- 22 Aralık 2022
- 617
- 628
- 33
- 31
- Konu Sahibi denizzehra
- #3.701
Nipt testi için kan verdim bir haftaya gelir sonuç dedi doktor cinsiyeti de söyleyecekler kandan.çok stresliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua ederim senin için, stres yapmadan sürekli dua et Allah büyük bir şey çıkmayacak inşallah Allahın izniyle iyi düşünelim hepNipt testi için kan verdim bir haftaya gelir sonuç dedi doktor cinsiyeti de söyleyecekler kandan.çok stresliyim
Bende bugün verdim o bende de var insan çok kaygilaniyor ya olumsuz bir şey çıkarsa diye ama Allah'tan gelene ne denir hayırlısı olsun hakkimizdaNipt testi için kan verdim bir haftaya gelir sonuç dedi doktor cinsiyeti de söyleyecekler kandan.çok stresliyim
Çok geçmiş olsun, ben idrar yolu eneksiyonu için kullanmıştım mecburen. Agumentin çok şükür gebelikte kullanabilen B sınıfı antibiyotik olduğu söylemişti doktorum bebeğimede bşy olmadı. Ama enfeksiyon ilerlemesi kana karışması inanın antibiyotiktwn daha kötü etkiler edebiliyor.Kızlar merhaba, sizlere bir sey danısmam lazım
Bir haftadır toparlanamıyorum hatta günden güne daha kötü oluyorum, düm gece hastanelik oldum serum taktılar, enfeksiyonum yükselmis bu yüzden doktor antibiyotik verdi ama ben kullanma konusunda cok tedirginim
Ne yapacagım bilmiyorum, doktor şu noktada mecbur kullanmalı ve enfeksiyonu düsürmelisin dedi ama ya bebegime zarar verirse?
Hamile olup antibiyotik kullanmış olan var mı aranızda![]()
Evet kullandım. Bir zarar vermez hatta enfeksiyondan kurtulmak için içmelisiniz. Lütfen doktorunuzu dinleyinKızlar merhaba, sizlere bir sey danısmam lazım
Bir haftadır toparlanamıyorum hatta günden güne daha kötü oluyorum, düm gece hastanelik oldum serum taktılar, enfeksiyonum yükselmis bu yüzden doktor antibiyotik verdi ama ben kullanma konusunda cok tedirginim
Ne yapacagım bilmiyorum, doktor şu noktada mecbur kullanmalı ve enfeksiyonu düsürmelisin dedi ama ya bebegime zarar verirse?
Onlar bağırsak hareketleri muhtemelen. Bebeğin hareketlerini hissetmek için 5. Aya gelmeniz lazımYaa kızlar, gece 3.40 da böyle içimde bir balık kaydı gibi hissettim. Uyandım haliyle çok komik bir histi. Bugün sata göre 9+3 yumurlamaya göre 9+5, böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Ne olaki diye merak ediyorum![]()
Şöyle söylim benim bir düşügüm oldu ve hep enfeksiyon var dendi erkekti bebegim sürekli hastanede yatış ben dayanamadım farklı doktorlara gitmek istedim ama bitürlü uzman doktorlara ulaşamadım sonrasında bana da antibiyotik verdiler fakat içtigim gecesi çocugum düştü 4 buçuk aylık düştü inanın ben hemen sonrasında enfeksiyon bölümüne gitim hamile kaldogım zaman dan tut düşene kdrki tahlileri gösterdim bana dediki vücudunuzda enfeksiyon yok eger size bakan doktorun elinde bilinmedik tahlileriniz varsa getirsin görelim ama hiçbir tahlilinizde enfeksiyon yok dendi lütfen kadın dogum doktorundan önce o tahlili alıp bir enfeksiyon bölümüne danışın umarım saglıkla kucagınıza alırsınızKızlar merhaba, sizlere bir sey danısmam lazım
370 dolar (ama benim ikiz gebelik belki farklı fiyat vermişlerdir)Merhaba canım bende nateraya yaptıracağım. Nekadara yaptırdın acaba birde nekadar sürede çıktı sonuç?