- Konu Sahibi teknekazintisii
Evet canım çoğunu ordan..Hamile kalmadan önce o hana birçok arkadaşımı götürmüştüm biliyordum orayı..En alt kat tek bir mağaza..Zıbınlar bir dükkanda, banyo malzemeleri bir dükkanda..Sepetini alıyorsun başlıyorsun alışverişe peşin alımlarda da indirim yapıyorlar..Kredi kartı seçeneği de mevcut..Ben üst kattan sadece bir tane el örmesi tarzında battaniye, bir tane ayaklı zıbın bir de 2 tane takım içlik aldım..Onun da alacağımı bilmiyordum da annem saolsun alınması gerektiğini söyledi kaydirigubbakcemile3 Benimde eksiklerim var bu ay sonunda ya da kasımda bende gideceğim a.s
Süpermiş ozamn gidince bende direk en alt kata inerim zaten nakit indirimini gittiğim gün de her mağaza yapıyodu o nedenle her ay ufak ufak para koydum kenara kalanları nakit almaya çalışıcam uyguna gelsin kıyafet olarark bişeyim kalmadı kendimi tutamayıp alıyorum sürekli hediye de geliyo zaten 3-6 aylara bakıyorum artık kışı çıkarsam yetcek yazlıklar için kızımla gideris kısmet olursa benim doğum bide erken olacağını söyledi doktor enson önde gidiyomuş gelişimi 23 aralık gibi olur engeç dedi onun için ekim sonu bitirmem gerek noolur noolmas