2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

gözün aydın 2.ci cinsyet öğrenensin galiba bu arada kaç haftalık sende erken öğrendin sanırım 2 li teste amniyontez isteyincemi gerek var benim doktorum hiç öyle birşey demedi ense ölçümünün tek başına yeterli olmadığını testi yptırmamı söyledi bence sende yaptır rana insanın içi rahat ediyo sonuçumu biraz önce öğrendim herşey yolundaymış çok mutlu oldum.. zaten 3 adet tarama testi var ben bütün hamilelere öneririm yaptırmalarını..

canım teşekkür ederim 12haftalık benim bebegim genelde ögreniliyormuş bu haftalarda ya niye öyle yaptı drum bilmiyorum kan testi yaptırıyım dedim tek başına kan testi olmaz dedi amniyonsentez yaptırcanmı sen ? imza falan attınızmı biz istemiyoruz diye attık artık rabbim saglıklı sıhatli eylesin inş yaşa ense ve burun kemigine bakıp yaptırmalısınız diye öneriliyor zaten dr gerek yok sagklıklı gözüküyor dedi içim benimde isterdi rahat olsa karnımdan bebegin suyunun alınması falanda riskli işte hayırlısı hepimiz için senin adına çok sevindim sende çizelge yapsana bizim kaç hafta oldugumuz belli oluyor seni hiç bilmiyoruz:44:

kızlar slm nasılsınız? bakalım biliyorsunuz bugün dr kontrolüm vardı herşey yolunda şükür bebegimin ense ölçümü yapıldı çok şükür iyi amniyontez istemedim drumda 2li testlerede gerek yok ozaman dedi
buarada cinsiyetimiz belli olduuu

oglum olacak teyzeleri :nazar:çok mutluyum :66::66:
kan sulandırıcı ignemi kesti drum igrnç jele 1hatfa daha dedi nasıl dayancam bilmiyorum dayancam bir hafta daha bidahaki kontrolü 1ay sonraya verdi bekliycez mecbuur saglıklı sıhatli olsunda gerisi boş :emir_bebek::emir_bebek:

canım tebrik ederim paşa geliyor demek ne güzel,eşin çok sveinmişir malum erkeğe ayrı bi özen var biz türklerde:)
canım kan sulandırıcı iğneyi neden kesti d run,sende pıhtılaşma sorunu va rmıydı tedbiren mi alıyoırdun iğneyi
evet progesteronu 13.haftanın sonuna kadar kullandırtıyorlar ben kurtuldum hele şükür
banada 1 ay sonra deid kontrolü ben hayırrrrrrrrr dedim dr a dayanamam ben dedim
o halde 15 gün diyelim dedi
ama ona bile nasıl dayancam kara kara düşünüyorum:/(((((

test sonuçu neden o kadar geç çıkıyo ankara bende bugün yaptırıyorum 3 saat sonra alabilirsin sonuçu dediler merakla bekliyorum ense ölçümü yapıldı allaha çok şükür normalmiş inşallah test sonuçlarıda normal çıkar içimiz rahat eder.. bugün sabah doktora gitmeden çikolata yedim sen tavsiye etmiştinya gerçekten kıpır kıpır dı bebeğim doktor kıpırtaması çok güzel herşey normal artık büyümeyi bekle dedi allahım nazarlardan korusun hepimizin bebeklerini olmayanlarıda tez zamanda bu duyguyu yaşatsın çok güzel bir şey.. bu arada karnında kıpırtaları hisseden varmı ben daha hissedemiyorum arada damar atması gibi bişey oluyo doktorda 16 haftadan önce hissedemessin dedi..

canım burda okuduğum kadraıyla herkesin en az 1 haftada çıkıyor benimki 5 günde çıkıyor
seninki en hızlı sonç şimdiye kadar görmedim böyle hızlı çıkan:)
amannn demek kıpır kıpırdı kuzun maaşallah canım
amin canım Rabbim korusun kuzucuklarımızı ve herkese nasip etsin ınş
bende bişeyler hissediyorum ama bağırsak sanırım 16.dan önce olmaz diyor dr lar dediğin gibi
ne edek beklicez:))

canım tebrik ederim paşa geliyor demek ne güzel,eşin çok sveinmişir malum erkeğe ayrı bi özen var biz türklerde:)
canım kan sulandırıcı iğneyi neden kesti d run,sende pıhtılaşma sorunu va rmıydı tedbiren mi alıyoırdun iğneyi
evet progesteronu 13.haftanın sonuna kadar kullandırtıyorlar ben kurtuldum hele şükür
banada 1 ay sonra deid kontrolü ben hayırrrrrrrrr dedim dr a dayanamam ben dedim
o halde 15 gün diyelim dedi
ama ona bile nasıl dayancam kara kara düşünüyorum:/(((((

canım teşekkür ederim eevt paşa gelcek inş:66:seninki daha belli olmadı sanırım?hayırlısı kan sulandırıcı igneyi niye kesti anlamadım evet bende pıhtılaşma sorunu var sadece aspirin içicekmişim bişey olmaz demi dedim yok dedi bir bildigi vardır inş bir yerde okumuştum belli zamana kadar annenin kanından besleniyor bebek sonra yediklerinden ya belkim ondandır seninkini keserse sor benim adımada sordugum şeyi soracagım şeyi herşeyi unutup geliyorum benyaaa:52::52:bekliycem mecburr vermedi 15güne falan 1ayyyy koskocaaaa bekliycem:43::43:

canım teşekkür ederim eevt paşa gelcek inş:66:seninki daha belli olmadı sanırım?hayırlısı kan sulandırıcı igneyi niye kesti anlamadım evet bende pıhtılaşma sorunu var sadece aspirin içicekmişim bişey olmaz demi dedim yok dedi bir bildigi vardır inş bir yerde okumuştum belli zamana kadar annenin kanından besleniyor bebek sonra yediklerinden ya belkim ondandır seninkini keserse sor benim adımada sordugum şeyi soracagım şeyi herşeyi unutup geliyorum benyaaa:52::52:bekliycem mecburr vermedi 15güne falan 1ayyyy koskocaaaa bekliycem:43::43:

evvveeet benimde belli olduuuuuuu
kızım olcakmış teyzeleri

evvveeet benimde belli olduuuuuuu
kızım olcakmış teyzeleri

2. prenses de geliyo süper kız hastası olaraktan senin adına çok sevindim.. canım burada 2 li ve 3 lü tarama testleri 3 saat içerisinde çıkıyo 4 lü tarama testi 1 hafta sürüyo belkide küçük şehir olmasının avantajı diyelim..neyse 1 ayda çıksın isterse sağlıklı olsunlarda yanlız bekleme süreci zor 3 saati zor geçirdim senin daha zor allahıma çok şükür herşeyimiz normal hepimizin sağlıklı bebişleri olsun..

canım teşekkür ederim 12haftalık benim bebegim genelde ögreniliyormuş bu haftalarda ya niye öyle yaptı drum bilmiyorum kan testi yaptırıyım dedim tek başına kan testi olmaz dedi amniyonsentez yaptırcanmı sen ? imza falan attınızmı biz istemiyoruz diye attık artık rabbim saglıklı sıhatli eylesin inş yaşa ense ve burun kemigine bakıp yaptırmalısınız diye öneriliyor zaten dr gerek yok sagklıklı gözüküyor dedi içim benimde isterdi rahat olsa karnımdan bebegin suyunun alınması falanda riskli işte hayırlısı hepimiz için senin adına çok sevindim sende çizelge yapsana bizim kaç hafta oldugumuz belli oluyor seni hiç bilmiyoruz:44:

allah allah bir tezatlık var sanki rana sana yanlış bilgi vermişler yada her doktorun taktiği başkamıdır nedir amniyonsentez gerekli görüldü durumlarda yapılır eğer tarama testleri sonuçu kötü ise emin olmak için yapılır istersen nette oku başka doktorlarada sor 2 li tarama testinin doğruluk derecesi %90 3 li tarama testinin %60 mış tarama testleriyle birlikte amniyonsentez yapılmaz tabiki riski çok fazla onun devlet hastanelerinde olmuyo sanırım tarama testleri demi sen nere imza attın ben imza falan atmadım.. neyse canım senin kararın doğru karardr bebeğinde sağlıklıdır..

çok doğru bişey yapıyorsun canım maaşallah valla
dediğin gibi mal mülk insana hasta olunca fayda vermiyor
bizde bi araştıralım baklaım bunu
ama bu bebiş doğunca olcak olan bişey değil mi
şimdiden yapılcak bişey yok

Slm gulsum'cum bayadir sayfaya girmeyince yeni gordum, evet cnaim dogum sirasinda topluyolar, anlastin yerden dondurmak icin sana dogum sirasinda toplayacaklari kani koymak icin serum torbasi gibi birsey bide, 3 tup kan aliyolar dogumdan once canim, ben yaptirdim kayditi canim bu ayin 30.da gelcek benim iki takimda....

kızlar slm nasılsınız? bakalım biliyorsunuz bugün dr kontrolüm vardı herşey yolunda şükür bebegimin ense ölçümü yapıldı çok şükür iyi amniyontez istemedim drumda 2li testlerede gerek yok ozaman dedi
buarada cinsiyetimiz belli olduuu

oglum olacak teyzeleri :nazar:çok mutluyum :66::66:
kan sulandırıcı ignemi kesti drum igrnç jele 1hatfa daha dedi nasıl dayancam bilmiyorum dayancam bir hafta daha bidahaki kontrolü 1ay sonraya verdi bekliycez mecbuur saglıklı sıhatli olsunda gerisi boş :emir_bebek::emir_bebek:

Canim gozun aydin,hayirlisi ile rabbim kucaginada, kucagimizada almayi ansipe tsin ins. Oglusun oluyor haaa, masallahhh anam ben bir ay sonra ogrencem 18. haftalik oldumu soyluyolar burda, benimde iki hafta sonra randevu var aman iyi olduklarini goremde cinsiyet fazlada tin degil yannii, tabi insan bilmek istiyor ayri bir mesele ama bakalim..... Amniyontes bu plesantadan igne ilemi ne su aliyolar omu, bende istemedim kesinlikleee... ense olcumu yapildi benimde sadece cok sukur iyi demislerdi ikiside....

Canim bende fitili 12.haftada biraktim asas insan simdi hamileligin tadini cikariyor, sadece vitamin var preg vit diye onu kullaniyorum......

ben 10+1 'deyim. gecen gün doktora gittik. yine bir hafta ilerde olduğumu söyledi. bir de dedi ki biliyorum çok erken ama bu erkek gibi görünüyor dedi. kocam çocuklar gibi şendi. benim icin bir şey farketmedi. yavru kuşum sağlıklı gelsin yeter.

crinoneyi bırakalı 2 hafta oldu. geçenlerde kahverengi akıntım oldu. dr iyice kontrol etti ve bu haftalarda normal olduğunu söyledi. hayırlısı diyoruz. sağlıcakla doğmasını bekliyoruz.

bir şey soracağım. ikili testi neden yaptırmak istemiyorsunuz. bir sakıncası mı var?

ben 10+1 'deyim. gecen gün doktora gittik. yine bir hafta ilerde olduğumu söyledi. bir de dedi ki biliyorum çok erken ama bu erkek gibi görünüyor dedi. kocam çocuklar gibi şendi. benim icin bir şey farketmedi. yavru kuşum sağlıklı gelsin yeter.

crinoneyi bırakalı 2 hafta oldu. geçenlerde kahverengi akıntım oldu. dr iyice kontrol etti ve bu haftalarda normal olduğunu söyledi. hayırlısı diyoruz. sağlıcakla doğmasını bekliyoruz.

bir şey soracağım. ikili testi neden yaptırmak istemiyorsunuz. bir sakıncası mı var?

hayırlı olsun erkek bebekleri daha erken belli oluyomuş öle diolar da crinoneyi çok erken bırakmışsınız 13 haftaya kadar kullanmıştım ben diğer arkadaşlarda öle sanırım ama tabi en doğrusunu doktorun bilir artı o kahverengileri takma kafana oluyo devir teslim töreni olduğu için oluyomuş :)) önemli olan sürekliliği arada gelmesi sorun değilmiş..

Slm gulsum'cum bayadir sayfaya girmeyince yeni gordum, evet cnaim dogum sirasinda topluyolar, anlastin yerden dondurmak icin sana dogum sirasinda toplayacaklari kani koymak icin serum torbasi gibi birsey bide, 3 tup kan aliyolar dogumdan once canim, ben yaptirdim kayditi canim bu ayin 30.da gelcek benim iki takimda....

bizde bi araştıralım bakalım türkiyede nasıl maliyetleri
siz ne kadar vermiştiniz canım ?

hamişler nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz,evde iş yapıyormusunuz,ben yapıyorum yavaş yavaş,süpürdüm az önce yoruldum şimdi oturdum dinleniyorum,silsem mi silmesem mi diye düşünüyorum,öyle yalandan bi vileda yapsam iyi olur aslında,çok toz oluyor,arkadaş gelcek bugün kapı süsü yapıcaz beraber

hamişler nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz,evde iş yapıyormusunuz,ben yapıyorum yavaş yavaş,süpürdüm az önce yoruldum şimdi oturdum dinleniyorum,silsem mi silmesem mi diye düşünüyorum,öyle yalandan bi vileda yapsam iyi olur aslında,çok toz oluyor,arkadaş gelcek bugün kapı süsü yapıcaz beraber

mrhb canım ben çalışıorum işteyim gerçi bütün gün oturuyorum kilo aldım valla işdahım çok açıldı bu aralar bulantılar çok azaldı allah şükür.. evde yüseysel olarak süpürge,vileda,toz alma gibi işleri yapıorum zorlamadan genel temizlik içinde kadın tutuyorum süpürgeyide genelde koçama yaptırıyorum :90::90: çamaşır bile asıyo kuzum uzanmayayım diye

ankara bebek içinmi kapı süsü yapıcaksınız valla benimde herşeyi alasım var annemde 6.7. aya kadar bekle diyo zor sabrediyom..buarada beşiklere falan bakıyomusun bebeği olan arkadaşlara soruyorum kullanışı nelerin iyi diye herkes farklı söylüyo oyun parkı,tahta beşik,hamak beşik herkesin memnun olmadığı var anlamadım gitti

mrhb canım ben çalışıorum işteyim gerçi bütün gün oturuyorum kilo aldım valla işdahım çok açıldı bu aralar bulantılar çok azaldı allah şükür.. evde yüseysel olarak süpürge,vileda,toz alma gibi işleri yapıorum zorlamadan genel temizlik içinde kadın tutuyorum süpürgeyide genelde koçama yaptırıyorum :90::90: çamaşır bile asıyo kuzum uzanmayayım diye

hımmm çalşınca rahat olur tabi:)
bende bugün yapayım dedim ama dikkat ettim bi kez daha yapmştım korkmştum dr a koşmuştum bişey olmamştı bende ondan cesaretlendim yaptım bugün,benim kociş bıktı artık yapmaktan yani yapmam demiyor ama canı ne zaman isterse canıda kolay kolay istemiyor bende yavaş yavaş yapayım diyorum
zaten ağır işleri yapmıyorum cam dı dolaptı şuydu buydu kalsın onlar eksik

ankara bebek içinmi kapı süsü yapıcaksınız valla benimde herşeyi alasım var annemde 6.7. aya kadar bekle diyo zor sabrediyom..buarada beşiklere falan bakıyomusun bebeği olan arkadaşlara soruyorum kullanışı nelerin iyi diye herkes farklı söylüyo oyun parkı,tahta beşik,hamak beşik herkesin memnun olmadığı var anlamadım gitti

yok canım ya malzemesini alalı 5 ay oluyor o zaman bebiş yoktu keşke bebek için alsaydım ama olsun onuda hazır alırız artık
bu yapacağım normal ev kapı süsü olcak gerçi çok cici bebek için bile olur ama bakalım bi çıksında ortaya:)
aynen canım yaa her gördüğümü alasım var benimde annem engelliyor beni
bende 6.aya girince alayım diyorum ınş
ben beşik konusunda kimsenin fikrini almıyorum,canım ne isterse neyi beğenirsem onu alıcam
dediğin gbi brinden biri memnunken diğeri hiç memnun değil göreceli yani
çokda önemi yok sağlıklı olsun sağlam olsun beşiği falan gerisi boş
oda yapcakmısın sen,ben düşünüyorum oda takımımı yoksa mobilya beşik mi diye

selaaammm :3:
bi bakayım dedim napıyoosunuz
ooh ohhh masallah cinsiyetler belli olmaya başlamış :76:
ense ölçümleri yavaş yavaş yapılmış
daha bizim cinsiyet öğrenmemize ve 2 li testimize 2-3 hafta varr:46:

masallah canim masallah, rabbim hayirlisini nasip etsin ama 10.hafta be canim cok erken cinsiyet icin daha yeni basliyo olusmaya zatennnnnn himmmmm

aman cok sukur jellerden fitillerden hayirlisi ile kurtulduk..... canim bennimde oldu 11 haftalikkem, ama cok sukur bisey ciikmadi benim yavru kuslarda 14.haftalik olcaklarrr.... zaman geciyomus gibi gelmeye basladiii....

canim ense olcumunu yapcaklar senin bebisin iki hafta icinde hem kan hemde idrar alcaklar sonuclari karsilastircaklar birde hamilegin 15. veya 16 haftasinda tekrar kan alcaklar, ikili bunlar oluoyooo, beim tercih etmedim bu placebtadan sivi aliyolar kromozonlar hesapliyolar ozurlu olup olmadi icin.... olsada bilmek istemem onun icin yaptirmam bilsemde allah'tan gelene kiyamam... geneli butun arkadaslar yaptirdi ikiliyi cnaim, bu sivi olayini adini tam hatirlamiyorum onu tercih etmiyolar sadece.... Hic bir sakincasi yok bu sivininda ama 400 de 1 ihtimal dusuk riski olabiliyomus... bana verilen kitapta yaziyo...

Back
X