıısı neysee o olsun cnmm sıkma canınıııııııı

evet canım bizde nisan hüsrancıları diye topik açtık napalımmm... herkesi bekleriz... :1::1: reklam yapayımm:1::1:

canımm inann aklımm sendeydii çokkk üzüldümm inşallahhh rabbim 2. denmende atttırsınn kendimee bile sevinemiyorumm ALLAHIM kimseninn canınıı yakmasınnnn:50::50::50::2:

benim salı sabah toplandı cuma ikindede koyuldu inşallah hamileyimdir yarın tekrar test yapcam bakalım hayırlısı seninde hsyırlı olsun canım RABBİM daim etsin...

insallah allahim herkesinkini daim etiitrir.
bende korkmuyo degilim ama
bana pgt de yapilmisti yani saglikli embiryolar secilip konulmustu
dis gebelik falan olmaz insallah
10 mayis ultrasonum var
benim icin dua et
ama hamilemiyim diye takilma kesin hamilesin canim

Back
X