2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar ben geldim Allaha çok şükür 170.21 çıktı değerim.ay o kadar mutlu oldumki anlatamam.doktoruma gittim ilaçların hepsini bire indirdi.gayet güzel bir sorun yok dedi.ama kesin emin olmak için cumartesi bir kere daha yaptır testi dedi.16 mayıs büyük gün bebişimi görücem inşallah.ama kalp atışları duyulurmu tam bilmiyorum.

hayırlı olsun canımm:66::66::66:
değerlerin katlanarak artsınnn
bebişinde sağlıkla doğsunnn
İnşaAllah

biozard ozaman senin doktor hem kalp atisini hem keseyi hemde yolk u ayni anda gorecek gosterecek :)

canım anladığım kadarıyla sen biliyorsun baya
yolk nomalde ne zaman görülür
kalp atışı ne zaman duyulur
sen ne zaman duydun
biraz çok soru oldu ama

benim transfer 1 nisanda oldu 23 nisanda kesemizi gördük ama kalp atışı için verilen randevu gelmedi 9 mayısda.duyulur mu o zamana çok endişeliyim ben gereksiz yere:17::17:

ankaracim genelde kese 5. haftada gorulur 6. haftada yolku gorebilirsin ama 7 hafta yani 7+ 1 den sonra genelde tum hamileliklerde kalp atisi duyulur istersen su siteyi bir arastir gerekli butun bilgiler yaziyor hafta hafta gebelik kendin daha doktora gitmeden neler oldugunu bilirsin ona gore sorularini yoneltirsin doktora adres su

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

bu link 8. haftayi gosteriyor daha onceki haftalarida okuyabilirsin sonralarida

canımmm benim çok tsk ederim
haber aldım bugün bebişlerimin 2 tanesi döllenmişler
perşembe günü transferim var :66:

Süper bir haber bu... Hadi hayırlısı, şimdi sıra transferde dimi? Sakin korkma avayı kolay bir işlem. Ben bayilmayacagim diye çok korkmuştum, ama nasıl olduğunu bile anlamadım. Hayırlı olsun, inşallah onlardan bir biricik bebeğin olsun.

Süper bir haber bu... Hadi hayırlısı, şimdi sıra transferde dimi? Sakin korkma avayı kolay bir işlem. Ben bayilmayacagim diye çok korkmuştum, ama nasıl olduğunu bile anlamadım. Hayırlı olsun, inşallah onlardan bir biricik bebeğin olsun.

aaaaaminnnnnnnnn canım
evet şimdi sıra transferde bende aynı senin gibi bayılmayacağım için korkuyorum
bi de idrara sıkısık olmaktan, umarım kolaylıkla geçer
biran önce bebişimi göbişime almak için heyecanlanıyorum
heyeccandan kaç hücreli olduğunu sormayı unuttum?
ilk gün belli oluyomu hücreleri,kalitesi transfer günü mü belli oluyor?:6:

gözün aydın bak üzülüyodun 3 tane oldu diye
:66::66::66::66:
hadi hayırlısıyla perşembe günü de al bebişlerini bakalımmm

gel bi öpücük verde bulaşsın bana hamileliğinnn:54:
dua edin nolur kolaylıkla geçsin ,dünkü yaşadığım korkuyu tarif edemem
ya döllenmezse diye çok korktum, ama hayırlısıyla bebişim bana gelecek insallah
inanıyorum :32:

aaaaaminnnnnnnnn canım

canım toplama işleminden sonraki gün sadece döllendiğini görüyorlarmış yarın arayıp kaç hücreye bölündüklerini durumlarını söylerler ve tahmini transfer gününü de söylerler canım...

gözün aydın bak üzülüyodun 3 tane oldu diye
:66::66::66::66:
hadi hayırlısıyla perşembe günü de al bebişlerini bakalımmm

canım toplama işleminden sonraki gün sadece döllendiğini görüyorlarmış yarın arayıp kaç hücreye bölündüklerini durumlarını söylerler ve tahmini transfer gününü de söylerler canım...

transfer günümü söylediler canım
perşembe günü hayırlısıyla :68: :69:

[

transfer günümü söylediler
persembe günü hayırlısıyla :69:

Son düzenleme:
aaaaaminnnnnnnnn canım

Hiç korkma gercekten hiçbir şey hissetmiyorsun, sadece bebeğin için heyecanlandim bence gerisi teferruat. Hayirla gelsin gobusine...

Kaç hücreli olduklarının bugün için anlamı yok, transfer gunü ne halde oldukları önemli, sen onları takma kafana, onlardan biri senin bebeğin, ve annesine kavuşmak için kaça bölünmesi gerektiğini bilir o;))

kızlar nasılsınız bakalım bugün topik yavaşladı malum kızların gitmesiyle:43: sılanaz nasıl gidiyor hamilelik ? ankarara06 canım bekleyip görcez kalp atışını canım bence senin herşey normal embiriyonun kaç hücrede ve erken transfer edildigiyle alakalı bence benim 5.gün embiriyosu oldugu için sanırım seninle aynı günlere denk geldik bitanem:34: tahmer canım 2çizgi çıkmış iştee of yaptırsan şu kan testini ben hamiş oldugumu ögrendim sırf idrarda görmek için kaçgün sonra yaptım 2.çizgi 10dk sonra anca belirginleşti çok koyu olmadı bile:52:bizoard oooo maşallah yükseliş iyi hadi gözün aydın glcnnn seninde gelişmeler iyi hadi az kaldı bebişlerini almaya:54:

kızlar nasılsınız bakalım bugün topik yavaşladı malum kızların gitmesiyle:43: sılanaz nasıl gidiyor hamilelik ? ankarara06 canım bekleyip görcez kalp atışını canım bence senin herşey normal embiriyonun kaç hücrede ve erken transfer edildigiyle alakalı bence benim 5.gün embiriyosu oldugu için sanırım seninle aynı günlere denk geldik bitanem:34: tahmer canım 2çizgi çıkmış iştee of yaptırsan şu kan testini ben hamiş oldugumu ögrendim sırf idrarda görmek için kaçgün sonra yaptım 2.çizgi 10dk sonra anca belirginleşti çok koyu olmadı bile:52:bizoard oooo maşallah yükseliş iyi hadi gözün aydın glcnnn seninde gelişmeler iyi hadi az kaldı bebişlerini almaya:54:

ayy evet giderek daha heyecanlanıyorum alıp gelseydim eve yatsaydım yatağıma:52:

Hiç korkma gercekten hiçbir şey hissetmiyorsun, sadece bebeğin için heyecanlandim bence gerisi teferruat. Hayirla gelsin gobusine...

Kaç hücreli olduklarının bugün için anlamı yok, transfer gunü ne halde oldukları önemli, sen onları takma kafana, onlardan biri senin bebeğin, ve annesine kavuşmak için kaça bölünmesi gerektiğini bilir o;))

canımmmm ne güzel yazmışsın annesine kavuşur inşallah,evet herşeyi çok takmamak lazım
bundan sonrası takdiri ilahi
can verecekse 1 hücreliye de verir vermeyecekse 36 hücreliye de vermez
hayırlısını versin inşallah :40:

iyiyim canim sagol bende fazla giremiyorum, firsatolmuyo, iyi diyelim iyi olalim, sabahlari cok kotu oluyorum, bas agrisi, donme ama oglene dogru topluyum cok sukur, fitiller sinirimi bozuyo hep geri geliyo baya bir geri geliyor, soruyom normal diyolar... Saka gbi canim hala su ultrasound zamani bir gelse hayirlisi ile gorsem bebisi rahatliycam, hayirlisi bakalim halsizim bide...

biozarda hadi canim gozun aydin deger cok guzel, boyle kat kat katlanarak devam etcek ins. rbabbim hepimizin yardimcis olsun

GLycnen had hayirlisi canim sedne son ziplamalarini yap persembeye ne kaldi, dilerim ehrsey gonlunce diledince olur artik senin icin gun sayariz, rabbim yar ve yardimcin olsun

Tahmer bisey kalmadi teste canim cok takilma oyle seyler einsallah hayirli haberlerini bekliyoruz, az kaldi kan testine mutlu haberlerini bekliyorum ins. hersey nasip canim, rabbim ansip eylemisse insalah hepimiz kavuscaz bebeklerimize

Back
X