• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabaaa benimde tahmini doğum 9 mayıs 12 hafta olduk bugün gün içinde sürekli baş dönmem var ve sürekli acıkıyorum 3 gün evvel bayıldım yolda sonra kustum bilinç geldi acilde şekerim evde yemiştim kustum aç tok sayılıyor mu bilmiyorum Glikoz 71 çıktı tansiyon 9.6 düşmüş 2 haftadır sürekli baş dönmesi yemeklerden sonra baygınlık gibi uyku çöküyor bu nedir ya şeker mi hipoglisemi mi ? Baş dönmesi ile yaşayamıyorum yalnız çıkamıyorum evden bayılırım diye

Kizlar size birşey danışcam.az önce anneannem kafamı bozdu sinirlendim bağırıp çağırdım yükseldik baya kalbim çarptı hızlı hızlı neyseki hemen sakinlestim odama gidip ağlayınca.on dakika da geçti yani ama şimdide kafama bebeğim takılıyor.ona zarar vermemistir bu kısa süreli gerginlik degilmi.yardimlariniza ihtiyacım var aramızda benim gibi olan oldumu
Öyle hemen etkileneceğini sanmıyorum ya. Eskiden kadınlar ne şartlarda hamilelik yaşamişlar insan nesli çoktan tükenirdi öyle olsa. Ben de bugün 2 kere ağladım napalim yani onlar doğunca biz hep onların ağlamasını dinliycez şimdi azicik da onlar bizi dinlesin😄 Yine de gerginlikten uzak kalmaya çalışalım tabi çünkü biz de normalden fazla etkileniyoruz bu süreçte her şeyden

Ben 5-6 haftalıkken çok stresli şeyler yaşadım kavga ettim bağırdım çağırdım doktora sordum hiçbirşey olmaz dedi. Tabiki bebek için stres yapmamaya çalışmak daha iyi olur ama bazende elde olmayan sebepler olabiliyor. Takma kafana hiç birşey olmamıştır sen kendin içinde stresli olmamaya çalış😊🌸
Ay evet ya hamileyiz diye biz insan degilmiyiz.zaten normaldede gergin sınırlı bir yapım var elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum ama anneannem malum yaşlı beni çileden çıkardı bugün.neyseki bağırıp çağırıp ağladım sakinlestim hemen.zaten iki gunede gidiyor normale dönerim insallah.bebisler iyi olsunda gerisi mühim değil

Öyle hemen etkileneceğini sanmıyorum ya. Eskiden kadınlar ne şartlarda hamilelik yaşamişlar insan nesli çoktan tükenirdi öyle olsa. Ben de bugün 2 kere ağladım napalim yani onlar doğunca biz hep onların ağlamasını dinliycez şimdi azicik da onlar bizi dinlesin😄 Yine de gerginlikten uzak kalmaya çalışalım tabi çünkü biz de normalden fazla etkileniyoruz bu süreçte her şeyden
Ay evet ya bazen bişey üzülüp sinirlenip ağlıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum bebeğime zararmi verdim diye.ama insanın elinde degilki.normalde sinirim birse şimdi üç oldu hamilelikle.tahammulum hiç yok biseye.bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻

kızlarım ya beni servis korkutuyor bu aralar çok odaklandım sanırım biraz o yüzden çok hissetmeye başladım. Sabah bir saat akiam bir saat olmak üzere servsle yolculuk yapıyorum ve yollar aşırı kötü baya baya sallanıyoruz tangur tungur gidiyoruz. ben korkmaya başladım bişey olursa diye . Karnımda hafif agrılarda hissettim ama odaklandıgım içinde olabilir. Servis bitince dayak yemiş gibi hissediyorum. Benim gibi aynı durumda olan varmı veya yaşamış biri. şuan 10. haftamdayım ama korkuyorum .
Servisin sallanmasıyla bebeğine zarar gelmez ki bebek çok korunaklı bir yerde etrafı zarlarla ve dokularla kaplı doktorumun bana anlattığı kadarıyla günlük hayatını rahat geçir bile isteye bebeğine zarar veremezsindi. Sen kendini ve rahmini kasma yolculukta stres yapma yeter :)

2doktora gidiyorken ikisine de mi mesela tarama testi yaptıracaksınız ben de öyleyim birinde tarama yapıldı diğerinde haftaiçi yapılacak olarak planlandı ama çok dolandırıcıymışım gibi hissediyorum hahaha

Doktorlar birbirinden haberdar
Birinde tarama testi yaptırdım
Sonuç çıkınca diğerine de attım

KızlR ben son günlerde kötü şeyler yaşıyorum sürekli ağlıyorum bagırıyorum çok korkuyorum bebegime vi şey olur diye

Back
X