• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Perşembe kontrolüm vardı cinsiyeti erkek gibi dedi. Şu an için net değil ama ben de erkek hissediyorum. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Haftaya önlem amaçlı serklaj yapılacak bana. Onun stresini yaşıyorum biraz. Umarım her şey yolunda gider. Sizlerde var mı serklaj durumu?

Kızlar merhaba, sizlere bir sey danısmam lazım
Bir haftadır toparlanamıyorum hatta günden güne daha kötü oluyorum, düm gece hastanelik oldum serum taktılar, enfeksiyonum yükselmis bu yüzden doktor antibiyotik verdi ama ben kullanma konusunda cok tedirginim
Ne yapacagım bilmiyorum, doktor şu noktada mecbur kullanmalı ve enfeksiyonu düsürmelisin dedi ama ya bebegime zarar verirse?
Hamile olup antibiyotik kullanmış olan var mı aranızda 🥺
Çok geçmiş olsun, ben idrar yolu eneksiyonu için kullanmıştım mecburen. Agumentin çok şükür gebelikte kullanabilen B sınıfı antibiyotik olduğu söylemişti doktorum bebeğimede bşy olmadı. Ama enfeksiyon ilerlemesi kana karışması inanın antibiyotiktwn daha kötü etkiler edebiliyor.

Kızlar, benim bugün 2li tarama randevum vardı. Kan verdim, doktorum ultrsonda burun kemiğine ve ense kalınlığına baktı sadece. Organ gelişimi vs hk bişgi vermedi. 12+3 olmam lazım bebek 13 haftalık çıktı ve herşey normal dedi. Cinsiyet göremedi. Vitaminlere başladı. O sende C- Demir
Elenetal2
D vit ve progestanda yatmadan almaya devam et dedi. Aranızda bu vitaminleri kullanan var mı?

Bir haftadır toparlanamıyorum hatta günden güne daha kötü oluyorum, düm gece hastanelik oldum serum taktılar, enfeksiyonum yükselmis bu yüzden doktor antibiyotik verdi ama ben kullanma konusunda cok tedirginim
Ne yapacagım bilmiyorum, doktor şu noktada mecbur kullanmalı ve enfeksiyonu düsürmelisin dedi ama ya bebegime zarar verirse?
Evet kullandım. Bir zarar vermez hatta enfeksiyondan kurtulmak için içmelisiniz. Lütfen doktorunuzu dinleyin

Yaa kızlar, gece 3.40 da böyle içimde bir balık kaydı gibi hissettim. Uyandım haliyle çok komik bir histi. Bugün sata göre 9+3 yumurlamaya göre 9+5, böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Ne olaki diye merak ediyorum🫣💕
Onlar bağırsak hareketleri muhtemelen. Bebeğin hareketlerini hissetmek için 5. Aya gelmeniz lazım 😄

Şöyle söylim benim bir düşügüm oldu ve hep enfeksiyon var dendi erkekti bebegim sürekli hastanede yatış ben dayanamadım farklı doktorlara gitmek istedim ama bitürlü uzman doktorlara ulaşamadım sonrasında bana da antibiyotik verdiler fakat içtigim gecesi çocugum düştü 4 buçuk aylık düştü inanın ben hemen sonrasında enfeksiyon bölümüne gitim hamile kaldogım zaman dan tut düşene kdrki tahlileri gösterdim bana dediki vücudunuzda enfeksiyon yok eger size bakan doktorun elinde bilinmedik tahlileriniz varsa getirsin görelim ama hiçbir tahlilinizde enfeksiyon yok dendi lütfen kadın dogum doktorundan önce o tahlili alıp bir enfeksiyon bölümüne danışın umarım saglıkla kucagınıza alırsınız

Merhaba bizde 14 haftalık olduk ben videodan yakaldm bu bacak arası görüntüyü sizde nedir cinsiyetimiz

Eklentiler

• 0214c380-a9cf-4a94-88cc-3d7c7ae017d5.webp
    0214c380-a9cf-4a94-88cc-3d7c7ae017d5.webp
    104,9 KB · Görüntüleme: 19
Back
X