2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

karbonhıdrat ve kızartmayı kestım..haur işi ve ekmek yanı..
şekerlı seylerde yok..

canım benım bebişini aç bırakma kuzum..

hay masallah Vallahi senin gibi giden arkadaslara hayran kaliyorum.

:1rolleyes::1rolleyes: Aslinda iyimi kotumu Bende bilmiyorum arada kafama takiyorum insallah oglusumun kilosu iyidir

Bu haftalarda 3. trimestre yapilacak hayirlisi insallah :Saruboceq:

:1rolleyes::1rolleyes: Aslinda iyimi kotumu Bende bilmiyorum arada kafama takiyorum insallah oglusumun kilosu iyidir

Bu haftalarda 3. trimestre yapilacak hayirlisi insallah :Saruboceq:

kaç haftalık hamılesın canım..
3 trımestre son 3 aylık donem demek degılmı..bilmiyorumkismile

3 boyutlu ulrtasonmu demek ıstedın..

canım benım bebişini aç bırakma kuzum..

Canım diyetisyen meyve suyunu bile yasakladı. Ara öğünlerde 5 tane mandalina yiyecekmişim o yetermiş. Kahvaltıda çayı nasıl içicem şeker yerine aspartam içeren tatlandırıcılardan kullanabilir miyim dedim. Herkes kullanıyor çünkü. Kullanamazsın dedi bana. Her katı diyette olduğu gibi aslında bana söylerken tam olarak uygulayamayacağmı o da biliyordur.Aksi gibi tatlıyı hiç sevmezken şimdi yasaklanınca çok canım istiyor.

Üstelik 50 mg şeker yüklemesinde biraz yüksek çıkmasına rağmen 100 mg yüklemede çok normal çıkmıştı şekerim. Bu kadar katı diyet nedendir anlamadım.

Üstelik 50 mg şeker yüklemesinde biraz yüksek çıkmasına rağmen 100 mg yüklemede çok normal çıkmıştı şekerim. Bu kadar katı diyet nedendir anlamadım.

anladım canım..
sekerın normal..ama sanırım meyve suları saglıksız dıye ,dogal mandalına onermıs sana..
tatlandırcılarında zararlı oldugu kanıtlaanmıstı..ondan demıstır kullanma dıye..
onun yerıne dogal seker kullan azcık daha ıyıdır canım..
tatlandırıcılar normal ınsana bıle onerılmıyor..sen hamılesın kuzum...
100mg.seker yuklemen normal cıkmıs çok sevındım..darısı benım basıma ınsallah..

bende ne yiyeceğimi şaşırdım aslında öyle çok baklava börek düşkünlüğümde yoktur ama nasıl bu kadar yüksek çıktı anlamadım.100lük tahlili 15gün sonra yapacağız dedi doktor.ama gerçekten benimde 2-3 gündür açlıktan bebişim öyle az hareket ediyor ki.umarım hepimizin sonuçları da çok ii çıkar.diyet için en kötü dönem çünkü bu:))

27. haftamdayım 18 kilo aldım şu ana kadar duramıyorum ayırca çatlaklarım oluşmaya başladı sanırım fazla kilodan dolayı...

canım baklagıllerden tuket..onlar tok tutuyor..balık tavuk et de yemelısın..ekmek kepek ekmegı ye..
ama ac kalma..

27. haftamdayım 18 kilo aldım şu ana kadar duramıyorum ayırca çatlaklarım oluşmaya başladı sanırım fazla kilodan dolayı...
oyy bayagı kılo almısısn canım..
sanırım catlaklar kılolardan olustu..krem sur bol bol...

25+1 6 kilo almışım bana göre
çok gibi ama doktur normal dedi
aşıraya gitme dedi
şekerimde yüksek çıktı
yüryüş yapmam gerek
belki az alırım.

Son düzenleme:

canım bende eşilk ediyorum sana..
ben 25+6 yım ama 18 kilo aldım.
sen yine kardasın..
bide kilolu hamile kaldım
ne biçim bünye var omnuda anlamadım..
çatlaklar bendede başladıCADIARZU

canım bende eşilk ediyorum sana..
ben 25+6 yım ama 18 kilo aldım.
sen yine kardasın..
bide kilolu hamile kaldım
ne biçim bünye var omnuda anlamadım..
çatlaklar bendede başladıCADIARZU

bende tek değilmişim 26. haftamıza girdik ve bende 15 kilo almışım ve
alamayada devam ediyorum çok kilolu kalmadım ama artık kilo rahatsız etmeye başladı beni bakalım bu gidişimde doktora söylücem rahatsız oluyorum diyet versin diye.

son haftalarda çok alınmıyor diyorlar ama
bizdeki şans ya
biz bi bu kadarda ozaman alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…