- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi belinay_85
-
bende 23+5günlük hamileyim,şeker yüklemem biraz yüksek çıktı.aslında doktor diyette vermedi ama ben tedirginlikten doğru düzgün bişey yiyemez oldum.5kilo almışım bugüne kadar.ilk oğlumda 27kilo almış biri olarak iyi gidiyorum denebilir.size nasıl diyetler verdiler?sadece beyaz ekmek ve şekeri mi kestiniz?
27. haftamdayım. 6,5 kilo aldım. Son bir aydır her nasılsa kilo almamışım. Doktor şeker diyeti verdi. 2 gün uydum diyete. Bebeğim açlıktan kıpır kıpır hiç durmadı,uyumadı da.Dün kendime ödül verdim, rahatladı karnı doydu oda sakinleşti. :icecream:Bundan sonra kilo almam heralde.
hay masallahVallahi senin gibi giden arkadaslara hayran kaliyorum.
:1rolleyes::1rolleyes: Aslinda iyimi kotumu Bende bilmiyorum arada kafama takiyorum insallah oglusumun kilosu iyidir
Bu haftalarda 3. trimestre yapilacak hayirlisi insallah :Saruboceq:
canım benım bebişini aç bırakma kuzum..
Üstelik 50 mg şeker yüklemesinde biraz yüksek çıkmasına rağmen 100 mg yüklemede çok normal çıkmıştı şekerim. Bu kadar katı diyet nedendir anlamadım.
canım baklagıllerden tuket..onlar tok tutuyor..balık tavuk et de yemelısın..ekmek kepek ekmegı ye..bende ne yiyeceğimi şaşırdım aslında öyle çok baklava börek düşkünlüğümde yoktur ama nasıl bu kadar yüksek çıktı anlamadım.100lük tahlili 15gün sonra yapacağız dedi doktor.ama gerçekten benimde 2-3 gündür açlıktan bebişim öyle az hareket ediyor ki.umarım hepimizin sonuçları da çok ii çıkar.diyet için en kötü dönem çünkü bu:))
oyy bayagı kılo almısısn canım..27. haftamdayım 18 kilo aldım şu ana kadar duramıyorum ayırca çatlaklarım oluşmaya başladı sanırım fazla kilodan dolayı...
27. haftamdayım 18 kilo aldım şu ana kadar duramıyorum ayırca çatlaklarım oluşmaya başladı sanırım fazla kilodan dolayı...
canım bende eşilk ediyorum sana..
ben 25+6 yım ama 18 kilo aldım.
sen yine kardasın..
bide kilolu hamile kaldım
ne biçim bünye var omnuda anlamadım..
çatlaklar bendede başladıCADIARZU
bende tek değilmişim 26. haftamıza girdik ve bende 15 kilo almışım ve
alamayada devam ediyorum çok kilolu kalmadım ama artık kilo rahatsız etmeye başladı beni bakalım bu gidişimde doktora söylücem rahatsız oluyorum diyet versin diye.
son haftalarda çok alınmıyor diyorlar ama
bizdeki şans ya
biz bi bu kadarda ozaman alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?