2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

doğum yapim,bide emzirme işi tamamen bitsin,ilk işim bi sigara yakmak olcak:)))))
şuan tiksiniorum,eşimin kokusuna tahammül edemiorum ama biliorum doğumdan sonra o bana yine çok güzel kokcak:))
oğlumdada böle olmuştum:))
sigaranın faydalarını anladım,sigarayı bırakınca :))))

Ben de 1 kilo almışım, hamur işi ve tatlı yemiyorum zaten sevmediğimden, bazen bir anda tartı yükseliyor bazen de düşüyor nedensiz anlamadım.

ayy kızlarr yazmayı unutmuşummm akannehir ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ben dün sağlıkocağına gidince dartılmıştım ve kilo almışımmm :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden delikafadulden tam 45,9 olmuşummm :sm_cool::sm_cool:

18+2 haftadayim 62 ile baslamistim sonra 12+0 da 60,5 idim simdi ise 64 olmusum.Sanirim sonuca bakarak 2 kilo almis oluyorum.Doktorum iyi gidiyorsun dedi.bayanssulusmile

merhaba kızlar.. ben aralık annesi olucam kısmtese ama tüm annelerin kilolarını takip ediorum iice takıntılı oldum çıktım maşallah sizler ii gidiosunuz. ben 45le başladım şuan 51im. 5,5 ayda 6kilo yani. idealim maksimum 60la tamamlamak hadi hayırlısı..

evet canm bebeğin sağlıklıysa doktorun iyi diorsa iyidir inş.
allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına..
bizden önce yapacaksın sen doğumu:))bayanssulusmile

allahm yarabbim şaka gbi yaa
kadın hamile
kilo=49
sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar bana cevap yazanlar olmuş yeni gördüm. bebkl erkek 50 kilo ile başladım 5 aylık tam ve ben 10 kilo alıdm hatta 61,5 kiloyum :S

anjelic bendede aynı durum var
bazen çok çıkıyorum bazen az
50 ile başladım 51-52 arasında gidiyorum

yawww ne kadar zayıfsınız ben çok kilo almışım bu gidişlede daha fazla alırım ((
62 ile hamile kaldım 58 e düştüm şimdi 70 e merdicen dayadım doktorum normal diyo ama bana anormal geliyo bu doktorumda zaten herşeye yapabilirsin diyor :)))

mafoldumbenben 65 le başladım çok düşmedi kilom şimdi 71- 72 yim galiba tatildeyiz kilomu da takip edemiyorum.
kalçam çok genişledi zaten müsait genişlemeye :sinifsinif:

takipteyim konuyu ve kendimden şüphelnmeye başladım :) ben 21+1 deyim ve 52 ile başladım artık 57 yim: ) bana gayet normal geliyor. görenler kilo aldığıma inanmıyor erkek annesini olacağım için belki de karnım var sadece geri kalan heryerim ince. dolayısıyla 5 kilo gözüme pek batmıyor :)

Son düzenleme:
ben hala kilo alamayanlardanım
geçen hafta bile çıkarıyordum
bundan sonra alırım sanırım
hamile kaldığım kilonun altındayım

neden şüpheleniyorsun ki cnm bence iyi gidiyor.bünye herkes farklı oluyor tabiiiopuyorumnanaktan

neden şüpheleniyorsun ki cnm bence iyi gidiyor.bünye herkes farklı oluyor tabiiiopuyorumnanaktan

ya hayatım boyunca ilk defa tartıda 57 görüyorum tuhaf :) alışana kadar! burada hatunlar aldıkları 2-3 kilodan yakınınca ben kendiem iyice tuhaf gelmeye başladım :) ama zayıflar daha çok kilo alırmış deyip kendime daha bi sevimli geliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…