2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Insallah canim sen bir duy gel bebisin kap atisini, pesinden ben lahor butun bebis kalp atisi duymayan arkadaslar gelcek ins.

ben artık dayanamıyorum canım yarın gidiyorum nasipse
ve ınş güzel haberlerle gelirim dua edin tamam mı

ya ben hiç böyle olacağımı düşünmemiştim
hamile kalınca oh miss rahat olcam sanıyorudm
ama hala bi rahat nefes alamdım

canım ben kompleks yaptığımdan demedim zatiii
listeye bakınca dikkatimi çektiii yanlızca
benim durumum tahminim burdaki bütün arkadaşlardan çoooook farklı zaten
hemde tamamen farklı bi hikayem var
ben 11 senelik evliyim ve 1 kızım var zaten ama 2.sini 5 senedir arıyorumm
artık yılmıştım yorulmuştum aramaktan ama kızım kardeşi olsun diye çoooook istiyo
çooook dua ediyo içim acıyo
ben kendim artık vazgeçmiştim zaten de son bi umut deneyelim dedik Rabbime şükür ki oldu bakalım sonuda hayırlısıyla olurda kucağımıza alırız inşaAllah

Canim bende kompleks yaptigini dusundumden yazmadim, biz bu kadar sters ediyoz biran once olsun, diye digerleri hayatlarini yasiyo ne cocugu diyo:1:

Ne mutlu sana canim biricik kizin var, rabbim birde erkek verir sagligi ile insallahda kizina arkadas olur, MASALLAh 11 yil. benim de 6 yil 7 olcak yakinda... Insallah tecrubeli annemiz...

senin transferin baya bi önceydi duyarsın inşaAllah canım
ama sanmaki kalp atışını duyunca bütün stresin geçecek daha yeni başlıyooooo
şimdilik 9 aylık stresimiz var Allah nasip ederse sağlıkla kucağımıza alınca
asıl stresli günler o zaman başlayacak canım
tatlı stresler ama bunlar

hahhahahah guleyim bosa gitmesin gulsum emi canim, kizim asa is hamile kaldiktan sonra basliyor, dokuz ay igne ucunda:1: bunada sukur, neye dayanamiyon aaaa, yarin bebisin kalp seni duyup bize morel vercen artik, ondan sonra bizde duydukmu cinsiyet sohbetine baslariz,lol, rabim sagligi ile versinde,... dualarimiz seninle...ya ben seni hala sohbette gormuyom

Canim bende kompleks yaptigini dusundumden yazmadim, biz bu kadar sters ediyoz biran once olsun, diye digerleri hayatlarini yasiyo ne cocugu diyo:1:

Ne mutlu sana canim biricik kizin var, rabbim birde erkek verir sagligi ile insallahda kizina arkadas olur, MASALLAh 11 yil. benim de 6 yil 7 olcak yakinda... Insallah tecrubeli annemiz...

canım ben her iki durumuda yaşadığım için insanların dilinin kemiği olmadığını yeri geldi çok kırıcı sözlerde anladım....kimse kimsenin halinden derdinden anlamıyooo
Rabbim sağlıkla hepimizin bebişlerini kucağımıza almamızı nasip etsin canım

Canim ozlettin kendini nerelerdesin, bakalim, yaz geldi evde durulmuyor haaa, ben cok sukur iyim canim, bir yaramazlik yok simdilik haftaya randevu var bakalim ne olcak, hayirlisi ins. Esim iyi cok sukru, evde yemek yiyio, kaynamda bugun ben yemegi yapinca sevindi, moreli iyi, KAnada super havalar cok guzel, sicaklasti baya ayzlik ceketle cikabiliyoruz, bugun hic cikmadim disari ama dun butun gun
sen anlat birazda bakalim, morelller super maslalah, oylede gitcek ins.
Seyyh aslinda bnm morall sifirrr gergzinimm herkese catasim varr reeldee yanii dokunsalar aglicamm harf ciksa agizlardan patlicamm nie bole oldum bilmiomm anneled gunu yzuunden heralde bide bosboss ne olacagni beklemk can sikioo.bebeilserkmsin kiymetini bilin ivirzivirii kafaya takip uzmeyin onlaraii oselliklieee ANKARA cnmm.coks sanslisinizzzz:71:Sewiom senii silamm

senin transferin baya bi önceydi duyarsın inşaAllah canım
ama sanmaki kalp atışını duyunca bütün stresin geçecek daha yeni başlıyooooo
şimdilik 9 aylık stresimiz var Allah nasip ederse sağlıkla kucağımıza alınca
asıl stresli günler o zaman başlayacak canım
tatlı stresler ama bunlar

evet bende buna yanıyorum
benle transfer olan hatta benden sonra transfer olanlar duydu
ben hala duymadım bunlara binaen ben strese girdim
bugün evde deli oluyordum
yeter ki duyayım ınş kızlaaarr sadaka vericem
zaten ben her hastanye gidişimzde sadaka veriyorum ve inanıyorum sadaka duanın kabulünü hızlandırır Rabbim kabul etsin ınş
hiç birimiz üzülmeyelim
bayram yeri olsun buralar:64::64::64::64::64::64::66::66::66::49::49::49::49:

hahhahahah guleyim bosa gitmesin gulsum emi canim, kizim asa is hamile kaldiktan sonra basliyor, dokuz ay igne ucunda:1: bunada sukur, neye dayanamiyon aaaa, yarin bebisin kalp seni duyup bize morel vercen artik, ondan sonra bizde duydukmu cinsiyet sohbetine baslariz,lol, rabim sagligi ile versinde,... dualarimiz seninle...ya ben seni hala sohbette gormuyom

burdayım gülüm
topiğimizin güüzel sahbi canım arkadaşım benim
ınş Rabbim sonuna ermeyi nasip eder
Rabbim utandırmasın ınş k.validelere söyledik ınş utanmayız:49::49::49::49::49:

Seyyh aslinda bnm morall sifirrr gergzinimm herkese catasim varr reeldee yanii dokunsalar aglicamm harf ciksa agizlardan patlicamm nie bole oldum bilmiomm anneled gunu yzuunden heralde bide bosboss ne olacagni beklemk can sikioo.bebeilserkmsin kiymetini bilin ivirzivirii kafaya takip uzmeyin onlaraii oselliklieee ANKARA cnmm.coks sanslisinizzzz:71:Sewiom senii silamm

Bende seni seviom canim, LOL de sesli gulmek anlaminda kullanilan bir terim yazayim bu arada, aammmn benim gibi gurbette olsan, her annler gunu bende gorumce, elti cookk coluk cosuk nasil olurdun acaba, sabreden dervis muradina ermis,, bizde muradlarimiza ercez ins. inandimiz surece, savastan vazgecmedimiz surece, hayirlisi ile ya dogal yada tup bebek, dogal gaz bebek bir sekilde rabbimin izni ile olcak, insaniz bende oyle cok olmusum, ben oyle zamanda bashceye cikiyp baiga bildim kadar bagiriyo, sonra basliyom duysusal sarkilar soylemeye, sesimde yanikdir haa, agliya agliyya sakinlesiyom, burda deniz yok ne etce... sende seni mutlu eden seyler yap... oyle canim fani dunyada hep bekliyoz yarin ne olcamizin garantsi yokki... takma sen keyfini cikar hayatinnn, ne kadar zor olsada sen kolaylastircaksin bu senin elinde, cevrende hayir bekleyene kadarrr ooooo, kendinin doktoru olcan her yondenn

burdayım gülüm
topiğimizin güüzel sahbi canım arkadaşım benim
ınş Rabbim sonuna ermeyi nasip eder
Rabbim utandırmasın ınş k.validelere söyledik ınş utanmayız:49::49::49::49::49:

sevinnmişlerdirrr yaaa
inşaAllah canım inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsunn
bakalım biz daa söylemedik kalp atışlarını duyalım da öyle söyleriz diye düşündük
ilk düşük yaptığımda kalbimi çok kırmıştı
şimdi bile söyleyip söylememkte kararsızım da malum büyüdükçe saklanacak bişey diil

sevinnmişlerdirrr yaaa
inşaAllah canım inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsunn
bakalım biz daa söylemedik kalp atışlarını duyalım da öyle söyleriz diye düşündük
ilk düşük yaptığımda kalbimi çok kırmıştı
şimdi bile söyleyip söylememkte kararsızım da malum büyüdükçe saklanacak bişey diil

aynen benimde öyle oldu ilk tüp bebeğim tuttuğu gün söyleidk heycandan
halbuki kanamam vardı aşırı bi şekilde ve değerim düştü
sonrası kötü oldu ama napalım oluyor elimzde değil
bundada keseyi görünce eşim artık dayanamadı söyledi
bana kalsa ben söylemeyecektim 3 ay olana kadar:1:
ınş yarın tam olur mutluluğumuz ve herkese rahat rahat söyleriz

Canim ozlettin kendini nerelerdesin, bakalim, yaz geldi evde durulmuyor haaa, ben cok sukur iyim canim, bir yaramazlik yok simdilik haftaya randevu var bakalim ne olcak, hayirlisi ins. Esim iyi cok sukru, evde yemek yiyio, kaynamda bugun ben yemegi yapinca sevindi, moreli iyi, KAnada super havalar cok guzel, sicaklasti baya ayzlik ceketle cikabiliyoruz, bugun hic cikmadim disari ama dun butun gun disardaydim nerdeyse...

sen anlat birazda bakalim, morelller super maslalah, oylede gitcek ins.

canım senin kaynana seninlemi kalıyor? yemek yapmayımı sevmiyor?::1:1:gece gece düşündügüm şeye kendi derdimi unuttum yarın hıdırellez baharın başlangıcı hepimize ugur getirsin küpüş küpüş gezeliiiiim:49::49:

canım senin kaynana seninlemi kalıyor? yemek yapmayımı sevmiyor?::1:1:gece gece düşündügüm şeye kendi derdimi unuttum yarın hıdırellez baharın başlangıcı hepimize ugur getirsin küpüş küpüş gezeliiiiim:49::49:

canimsin yaaa, evet canim busurec icinde benimle kalmak istedi allah razi olsun, cok hakki var uzerimde yalniz birakmak istemedi. Yok geleli o yapiyo hep yemegi, bende bugun bahcemi temizlerken, yemekleri filan yaptim, gonlu oldu cok sevindi... bilgisayarda bi zarar gelcek diye girdimmi uzuluyo, sanki onu dinlemiyomusum gibi hissediyo bende uzuluyorum, ama cok sukur dengeyi kurmaya calsiiyom, anlattim okudum sonra biraz ikna oldu, valahi bugun hic cikmadim patliyom resmen...

SAat aksam 6 gibide uyuya kalmisim rana, bir ruya gordum o ruyasin ustune allahtan uyandim yoksa ilac zamani hepten gec olcakti, ruyamda kanama oldumu gordum, ay ansil korktum hastanye gidiyom, igne filan veriyolar yat diyolar, tuvalete gidip silip, silip duruyoom:1: gore kan geliyo emin olmak cok sukur, uyanir uyanmaz ben hemen lavaboya cok sukur bisey yok, anam bu ruyadan kurtulus yokk yokkk

gozun aydin tahmer bak okadar slkinti yaptigina deydimi masallah canim masallah cok guzel artmis insallah darisi kese ve kalp atisina :64::64::66::66:

Back
X