2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar biliyorsunuz ben cumartesi test yaptım 114,40 çıktı
pazartesi yaptım 170,60 çıktı
09/05 pazartesi kese için çağırdılar herkesi 2 hafta sonra çağrıyorlarmış ben niye hemen 1 haftada çağırdılar acaba sizide böylemi çağırdılar

kızlar biliyorsunuz ben cumartesi test yaptım 114,40 çıktı
pazartesi yaptım 170,60 çıktı
09/05 pazartesi kese için çağırdılar herkesi 2 hafta sonra çağrıyorlarmış ben niye hemen 1 haftada çağırdılar acaba sizide böylemi çağırdılar

canım senin deger baya yüksek pazartesiye bini bulur büyük bir ihtimal gözükür kimbilir belkim ikizdir:52::52::52:

arkadaşlar bugün ben de testimi yaptırdım. 10 günüm 97,3 çıktı. cuma günü 2. test icin çağırıyorlar. dr güzel haberi verdi. önce allah'a sonra bana tutunan kuzuma teşekkür ettim:) darısı dileyenlerin başına.

arkadaşlar bugün ben de testimi yaptırdım. 10 günüm 97,3 çıktı. cuma günü 2. test icin çağırıyorlar. dr güzel haberi verdi. önce allah'a sonra bana tutunan kuzuma teşekkür ettim:) darısı dileyenlerin başına.

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah :)))))))

Tebrik ederim, bir hamilemiz daha oldu, harikasiniz. Allah saglikla kucağına aldığın günleri göstersin.

:52:dua edin bana, artık yazamam bi süre
yarın hayırlısıyla transferim var, güzel haberlerle dönmek istiyorum
ve göbişimde bebişimle :49:,öpüyorum hepinizi

Dualarım seninle, az kaldı bak bebisin anaciginda olacak yarın bu saatlerde. Bence de dua et, bir de benden sana tavsiye onu sana verdikleri andan itibaren sıkı sıkı saril ona, ya olmazsa, ya tutunmazsa safsatalarına hiç girme. Zaten olmazsa üzülmek kaçınılmaz o sendeyken yapma nolur... Bak ben yaptım sonuc ortada... Psikolojin çok önemli, onu sahiplenmen de..

canım tebrik ederim rabbim kalp seslerini duyursun bizlereeeeee:54:

benim adımı yazmak yok mu:14:
canım benim bol şans diliyorum sana
yarın bebeğini al ve aramıza öyle gel ınş:49::49:

:65::65::65::65:
:nazar::nazar::nazar:
:66::66::66::66::66:
hayırlı olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirisnnn
değerlerin katlanaerak artsın inşaAllahh

kimde yokmu ?????

hayırdır bekleme aşamaları bitti herkes ayaklandı
topik sessizleşti eskiden gündüz giremeyince akşamları sayfalar bi hayli ilerlemiş oluyodu
okumaya yetiştiremiyodummm
bi de komşulara bakayım bare çay varmıymışşş

Son düzenleme:
Back
X