2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

ayy cnmmm çok sevindim tesadüf gördüm yazınıııı.:65::65::65:kaçıncı denemendii ve seni transferden kaç gün önce aradılar.transfer şu gün die

ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

çoooook sevindimmm
:nazar::nazar::nazar:
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım yaaaa
şimdi sende keseyi görmek için gün saymaya başlamışsındır

ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

Çok sevindim, harika bir haber... Allah tamamına erdirsin cnm benim. Saglikla doğsun, kollarında olsun dilerim...

ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

Canim gozun aydin allah tamamina erdirsin, cok sevindim, bende kanamalardan firsat buluo giremedim, rabbim hepimizin yardimcisi olsunnn

tahmer nasılsın canım

bayadır giremedim işler yoğun nasıl gidiyor anlat nakalım

iyiyim canım saol ne yapayım bende hafta sonu giremedim bir yaramzlık yok çok şükür yarın kontrolüm var onu bekliyorum öyle işte göğüslerim de ağrı çok onun dışındada belirti yok ona canım sıkılıyor yaa bilmiyorum inşallah hayırlıca yarın keseyi görürüm doktorum kötü bir şey demz inşallah bende böyle sen nasılsın canım.

iyiyim canım saol ne yapayım bende hafta sonu giremedim bir yaramzlık yok çok şükür yarın kontrolüm var onu bekliyorum öyle işte göğüslerim de ağrı çok onun dışındada belirti yok ona canım sıkılıyor yaa bilmiyorum inşallah hayırlıca yarın keseyi görürüm doktorum kötü bir şey demz inşallah bende böyle sen nasılsın canım.

canım ben keseyi gördüm 09/05 te çok şükür 10 gün sonra gel dedi herşey iyi dedi bir problem yok dedi 19/05 perşembe tekrar gidicez bende çok heycanlıyım ağrım sızım yok çok şükür sadece göğüslerim şiş ve uykum var çalıştığım için zor oluyor biraz allah herkesin yüzünü güldürür inşallah

canım ben keseyi gördüm 09/05 te çok şükür 10 gün sonra gel dedi herşey iyi dedi bir problem yok dedi 19/05 perşembe tekrar gidicez bende çok heycanlıyım ağrım sızım yok çok şükür sadece göğüslerim şiş ve uykum var çalıştığım için zor oluyor biraz allah herkesin yüzünü güldürür inşallah

çok sevindim canım gözün aydın rabbim hayırlıca kucağına almayıda nasip etsin ianşallah.canım bilmiyorum öyle uykum falan yok halsizim biraz inşallah bende görürüm yarın bu saatlerde doktorumda olcam yaa aslında kanamam falan yok ağrım yok bu beni biraz rahatlatıyor ama yinede korkuyorum değerim biraz düşük çıktı ya neyse canım yaaa öyle işte yarın hayırlıca haber veririm sana...

çok sevindim canım gözün aydın rabbim hayırlıca kucağına almayıda nasip etsin ianşallah.canım bilmiyorum öyle uykum falan yok halsizim biraz inşallah bende görürüm yarın bu saatlerde doktorumda olcam yaa aslında kanamam falan yok ağrım yok bu beni biraz rahatlatıyor ama yinede korkuyorum değerim biraz düşük çıktı ya neyse canım yaaa öyle işte yarın hayırlıca haber veririm sana...

hayırlı sevindirici haberler alırsın inşaAllah canım

ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

gözün aydın canım rabbim kucagımızada almayı nasip etsin :49:
TAHMER seninde güzel heberlerini bekliyorum inş görceksin keseni.
ecrinemir canım maşallah sende keseyi görmüşün sıra kalp atışlarında hayırlısıyla inş

KIZLARRRRR sizde ses soluk yok evet hepimiz bir garibimiz bugünlerde agızda tat tuz kalmadı uyku hali hamişmiyiz neyiz yaaaa:60::60: ben dr gittim herşey iyi durumdaymış çok şükür amaaaa baya attı beni bidahaki kontrole beklemekten başka çarem yokkkk:50: bide hemşire elime kagıt verdi bebek için şu sakat vs durumu içi amniyontezmi ne ALLAH korusun yaptırmak istersek imza alıyorlarmış kafam karıştı szi bilirsiniz diyince drla ayrıntılı konuşmak lazım bu konuyu sanırım 11 16.hafta arası yapılıyormuş bebegin kesesinden sıvı alınıyormuş igneyle hekim iyi olmalıymış olmazsa bebege zarar verilirmiş ooof şimdide bu çıktı kızlar bilginiz varsa yazın lütfen...

gözün aydın canım rabbim kucagımızada almayı nasip etsin :49:
TAHMER seninde güzel heberlerini bekliyorum inş görceksin keseni.
ecrinemir canım maşallah sende keseyi görmüşün sıra kalp atışlarında hayırlısıyla inş

KIZLARRRRR sizde ses soluk yok evet hepimiz bir garibimiz bugünlerde agızda tat tuz kalmadı uyku hali hamişmiyiz neyiz yaaaa:60::60: ben dr gittim herşey iyi durumdaymış çok şükür amaaaa baya attı beni bidahaki kontrole beklemekten başka çarem yokkkk:50: bide hemşire elime kagıt verdi bebek için şu sakat vs durumu içi amniyontezmi ne ALLAH korusun yaptırmak istersek imza alıyorlarmış kafam karıştı szi bilirsiniz diyince drla ayrıntılı konuşmak lazım bu konuyu sanırım 11 16.hafta arası yapılıyormuş bebegin kesesinden sıvı alınıyormuş igneyle hekim iyi olmalıymış olmazsa bebege zarar verilirmiş ooof şimdide bu çıktı kızlar bilginiz varsa yazın lütfen...

Canim simdieden ona takilma daha cok var hele bir bebsilerimiz o haftalara gelsin hayirlisi ile o zaman yapariz telasini, bende giremiyom girsem duramiyom, basagrilari, donmeler, halsizlik, bugunlerdede boyle bunalima gircem gibiyim, kanama oluyo benim, cok yogun bir kanama degil ama geliyo, doktor fitilden olabilir dedi denedim, sayiden sanirsam o yuzden cunku arkadan aldim makattan uc kez kanama kesildi, ama makattan alincada ishal oluyom, ilac geliyo :1::1: vaginadan aldim bugun oda hemen kanama yapti yine ister istemez hersey cok guzel yolunda deselerde kirmizlar urpertiyor,, beni daha dun gordum bebeklerimi cok sukur ikiside iyi 7.5 cm olmuslar, kalpleri atiyo cok sukur ama hele su kanama akintili geldimi ayy diyom bebegimemi bisey oluyor, sonra diyom icilcek suyu varsa dunyaya gelir, rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasin,

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Pulpy..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Serap:49::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::emir_bebek::nazar:

RAna:49::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::emir_bebek::nazar:

Ecrinemir:49::emir_bebek::nazar:

Tahmer:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Baro.....4 MAyis:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Biozard, Ecrinemir, Mersenem, tahmer, Baro ve pulpyicin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64:
hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa Kardelen'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Gulnihal'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Biozard'den geldi:65:
Onuncu kupa Ecrinemir'den geldi:65:
Onbirinci kupa Mersenem'dan geldi:65:
Onikinci kupa Tahmer'den geldi:65:
Onucuncu kupa Baro'dan geldi:65:
Ondorduncu kupa Pulpy'den geldi:65:

Pulpy canim kusura bakma guncellemem biraz zaman aldi, bebisler beni zorluyo canim buaralar:1:

Kese gormedini daha bildim arkadaslara iki tane koydum sans getirsin, morel olsun diyee

huhuuu bugün kuzumun kalp atışını gördüm. pıt pıt pıt. 5+1 haftalıkmış. dr her şey yolunda dedi. sağlıcakla tamamına ersin inşallah hepimizin kuzuları:)

mrb kızlar yarın test günüm evde bugün test yaptım silikte olsa incecik bir çizgi çıktı sızce tutmuşmudur birde muayene ediyorlarmı ilk testte

Canim simdieden ona takilma daha cok var hele bir bebsilerimiz o haftalara gelsin hayirlisi ile o zaman yapariz telasini, bende giremiyom girsem duramiyom, basagrilari, donmeler, halsizlik, bugunlerdede boyle bunalima gircem gibiyim, kanama oluyo benim, cok yogun bir kanama degil ama geliyo, doktor fitilden olabilir dedi denedim, sayiden sanirsam o yuzden cunku arkadan aldim makattan uc kez kanama kesildi, ama makattan alincada ishal oluyom, ilac geliyo :1::1: vaginadan aldim bugun oda hemen kanama yapti yine ister istemez hersey cok guzel yolunda deselerde kirmizlar urpertiyor,, beni daha dun gordum bebeklerimi cok sukur ikiside iyi 7.5 cm olmuslar, kalpleri atiyo cok sukur ama hele su kanama akintili geldimi ayy diyom bebegimemi bisey oluyor, sonra diyom icilcek suyu varsa dunyaya gelir, rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasin,

canım geçmiş olsun evet kanama insanın canını sıkıyor bende jel kullanıyorum ama benim öyle 2. şansım yok:1:şimdiden evet düşünmeyelim bunları ama verdiler bu kagıdı imza için benim biraz düşünmem lazım hayırlı saglıklı sıhatli bebişlerimiz büyüsün inş kendine iyi bak bak canım sende iki taneeee:49::49:

mrb kızlar yarın test günüm evde bugün test yaptım silikte olsa incecik bir çizgi çıktı sızce tutmuşmudur birde muayene ediyorlarmı ilk testte

canım kesin var bişeylerrrr:49::49: hayırlısı olsun inş ama ilkinde muayene yapmazlar kan testi verceksiiin kolay gelsinn:74::74:

kızlarrrr bebeğimin kalp atışlarını ve keseyi gördüm 5 buçuk haftalıkmış bebeğim doktor her şey yolunda dedi:nazar::emir_bebek::nazar::66::66:
BARO canım gözün aydın olsun gözümüz aydın olsun darısı herkese olsun inşallaaaahhhhhh

Back
X