kızlar merhaba
ancak bu saatte girebildim,geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla yarın doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönsünler inşallah.
hunny canım geçmiş olsun,kramp çok kötü birşey ben de olmadı allahtan hiç.çok ayakta kalmamaya çalış,sürekli uzan.bebişin kilosuna da takılma,o toparlar kendini,bi bakmışsın doğduğunda hepimizinkileri geçmiş

denizcim maşallah seninki de tontiş,ne güzel

elifcim senin de yazdıklarını okudum,vallahi okurken ben sinirlendim.aman sen de sinirlerine hakim ol,boşver allaha havale et,sakın sıkma canını.güzel haberler ver inşallah görüşme sonrasında

dilek size de geçmiş olsun canım,ben çocukken çıkarmıştım su çiçeği,çocukken kolay atlatılıyor ama tabi sen doktoruna sor mutlaka,inşallah senşn için bi sorun olmaz.
benim de kayınvalidemler geldi dün,ev curcuna.2 hafta duracaklarmış,sonra annem gelecek.şimdilik sinirlerime hakim olabiliyorum ama sanırım son zamanlara doğru patlayacam gibi geliyor.kaynanamla hiç geçinemiyorum,bakalım bu 2 hafta nasıl geçecek.güya bana yardıma geldiler,2 gündür yap pişir,topla vallahi yorgunluktan ölüyorum.eşim de rahatsız bu durumdan şimdilik tamam sorun değil diyorum ama,hayırlısı inşallah..
buarada oğlışumun odası geldi geçen akşam,ama odaya giremiyoruz çok boya kokuyor.camlar hep açık ama kaç gündür çıkmadı vernik kokusu.hiçbirşeyi yerleştiremedim de,ne çantamhazır,ne de oğlumun eşyaları.:2:
şimdi çıkıcam artık yatıp dinleneyim,hepinize ii geceler..