duyulmayabilir ama kalbinin attigini gorursun canim![]()
ay hadi inşallah.hayırlısıyla hızlı hızlı geçse şu günler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duyulmayabilir ama kalbinin attigini gorursun canim![]()
kızlar ben geldim Allaha çok şükür 170.21 çıktı değerim.ay o kadar mutlu oldumki anlatamam.doktoruma gittim ilaçların hepsini bire indirdi.gayet güzel bir sorun yok dedi.ama kesin emin olmak için cumartesi bir kere daha yaptır testi dedi.16 mayıs büyük gün bebişimi görücem inşallah.ama kalp atışları duyulurmu tam bilmiyorum.
biozard ozaman senin doktor hem kalp atisini hem keseyi hemde yolk u ayni anda gorecek gosterecek :)
hayırlı olsun canımm
değerlerin katlanarak artsınnn
bebişinde sağlıkla doğsunnn
İnşaAllah
canımmm benim çok tsk ederim
haber aldım bugün bebişlerimin 2 tanesi döllenmişler
perşembe günü transferim var![]()
Süper bir haber bu... Hadi hayırlısı, şimdi sıra transferde dimi? Sakin korkma avayı kolay bir işlem. Ben bayilmayacagim diye çok korkmuştum, ama nasıl olduğunu bile anlamadım. Hayırlı olsun, inşallah onlardan bir biricik bebeğin olsun.
gözün aydın bak üzülüyodun 3 tane oldu diye
hadi hayırlısıyla perşembe günü de al bebişlerini bakalımmm
aaaaaminnnnnnnnn canım
evet şimdi sıra transferde bende aynı senin gibi bayılmayacağım için korkuyorum
bi de idrara sıkısık olmaktan, umarım kolaylıkla geçer
biran önce bebişimi göbişime almak için heyecanlanıyorum
heyeccandan kaç hücreli olduğunu sormayı unuttum?
ilk gün belli oluyomu hücreleri,kalitesi transfer günü mü belli oluyor?![]()
gözün aydın bak üzülüyodun 3 tane oldu diye
hadi hayırlısıyla perşembe günü de al bebişlerini bakalımmm
canım toplama işleminden sonraki gün sadece döllendiğini görüyorlarmış yarın arayıp kaç hücreye bölündüklerini durumlarını söylerler ve tahmini transfer gününü de söylerler canım...
transfer günümü söylediler canım
perşembe günü hayırlısıyla![]()
![]()
canım toplama işleminden sonraki gün sadece döllendiğini görüyorlarmış yarın arayıp kaç hücreye bölündüklerini durumlarını söylerler ve tahmini transfer gününü de söylerler canım...
aaaaaminnnnnnnnn canım
evet şimdi sıra transferde bende aynı senin gibi bayılmayacağım için korkuyorum
bi de idrara sıkısık olmaktan, umarım kolaylıkla geçer
biran önce bebişimi göbişime almak için heyecanlanıyorum
heyeccandan kaç hücreli olduğunu sormayı unuttum?
ilk gün belli oluyomu hücreleri,kalitesi transfer günü mü belli oluyor?![]()
kızlar nasılsınız bakalım bugün topik yavaşladı malum kızların gitmesiylesılanaz nasıl gidiyor hamilelik ? ankarara06 canım bekleyip görcez kalp atışını canım bence senin herşey normal embiriyonun kaç hücrede ve erken transfer edildigiyle alakalı bence benim 5.gün embiriyosu oldugu için sanırım seninle aynı günlere denk geldik bitanem
tahmer canım 2çizgi çıkmış iştee of yaptırsan şu kan testini ben hamiş oldugumu ögrendim sırf idrarda görmek için kaçgün sonra yaptım 2.çizgi 10dk sonra anca belirginleşti çok koyu olmadı bile
bizoard oooo maşallah yükseliş iyi hadi gözün aydın glcnnn seninde gelişmeler iyi hadi az kaldı bebişlerini almaya
![]()
Hiç korkma gercekten hiçbir şey hissetmiyorsun, sadece bebeğin için heyecanlandim bence gerisi teferruat. Hayirla gelsin gobusine...
Kaç hücreli olduklarının bugün için anlamı yok, transfer gunü ne halde oldukları önemli, sen onları takma kafana, onlardan biri senin bebeğin, ve annesine kavuşmak için kaça bölünmesi gerektiğini bilir o)
hımm anladım canım değişebliyor yani
teşekkür ederim
elimde tam 3 tane kesemizin fotosu var bakarım birazdan ne yazıyor diye
yok canım ya 1 kesemiz var:)))Kizzz gulsum ne diyon sen giii, ucuzmu gerliyo oyoyy oyyy, uc kese diyince MASALLLAHHh![]()
kızlar nasılsınız bakalım bugün topik yavaşladı malum kızların gitmesiylesılanaz nasıl gidiyor hamilelik ? ankarara06 canım bekleyip görcez kalp atışını canım bence senin herşey normal embiriyonun kaç hücrede ve erken transfer edildigiyle alakalı bence benim 5.gün embiriyosu oldugu için sanırım seninle aynı günlere denk geldik bitanem
tahmer canım 2çizgi çıkmış iştee of yaptırsan şu kan testini ben hamiş oldugumu ögrendim sırf idrarda görmek için kaçgün sonra yaptım 2.çizgi 10dk sonra anca belirginleşti çok koyu olmadı bile
bizoard oooo maşallah yükseliş iyi hadi gözün aydın glcnnn seninde gelişmeler iyi hadi az kaldı bebişlerini almaya
![]()