• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

dilek güle güle kullansın kuzucuğunn yatağını
halıda çok güzel olmuş eline emeğine sağlık ben hiç beceremiyorum böyle şeyleri

bu arada kuzucuk büyümüş maşallah 1700 olmuş bak üzülüyodun toparladı bebişin iyi beslemişsin:nazar:

dilekcimmm bayıldım halıya valla....park yatağınız da çok güsellll....bebeğinin kilosuna :lepi:da maşallhhh daha ne olsun canım benimmm maşallh size

dilek canım çok güzel olmuş halınız
yatak da çok şeker
güle güle kullansın zühtüm:roflol:

kızlar,anne bebek bakım çantası alıp almamakta kararsızım,şu anakucağının içinde çıkan çantalarıda pek sevmiorum,oğlumda kullanmıştım:(sizler aldıysanız nerden ve ne kadara aldınız yazarmısınız?hatta resim yüklermisiniz??bikaç arkadaştan adidasta büyük çanta beyendim die duydum ama çok pahalıdır kanımca orası:(ama merakediorum,lütfen alanlar çantalarının resmini ekleyebilirlermi acaba????

kızlar,anne bebek bakım çantası alıp almamakta kararsızım,şu anakucağının içinde çıkan çantalarıda pek sevmiorum,oğlumda kullanmıştım:(sizler aldıysanız nerden ve ne kadara aldınız yazarmısınız?hatta resim yüklermisiniz??bikaç arkadaştan adidasta büyük çanta beyendim die duydum ama çok pahalıdır kanımca orası:(ama merakediorum,lütfen alanlar çantalarının resmini ekleyebilirlermi acaba????

Canım ben geçen ay krafttan almıştım 80 tlye kol çantası gibi de çapraz da takılıyo sapı uzuyo yani ben sırt çantası kullanamam çapraz takmayı sewiyorum
bide bebek arabasına da monte ediliyo arabayla we oto koltuğuyla aynı renk aldım zaten genelde eşim de taşıyacağı için öyle hayvancıklı fln bişey almak istemedim
Çanta içinde alt açma şiltesi we kirli bez torbası var, yanlarda,önde,arkada bez,biberon gözleri war bisürü çeşitli boylarda
Ben sewerek aldım istanbula gidip gelirken de kızıma aldığım cicileri taşımak için kullanıyorum baya bişey sığıyo memnunum

14212kraftcanta.jpg

ben niveanınkini alcam içi dolu oluyor fiyatlarıda çok uygun yandan asılabilir sırt çantası olanıda var eczanede gördüm ürünlerde dolu hiç biyerde bulamazsam eşim niveanın ürünlerini depolayan firmada çalışıyor ordan aldırcam ben çok beğeniyorum favorim sırt çantası tabi

Canım ben geçen ay krafttan almıştım 80 tlye kol çantası gibi de çapraz da takılıyo sapı uzuyo yani ben sırt çantası kullanamam çapraz takmayı sewiyorum
bide bebek arabasına da monte ediliyo arabayla we oto koltuğuyla aynı renk aldım zaten genelde eşim de taşıyacağı için öyle hayvancıklı fln bişey almak istemedim
Çanta içinde alt açma şiltesi we kirli bez torbası var, yanlarda,önde,arkada bez,biberon gözleri war bisürü çeşitli boylarda
Ben sewerek aldım istanbula gidip gelirken de kızıma aldığım cicileri taşımak için kullanıyorum baya bişey sığıyo memnunum

14212kraftcanta.jpg

canım anladım,güselmiş aslında güle gülü kullanın
ama bilmiorum ya
yani ben çapraz takamam hiç,o yüzden ben kullanamam bunu gbi hissediorum...
ama sizzzzzzzzz
güle güle kullanınopuyorumnanaktan

ben niveanınkini alcam içi dolu oluyor fiyatlarıda çok uygun yandan asılabilir sırt çantası olanıda var eczanede gördüm ürünlerde dolu hiç biyerde bulamazsam eşim niveanın ürünlerini depolayan firmada çalışıyor ordan aldırcam ben çok beğeniyorum favorim sırt çantası tabi

öff özgecim yha,valla sorma evden ya sebamed setli,ya nivea çantalı atta setini(sırt deil,diğerini)yada bubchen setli alıp gelcem die çıktım,gittim
seti yine alırım die chicco'nn setsiz tek tek ürünlerini aldım geldim,sonrada deli gbi pişman oldum
aldıklarımın içinde bi bu sinmedi içime,bide içine giyeceği kollu zıbınları:2:
nıveayı komşum kullanmıştı,çocuk birbuçuk yaşında büyük boy şampuanı daha yeni bitmiş geçen gittiğ*imde görmüştümmmmmmmm
anlatamam ıslak mendilleri ve şampusu deli gbi güselllllllllll kokuooooooooooooooooooooo
bu ara kipaya gidebilirsem bi bakcam nıveanın ürünlerine yne..
iyi hoş güsel bide renk çeşitleri olsaaa

geçen bi bebek mağazasında böle çok kaliteli pembe açık gri renkli bebek anne çantası sordum 145:1shok:dedi ama hiç şaşırmadım acayip güseldiiiiiiiiiiii
içim gitti onaaopuyorumnanaktan

canım anladım,güselmiş aslında güle gülü kullanın
ama bilmiorum ya
yani ben çapraz takamam hiç,o yüzden ben kullanamam bunu gbi hissediorum...
ama sizzzzzzzzz
güle güle kullanınopuyorumnanaktan

saol canım herkesin zewki kimisi de sırt çantasıyla daha rahat ediyo
kol çantasına benzeyen cicili çantalar da war ewet ama dediğin gibi çok pahalı onlarda
bide bana içine çok şey sığmaz gibi geliyo daha küçük duruyolar

dilek cicilere bayıldım,oyun halısı çook güzel olmuş,üzerindeki bazı hayvanlar benim battaniyedekilerden evet,çok yakışmış renkler filan süper.güle güle kullansın bebişkaydirigubbakcemile4
elfella kuzum vallahi senin kraft çantayada bayıldım,ben de sırt çantası kullanamam,böyle bir şey bakıyordum iyi oldu seninkini gördüğüm.güle güle kullan sen de:1:

dilek cicilere bayıldım,oyun halısı çook güzel olmuş,üzerindeki bazı hayvanlar benim battaniyedekilerden evet,çok yakışmış renkler filan süper.güle güle kullansın bebişkaydirigubbakcemile4
elfella kuzum vallahi senin kraft çantayada bayıldım,ben de sırt çantası kullanamam,böyle bir şey bakıyordum iyi oldu seninkini gördüğüm.güle güle kullan sen de:1:

saol canım çok çeşit war insan hangisini alıcanı şaşırıyo ama hem bütçe hem kullanım olarak bana uygun olan buydu

kızlar slmm iyi günlerde kullanın cicilerinisii hepsi çok güsell
bende çanta konusunda karar veremedim
yanlız ana kucağı filan setli olanlar var oblardan tek çanta alırım heralde zaten her gittiğimis yere arabayla gideris. ööle çok iyi bişey almamm
hem benim günlük kullandığım çantalarda büyük boy genelde
bilmiyorum daha düşünme aşamasındayım
siz resim ekledikçe belki uygun bişii denk gelirse ondan da alabilirim...

merhaba kızlar, pek giremiyorum bu aralar ama izne ayrılınca daha çok gireceğim inş.
size bir indirim haberi vermek istiyorum. joker'de loola full puset 599'dan 399'a indi. biz bir süredir bu arabayı almayı düşünüyorduk, fiyat düşünce dün hemen aldık. daha önce de maxi cosi cabrio anakucağı almıştık, onunla beraber kullanılabiliyor. açıp katlaması çok kolay. böyle birşey almayı düşünen varsa duyurulur!

öff özgecim yha,valla sorma evden ya sebamed setli,ya nivea çantalı atta setini(sırt deil,diğerini)yada bubchen setli alıp gelcem die çıktım,gittim
seti yine alırım die chicco'nn setsiz tek tek ürünlerini aldım geldim,sonrada deli gbi pişman oldum
aldıklarımın içinde bi bu sinmedi içime,bide içine giyeceği kollu zıbınları:2:
nıveayı komşum kullanmıştı,çocuk birbuçuk yaşında büyük boy şampuanı daha yeni bitmiş geçen gittiğ*imde görmüştümmmmmmmm
anlatamam ıslak mendilleri ve şampusu deli gbi güselllllllllll kokuooooooooooooooooooooo
bu ara kipaya gidebilirsem bi bakcam nıveanın ürünlerine yne..
iyi hoş güsel bide renk çeşitleri olsaaa

geçen bi bebek mağazasında böle çok kaliteli pembe açık gri renkli bebek anne çantası sordum 145:1shok:dedi ama hiç şaşırmadım acayip güseldiiiiiiiiiiii
içim gitti onaaopuyorumnanaktan

ben niveninkini alcam kesin arkadaşıma sormuştum çok ii demişti ayrıca tek tek ürünler almaktansa toplu almak daha ekonomik ve kesinlikle eşimin çalıştığı yerden alıcam çünkü çok ucuzmuş çok süslü güzel şeyler var ama işimizi görsünler yeter :emir_bebek:

işte kızlar bu da benim kaç gündür ince iple ince şişle uğraşıp ördüğüm,işlemelerini yapmak için saatlerce uğraştığım,bittiğinde sevindiğim fakat ütü yaparken sıcak ütü basıp mahfettiğim ve hüngür hüngürrrr ağlamak istediğim kızımın ilk,tek ve son kırmızılı giysisi olacak olan yelekk:gitme::sinifsinif:mafoldumbensenağlama

Back
X