bizde bi araştıralım bakalım türkiyede nasıl maliyetleri
siz ne kadar vermiştiniz canım ?
Tabiki cnaim arastir banada bilgi ver, ben canim registration, yapilcak kan testleri, 1 yillik dondurma, bisey daha vardi aklima gelmiyor 1600 Canada dolari verdim... dur bakam kac turk parasi yapiyor 2.675 lira canim verdim... ilk 10 yillik odemeye karar vermistik o zaman daha indirimli oluyor ama sonra dedik, bir toplansin bakalim yeterli olcaklarimi cunku ikizlerde erken dogum riski cok yuksek oldu icin bazen ikisindende yeterli toplanamayabiliyormus... zaten toplanmazsa para geri iyada..... benim iki tane oldu icin bu kadar yuksek oldu cnaim tekte daha uygun tabiki.... ALLAH kocamdan razi olsun, hemen kabul etti... daha doguma var 4 yada 5 ay hallettim simdiden... himm bide bu toplu odemeden sorna yillik 230 Canda dolari yani 390 lira yillik vercem... birde arkadaslar bu sadece bebekler icin degil anne, baba ebeveyenler icinde kullaniliyor... ve bir cok ciddi hastaligin tedavisindede kullaniliyor, cocuklarim icin rabbim nasip eder kucagima alirsam, verdim paranin bir gram bile endisesi yok.. helali hoos olsun... bide dedeleri ben veririm dediii... Visa geldimiii eee artik, allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin....
bu durumda soyle sabah nere gittiniz, geldim yoktunuz filan dedii, bizde boyle boylee dedikkk... cok iyi yapmisiniz, futurayi bana yollayin dedi... :)