Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
![]()
ha-mi-le-yimmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
![]()
ha-mi-le-yimmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
![]()
ha-mi-le-yimmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
![]()
tahmer nasılsın canım
bayadır giremedim işler yoğun nasıl gidiyor anlat nakalım
iyiyim canım saol ne yapayım bende hafta sonu giremedim bir yaramzlık yok çok şükür yarın kontrolüm var onu bekliyorum öyle işte göğüslerim de ağrı çok onun dışındada belirti yok ona canım sıkılıyor yaa bilmiyorum inşallah hayırlıca yarın keseyi görürüm doktorum kötü bir şey demz inşallah bende böyle sen nasılsın canım.
canım ben keseyi gördüm 09/05 te çok şükür 10 gün sonra gel dedi herşey iyi dedi bir problem yok dedi 19/05 perşembe tekrar gidicez bende çok heycanlıyım ağrım sızım yok çok şükür sadece göğüslerim şiş ve uykum var çalıştığım için zor oluyor biraz allah herkesin yüzünü güldürür inşallah
çok sevindim canım gözün aydın rabbim hayırlıca kucağına almayıda nasip etsin ianşallah.canım bilmiyorum öyle uykum falan yok halsizim biraz inşallah bende görürüm yarın bu saatlerde doktorumda olcam yaa aslında kanamam falan yok ağrım yok bu beni biraz rahatlatıyor ama yinede korkuyorum değerim biraz düşük çıktı ya neyse canım yaaa öyle işte yarın hayırlıca haber veririm sana...
ha-mi-le-yimmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
![]()
gözün aydın canım rabbim kucagımızada almayı nasip etsin
TAHMER seninde güzel heberlerini bekliyorum inş görceksin keseni.
ecrinemir canım maşallah sende keseyi görmüşün sıra kalp atışlarında hayırlısıyla inş
KIZLARRRRR sizde ses soluk yok evet hepimiz bir garibimiz bugünlerde agızda tat tuz kalmadı uyku hali hamişmiyiz neyiz yaaaaben dr gittim herşey iyi durumdaymış çok şükür amaaaa baya attı beni bidahaki kontrole beklemekten başka çarem yokkkk
bide hemşire elime kagıt verdi bebek için şu sakat vs durumu içi amniyontezmi ne ALLAH korusun yaptırmak istersek imza alıyorlarmış kafam karıştı szi bilirsiniz diyince drla ayrıntılı konuşmak lazım bu konuyu sanırım 11 16.hafta arası yapılıyormuş bebegin kesesinden sıvı alınıyormuş igneyle hekim iyi olmalıymış olmazsa bebege zarar verilirmiş ooof şimdide bu çıktı kızlar bilginiz varsa yazın lütfen...
Canim simdieden ona takilma daha cok var hele bir bebsilerimiz o haftalara gelsin hayirlisi ile o zaman yapariz telasini, bende giremiyom girsem duramiyom, basagrilari, donmeler, halsizlik, bugunlerdede boyle bunalima gircem gibiyim, kanama oluyo benim, cok yogun bir kanama degil ama geliyo, doktor fitilden olabilir dedi denedim, sayiden sanirsam o yuzden cunku arkadan aldim makattan uc kez kanama kesildi, ama makattan alincada ishal oluyom, ilac geliyovaginadan aldim bugun oda hemen kanama yapti yine ister istemez hersey cok guzel yolunda deselerde kirmizlar urpertiyor,, beni daha dun gordum bebeklerimi cok sukur ikiside iyi 7.5 cm olmuslar, kalpleri atiyo cok sukur ama hele su kanama akintili geldimi ayy diyom bebegimemi bisey oluyor, sonra diyom icilcek suyu varsa dunyaya gelir, rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasin,
huhuuu bugün kuzumun kalp atışını gördüm. pıt pıt pıt. 5+1 haftalıkmış. dr her şey yolunda dedi. sağlıcakla tamamına ersin inşallah hepimizin kuzuları:)
mrb kızlar yarın test günüm evde bugün test yaptım silikte olsa incecik bir çizgi çıktı sızce tutmuşmudur birde muayene ediyorlarmı ilk testte