gözün aydın 2.ci cinsyet öğrenensin galiba bu arada kaç haftalık sende erken öğrendin sanırım 2 li teste amniyontez isteyincemi gerek var benim doktorum hiç öyle birşey demedi ense ölçümünün tek başına yeterli olmadığını testi yptırmamı söyledi bence sende yaptır rana insanın içi rahat ediyo sonuçumu biraz önce öğrendim herşey yolundaymış çok mutlu oldum.. zaten 3 adet tarama testi var ben bütün hamilelere öneririm yaptırmalarını..
canım teşekkür ederim 12haftalık benim bebegim genelde ögreniliyormuş bu haftalarda ya niye öyle yaptı drum bilmiyorum kan testi yaptırıyım dedim tek başına kan testi olmaz dedi amniyonsentez yaptırcanmı sen ? imza falan attınızmı biz istemiyoruz diye attık artık rabbim saglıklı sıhatli eylesin inş yaşa ense ve burun kemigine bakıp yaptırmalısınız diye öneriliyor zaten dr gerek yok sagklıklı gözüküyor dedi içim benimde isterdi rahat olsa karnımdan bebegin suyunun alınması falanda riskli işte hayırlısı hepimiz için senin adına çok sevindim sende çizelge yapsana bizim kaç hafta oldugumuz belli oluyor seni hiç bilmiyoruz:44: