2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

denizcimmm yeni topiğimiz de hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5vayy beee artık neler aldık onları bile paylaşabilcez 3 ay öncesine kadarr başkalarınınkine bakıyodukzemuszemus

ilk ben yazıyım bari inş daha sonra foto da koyarım
1örgü battaniyemiz :hulya: (ben yaptım)
1örgü yeleğimiz(teyzesi yaptı)
2yeleğimiz de örülüyo şimdi(o da benden)
1zıbın takımımız(anneannemiz)
1çıtçıtlı atletimiz(teyzesi)
1uyku takımımız(yastık battaniye)
1kadife tulumumuz var şimdilik bu kadarsositososito

ay kızlar şimdi ne heyecanlısınızdır...kaydirigubbakcemile2
allah güle güle alıp giydirmeyi nasip etsin .....:Saruboceq:
bizde geçen sene bu zamanlar ne alsak deyip duruyorduk...her gördüğüme atlıyordum nerdeyse...ilk başlarda beyaz ağırlıklı sarı ağırlıklı almıştım cinsiyeti öğrenene kadar.yerimseniben..
şimdi 6 aylığız....2010 ocak annesiydim bende...ama 24 aralıkta doğdu miniğim...

ooo şimdiden baya cicisi olmuş

iyi günlerde giydirmek nasip olur inşallah

inşallah bize de nasip olur kucağımıza almak.güle güle büyüt bebeğini canım:1hug:

oo bayagı bırşeylerı var bebegının..maşallah ..hamarat akrabalar..

belkı bızım topıktende erken doguranlar olur..akannehir

Bu topik süper olmus kızlarr,, dun bende mothercare de bı yatak gördüm ahşap mobilya ,beyaz renk. fiyatı 1100 TLydi.Mağaza kapalıydı ama sanırım ındırımlı fıyat. Bence pahalı ama yıne de ılgılenen vrsa dıye paylaşmak ıstedım.

Alacak ne cok şey var.benım ılk bebegım olacak.hıc bırseyım yok daha.Akrabalar falıyette...hırkalar,yelekler örülüyor sağolsunlar.

ılk 3 ay en cok ne ıhtıyacımız oluyor ? Özellıkle tecrubelı anneler bıze yol gosterırse cok sevınırım.Kıyafet olarak neler almalıyız

maşallah kızlar:) ben henüz bebişe bisey almadım.. kendimi bitiremedim daha:))
birazda erken geliyor bana sanki.. cinsiyeti bi kesinleşsin ondan sonra başlarız....tecrübeli arkadaşlarım nerde indirimli bebek bezi görürsen al en çok o kullanılıyor dedi:)

Oh oh maşallah bir sürü cicisi olmuş :) Bizimkinin daha hiç birşeyi yok :) Birtek benim bebekliğimden kalma 1-2 battaniye var oda bebişimize özel yapılmış birşey değil kaydirigubbakcemile3

kızlar bizimde hiç bişeyimiz yok
ne alıcağımı da bilmiyorum
evet tecrübeli arkadaşlar yazarsa
çok memnun oluruz

slm kızlar,
bu topik süper olmuş,bende henüz bir şey almadım oğluma,2 gün önce mothercare 'de gördüm bazı ürünlerde %50 indirim vardı,vaktim fazla olmadığı için inceleyemedim,indirim gördüğümde sizleri haberdar ederim kaydirigubbakcemile5 aldıklarımı da resimleriyle paylaşırım :lepi:

yeni topiğiniz hayırlı olsun
geçen yıl bu zamanlar biz de neler alsak diye bakardık
her gördüğüme atlardım
hepsinden almak isterdim
beklemesi çokz or ama biraz daha sabredip cinsiyetin belirlenmesini bekleyin
bir de benim doktorum kızıyordu 8. aydan önce alışveriş yapmak yok diyordu
tabi onu dinleyen kim
o zamana kadar her birşeyi hazırdı kuzumun
iyi alışverişler size:))
aklıma gelmişken benim en fazla kullandıklarım:
-penye battaniyeler(bizde 6 tane vardı ancak yetti)
-alt açma seti (2 tane almıştım değiştirmelik iyi oldu misafirliğe gidince de üzerine yatırıyorsun battaniyesiyle takım güzel duruyor)
-hem önden hem de alttan çıtçıtlı zıbın bodyler (sadece alttan çıtçıtlılar ilk zamanda zor oluyor bunlar daha pratik )
-patikli alt
-ağız mendili
-tulum
-penye yelek

kızlar bnm şuana kadarki tecrübelerime göre öyle hemen beze atlamayın bence...
bnm kızım 3.180 gr doğdu prima yenidoğan almıştım 72li bir tane paket aldım...o paket bitene kadar zaten bebişimin kilosu arttı ve 2numaraya geçtik..tavsiyem yenidoğanı fazla almayın...
çıt çtılı bady bolca alın....
penye battaniye alın...polar türü fazla almayın bebişi terletiyor kışın klima soba kaloriferden dolayı..
alt açma en 2tane alın...
hastane çıkışı takımınız en az 3 tane olmalı.
aklıma geldikçe yazarım yine...

kızlar bu topik harika olmuş.ben daha bişey almadım sayılır.cinsiyet kesinleşsin diye bekliyoruz.bi hastane çıkışı,bi de battaniye aldım.ama sağolsun annecim durmadı bir sürü şey ördü şimdiden.

diğer topiğe yazmıştım burayada yazayım

B&G mağazasında %50 indirim
Kanz da
Panço da
zara baby de kot pantolonlar falan 22 küsur
şu sıralar bi çok mağazada indirim var
Watsons da Uni Wipes 3 paket ıslak mendil 5.99 lira
bide C&A da 2 li ayaklı tulumlar falan 15 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…