2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

oda arakdaşım pamuk şekerim canım kızımın cicileri

Son düzenleyen: Moderatör:
çokkk ama çok teşekkür ediyoruz teyzeleri.. Daha güzelleri hepinizin olsun inş

elifcim sorma kokoş bizim kızlar analarıda kokoş boşver:) hele bugün aldığımız çikolataları görsennn bayılırsın tam kokoş işi sağlıklı olsunlar bebeklerimizde gerisi teferruat

Benim kız fena kokoş da ben çok paçoz oldum doğumdan sonra eşofmanlarla geziyorum mecburen. Sabah akşam iğneye götürüyorum kızımı ben darmadağınık kızım gayet şık Hemşirelerin maskotu olduk her götürdüğümde açıp üzerini inceliyolar busefer ne giymiş diye. Bugün kızımı da pasaklı götürdüm korkuyorum nazar değicek diye

Belgüncüm, ellerine sağlık canımcım :) Kızının herşeyi ayrı ayrı pek güzel olmuş...İyi günlerde, sağlıkla kullansın inşallah... :))

Belgüncüm, ellerine sağlık canımcım :) Kızının herşeyi ayrı ayrı pek güzel olmuş...İyi günlerde, sağlıkla kullansın inşallah... :))

sağol mügecim daha güzelleri herkesin olsun inş. elimizden geldiğince yapmaya çalıştık ayrı odası olmayınca ancak bukadar olabiliyor ama prensesler gibi oldu yinede kızım sağlıkla sıhatle gelsinde gerisi teferruat.

:)))))) valla ben hamileliğimden beri paçozlaştım bakalım doğum sonrası ne olcak halimiz ama kızının kokoş hallerinide merak etmiyor değilim gerçi kendinide merak ediyoruz nazarlanmasın maşallah ama en kısa zamanda bekliyorummm şöleeee kokoş bir foto:)))

ben 2010 ocak annesiyim,kızlar okadar çok indirim varki tavsiyem alabiliyorsanız seneye giydirmek için manto tarzı ayakkabı vs alın zara,hm c&a ve birçok mağazada da güzel şeyler var ve bayağı indirimdeler.seneye 86 numara giyecekler ayakkabıda 19-20-21-babet vs alabilirsiniz:))

biz bu topiği unutmuşuzz:))) tabi alacaklar bitti herşeyler hazır:))

kzılar apar topar hiç araştıramadan dün bebek arabası aldım.. kullanan bilgisi fikri olan varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…