kızlar şöyle bir göz attım sayfalara daha sonra saglam kafayı okurum inş ankarao6 prenses geliyormuş rabbim bagışlasın inş sılanaz canım seninde ugradıgın yoktu ama bebişlerinde sende saglıklıymışınız çook sevindim ..
ayduman bilmiyorumki her merkez farklı olabilir canım imza attırdılar sanırım bizde mesulet yok diyemi 2li test vs yaptırmak gayet dogal bence diger arkadaşlar sizlerde baya hafta atlamışsınız kendinize aman dikkat edin.
dün gece öyle bir su boşaldıki anlatamam dru aradık hemen keseden su boşalıyor ozaman okadar akıyosa dedi hemen igeen veerdi vurundum şükür durdu sabah erkenden kontrole gittik bebegimin suyu boşalmış

2gün önce kıpır kıpır oynayan yavrum kıpırdayamıyor bile hala aglıyorum neyseki kalbi atıyor çok şükür hemen üst kata çıkarttılar 3şişe serum yedim serumun içine igene falan yaptılar ne oldugunu bilmiyorum yarın tekrar kontrolüm var ve serumların evimde hazır onları götürcez yine 3şişe inş suyu dolacak şu amniyosentez sıvısı yani dogumda boşalan sıvı yok gibi bişey ALLAH tan arkadan kanama parça vs gelmedi igneyi yiyince durdu tabi biz dr arayıp eczaneden eşim gecenin 2sinde igeneyi eve alıp getirene kadar baya aktı kaç çamaşır degiştirdim bilmiyorum dua edin neolur bebegim yaşasın 8yıl sonra geldi bırakıp gitmesin size tavsiyem büyük markete gitmeyin gitmez olaydım dr kızdı çık gez dediysem okdar büyük markette dolaş demedim diye haklı heryer eelktrik akımı dolu normal insan yorulur hamileye daha sakıncalı dedi kaç aydır yatıyorum zaten biyere çıktıgım yoktu gerçi markete gittigim gün ertesi gün oldu ama dr yürüdünmü diye sordu hemen neyse ben yine inş güzel haberlerle yarın yazarım