2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Slm kizlar,

Gunum korku ile basladi, ama mutluluk ile sonuclandi coksukur.

Sabah 9'da randevum vardi bildiniz gibi, sabah kalktim tuvalete gittim bide ne goreyim KAN, benim rek gitti, cok az gelmisti, selpakla iki uc kez sildim, daha gelmedi, bende hemen doktora gittim sabah 8:15 de oldu kanama, allahtan randevum vardi hemen gittim, iceri aldilar, ben tirtir titriyom, esim uzulcek diye agliyamiyomda, sonra teknisyen usten muyane etti, ederken kac tane embriyo filan koydular dedi, sonra kac tane donmusun var ben korktum hepten, titremeye basladim, sonra IKIZ annesi olcan ondanmi titryon demesin, ay ben bi fena ooldum, basladim aglamaya, sevine sevine ben hemen esim salonda bekliyodu bi problem yok, ikizmis dedim. herkes bana bakti guldu, ben bir utandimmmmm:1::1::1:doktoru bekle goruscek dedi

Doktor hanimda tebrik filan, benim bebisler 7 hafta uc gunlukmus, ukltrasound resmi ile ben yine bi fena oldum, cok sukur arkadalsar iki tane kesemizi gorduk, kalp atisini teknisyene sormustum, biz oo cihazi kullanmiyoruz erken hamileliklerde dedi turkcesini bilmiyorum icinde bir madde varmis, ilerki haftalarda dediler,, buna da sukur darisi tum anne olmak isteyen, bu ugurda emek vaeren arkadaslalarimin basina rabbim butun kadinlara annelik duygusunu yasamayi nasip etsin bende dahill

benimle aynı anda sonucunu öğrenen tahmer'di sanırım. regliden itibaren hesaplayınca 4+1 günlük hamileyim. şiddetli olmayan kasık ve bel ağrım dışında hiç bir belirti yok. akşamları da şiş göbek dolanıyorum acayip gaz oluyor:) 18 inde keseyi görecegiz. başka belirti olmaması normal herhalde değl mi? çok heyecanlıyım keseyi görmek için.

Baro canim, kesinlikle normal, ultrasounda girdinmi canim belli oluyo tam net gununu soyluyolar, bendede kasik agrisi, karin agrisi bel hepsi vardi cok bile:1: gaz tamamen normal, bende oyleyim sis karnim lol, hamilelikten olsa:1::1: hadi hayirlisi az kalmis, insalah hersey cok guzel olcak

teyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::66:
şükürler olsun yaaaa hele şükür öğrendik bebişleri
demek ikizler yaaaa çok sevindim ne güzel bi haberrr
bu arada aramzda 1 gün mü var yani şimdi

teyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::66:
şükürler olsun yaaaa hele şükür öğrendik bebişleri
demek ikizler yaaaa çok sevindim ne güzel bi haberrr
bu arada aramzda 1 gün mü var yani şimdi

Oyle herhalde Gulsum, ultraosundan sonra doktor 7 hafta 3 gunluk dedi, 3 gun sonra bugunu sayma, 2 aylik olcakkk hee oy yoyyy oyyyyy, rabbim herseyin hayrilisini nasip etsin, dogum icin bana 23 aralik dediler, sana kaci dediler? rabbim bu mutlulugumuzu daim etsinn ins...

Slm kizlar,

Sabah 9'da randevum vardi bildiniz gibi, sabah kalktim tuvalete gittim bide ne goreyim KAN, benim rek gitti, cok az gelmisti, selpakla iki uc kez sildim, daha gelmedi, bende hemen doktora gittim sabah 8:15 de oldu kanama, allahtan randevum vardi hemen gittim, iceri aldilar, ben tirtir titriyom, esim uzulcek diye agliyamiyomda, sonra teknisyen usten muyane etti, ederken kac tane embriyo filan koydular dedi, sonra kac tane donmusun var ben korktum hepten, titremeye basladim, sonra IKIZ annesi olcan ondanmi titryon demesin, ay ben bi fena ooldum, basladim aglamaya, sevine sevine ben hemen esim salonda bekliyodu bi problem yok, ikizmis dedim. herkes bana bakti guldu, ben bir utandimmmmm:1::1::1:doktoru bekle goruscek dedi

Doktor hanimda tebrik filan, benim bebisler 7 hafta uc gunlukmus, ukltrasound resmi ile ben yine bi fena oldum, cok sukur arkadalsar iki tane kesemizi gorduk, kalp atisini teknisyene sormustum, biz oo cihazi kullanmiyoruz erken hamileliklerde dedi turkcesini bilmiyorum icinde bir madde varmis, ilerki haftalarda dediler,, buna da sukur darisi tum anne olmak isteyen, bu ugurda emek vaeren arkadaslalarimin basina rabbim butun kadinlara annelik duygusunu yasamayi nasip etsin bende dahill

yaşasın ikizler geliyor çok şükür canım korkuların bitti haydı gözün aydın canım darısı bana ve tüm isteyenlere ben de bu korkulardan inşallah mutlu haberi alırım çoookk sevndmm canımmm çookkk ikizler yaa ne güzell:65::65::64::64::66::66::66:

Oyle herhalde Gulsum, ultraosundan sonra doktor 7 hafta 3 gunluk dedi, 3 gun sonra bugunu sayma, 2 aylik olcakkk hee oy yoyyy oyyyyy, rabbim herseyin hayrilisini nasip etsin, dogum icin bana 23 aralik dediler, sana kaci dediler? rabbim bu mutlulugumuzu daim etsinn ins...

24 aralık görünüyor netteki hesaplayıcılara göre
henüz benim dr lar benimle o kadar ilgilenmedikleri için doğum için bişey demediler:))
hayrlı olsun canım ınş o tarihlerdede yazışıyor oluruz :49:

kızlarr benim değer yükseliyordur değil mi yaa korkuyorum birde ben iki gündür çok halsizim kızlar yaa yerimden kalkmak gelmiyor içimden ooofff kızlar yine kötüyüm ben kaç gündür hatta sabah bile çok mutluydum ama yine umutsuzluk çöktü içime

kızlarr benim değer yükseliyordur değil mi yaa korkuyorum birde ben iki gündür çok halsizim kızlar yaa yerimden kalkmak gelmiyor içimden ooofff kızlar yine kötüyüm ben kaç gündür hatta sabah bile çok mutluydum ama yine umutsuzluk çöktü içime

canım eğer çok stres yapıyorsan git yaptır benim gibi ben kaç kez yaptrdım:1:
ama aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun aynen bendede halsizlk vardı
hiç bişey olmayacak ınş korkma:49:

canım eğer çok stres yapıyorsan git yaptır benim gibi ben kaç kez yaptrdım:1:
ama aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun aynen bendede halsizlk vardı
hiç bişey olmayacak ınş korkma:49:

canım test yaptırmaya cesaretim yok böyle beklemek daha iyi geliyor sanki korkuyorum test yapmaktan bir şey yoktur değil mi keseyi bende görürüm değil mi kanamam falan yok belim ağrıyo halsizim aradada kasıklarım ağrıyo canım bir şey yoktur değil mi değerim çok düşük başlamadı benim değil mi yaaaaaa:43:

tahmer seni pataklayacağım he. yazık değil mi bebişine. niye depresyon tacirleri gibi ah ah vah vah. şekercim keyfinin olmaması normal. hamileliğin ilk zamanları belirtileri bunlar. delimisin nesin yahu. bebişin doğsun seni şikayet edicem.

sılanaz canım çok sevindim okuduklarıma. itiraf edeyim en başta sağlıklı bir bebişim olmasını istemekle birlikte ikiz olsa herhalde ben de uzaya falan uçarım:) amma sağlıklı olsun da güzellikle gelsin de kuzucum tek olsun farketmez:)

tahmer seni pataklayacağım he. yazık değil mi bebişine. niye depresyon tacirleri gibi ah ah vah vah. şekercim keyfinin olmaması normal. hamileliğin ilk zamanları belirtileri bunlar. delimisin nesin yahu. bebişin doğsun seni şikayet edicem.

sılanaz canım çok sevindim okuduklarıma. itiraf edeyim en başta sağlıklı bir bebişim olmasını istemekle birlikte ikiz olsa herhalde ben de uzaya falan uçarım:) amma sağlıklı olsun da güzellikle gelsin de kuzucum tek olsun farketmez:)

ayy valla pataklamakta haklısın bende kızıyorum kendime ama elimde değil kızlar sevmiyorum bu huyumu ben yaa sevmiyorum şimdi eşim gelecek o da kızacak bana:20:

24 aralık görünüyor netteki hesaplayıcılara göre
henüz benim dr lar benimle o kadar ilgilenmedikleri için doğum için bişey demediler:))
hayrlı olsun canım ınş o tarihlerdede yazışıyor oluruz :49:

Canim benim doktor ilk onu dedi inanki, bu sabah cok az kanama oldu onun icin haftaya bir daha gel dedi, carsamba gitcem onda sonra benim onla ayni hastanede olan, benim kendi kadin dogum doktorum var allah gani gani razi olsun, o yonlendirmisti beni bu merkeze simdi ona geri gondercekler, kalp atisi icin filan bisey demediler, o ilerleyen haftalarda ins.

silanaz cok güzel bi haber bu :) senini adına iki kere sevindim şimdi:1:
tahmer valla dayaklıksın haaa :47: :23:

Slm kizlar,

ofya çatladım sonund güzel bir haber ikiz annesi:emir_bebek::emir_bebek: seniiii durdu durdu golüü:1: attı:66::66: amanya baksalar kesin görürlerdi nesi zararlıymış anlamadım karnından ultrasyonla baksalar bile o kalpler inip çıkıyor attıgı belli oluyor enterasan bir durum:1:çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin.. aa dogumunu söylüyorlarmı benimde netteki hesaplayıcılar 28aralık diyor 5gün önce dogum yapcan benden desene:52::52::52:

Son düzenleme:
silanaz cok güzel bi haber bu :) senini adına iki kere sevindim şimdi:1:
tahmer valla dayaklıksın haaa :47: :23:

Belki bende senina dina iki kere sevincem? Hadi hayirlisi cnaim banada hala saka gibi geliyor, cok sukur bunca yasadiklarimdan sorna inanmak zor ama bungunume sukur, darisi senin basina cnaim ins.

ofya çatladım sonund güzel bir haber ikiz annesi:emir_bebek::emir_bebek: seniiii durdu durdu golüü:1: attı:66::66: amanya baksalar kesin görürlerdi nesi zararlıymış anlamadım karnından ultrasyonla baksalar bile o kalpler inip çıkıyor attıgı belli oluyor enterasan bir durum:1:çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin.. aa dogumunu söylüyorlarmı benimde netteki hesaplayıcılar 28aralık diyor 5gün önce dogum yapcan benden desene:52::52::52:

Vallahi hicbisey demediler canim, kalp atisi ile ilgili hersey cok guzel yolunda dediler, haftaya yine gitcema ama asas dogum doktoruna gidene kadar sanmiyomki kalp atisi duyayim artik ssabredip bekliycem, en guzelide ooo SABREDEN INANINKI VAKTI GELLDIMI MURADINA kavusuyor, hayirlisi arkadaslar insallah, evet canim doktor soyledi, ama ikiz gebeliklerde dogum cok erkende olabiliyor dedi, bekelyip gorcez ins, bir aksilik cikmadan hayirlisi ile kucagima alirim, tum arkadaslarimla sizlerle beraber:1::1::1:

Silanaz 41 kere maşallah, çok sevindim. Süper bir haber bu, iyi ki varsınız valla, sizlerin haberleri moral oluyor bana. Allah saglikla kucağına nasip etsin bebislerini.

Bende de haberler iyi, dış gebelik falan yok. Anladığım kadarıyla rahim tamamen incelmemis kanamam o yüzden sürüyormuş. İlaç verdi doktor. Bugünden itibaren özgürüm kızlar, bebek olayını rafa kaldırdım;)) yeter valla, bir süre kendime gelmek istiyorum. Sizleri takipteyim...

Silanaz 41 kere maşallah, çok sevindim. Süper bir haber bu, iyi ki varsınız valla, sizlerin haberleri moral oluyor bana. Allah saglikla kucağına nasip etsin bebislerini.

Bende de haberler iyi, dış gebelik falan yok. Anladığım kadarıyla rahim tamamen incelmemis kanamam o yüzden sürüyormuş. İlaç verdi doktor. Bugünden itibaren özgürüm kızlar, bebek olayını rafa kaldırdım;)) yeter valla, bir süre kendime gelmek istiyorum. Sizleri takipteyim...

Cok sagol canim benim, allah razi olsun

Cok sukur, olmasin uzak dursun hep dis gebelik zaten, ilaclarla normale gorer canim, insallah hersey normale doncek cok aykinda, Kesinlikle cok onemli ben sasiyorum cnaim inan bir tedavinin bittimi sonraki ay tekrar baslayana,acil bir durum olmadiktan sonra, herkes istiyo ama bzim istememizle degil rabbimin izni ile, ben canim kac yildir ugrasiyom dorduncu denemede yuzum guldu, insallah boylede devam eder, bir sure rafa kaldir, vucudun dinlensin, morelin yukselsin, alllahin izni ile bidahakine kismet dersin, ben daha oncede yazdim canim ilk denemem'den sonra ikinci 6 ay sonra, ucuncu 1.5 yil sonra ve dorduncu 9 ay sonra oldu,,,,, doktorum dedi zaten kendini hazir hissetmeden bens ende o gucu gormeden yapmam dedi, burda tedaviye baslamdan once psikiyatrs goruyosun, onun raparona bile cok onem veriyolar...

Dilerim rabbim vakti geldimi benim yuzumu guldurudu gibi siz dostlariminda yuzlerini guldursun,....

Slm kizlar,

canımmm çoooook sevindimmmm
hemde iki kereeeeeeeee
:nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi bakalım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canımm

dış gebelik fln yok diye senin adına sevindim
kararın için de hakkında hayırlısı olsun canım

Back
X