- Konu Sahibi teknekazintisii
- #23.421
zapzup buarada srenin görümce tam dayaklık cnm.ama ona dayak atması gerekenler hiç sesini çıksrtmıyor.yani kayınvaliden ve kayınpederinde çok suç var.ona bu izni vermemeliler.dur demeliler.sende onların gelinlerisin oğullrının hatrına senide düşünmeliler...
Evet canım benim.Bi de geldiler buraya kayınpederim benim için barışın dedi.Bende öyle kuru kuru öptüm ama ne özür diledi ne birşey yaptı.Hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım bende.Hamileliğim başından beri aynı şeyleri yaşatıp duruyorlar.Ben suçsuz yere özür bile diledim onlardan .Eşime dedim babanlarda susturabilirlerdi dedim.Ayıp sus diye hiç mi kızamadılar dedim.Diyorki nereden biliyorsun.Yarım saat carcar bağrınıp durdu evin içinde kimseninde birşey dediğini duymadım ben dedim.Ya eşimden ayrılıcam diye üzülüyorum ama gideyimde ne hali varsa görsün diyorum bazende .Ben gidince annelerinde kalacak eşim gene .
Hergece görümcemle kavga ederken görüyorum kendimi.O derece etkiledi psikolojimi.Allah biliyor ya kızım nefret etsin hepsinden istiyorum.Çok yordular beni.Ne beni ne torunlarını düşünüyorlar.