Kızlar Merhaba;
uzun zamandır girip birşeyler yazamıyorum. Site hep açık ama girip okumaya fırsat bulamıyorum. Haftaya işi bırakıyorum. İzne çıkacağım artık. Daha fazla dayanamayacağım. Koca göbeğimle çok zor oluyor çalışmak :)
Şirvancım, Elif bebek çooook ama çoook tatlı maşallah

Allah nazardan korusun, sağlıkla, huzurla büyüsün...

Elifcim, sende hala doğurmamışsın...Allah yardımcın olsun canım, sancı çekiyormuşsun, işin zor cidden...
Belgüncüm, umarım sancıların yalancı sancılardır. Biraz daha sabreder senin yaramaz kızın :))
Bende bugünlerde otursam koca bir kuzuyu yiyebilecek iştaha sahibim nerdeyse :)) Özellikle tatlıya çok düşkünüm son günlerde...Ne olacak böyle bilmem :)) Bütün yediklerim kızıma yarasın inşallah...
Çantalarımızı hazırladık, kızımızın odası da hazır (halısını bekliyoruz sadece)
Pazar günü beşiği ve bebek arabası geliyor...Çok heyecanlıyım :) Beşiğini yatak odamıza koyacağız. Onu gördükçe iyice uykularım kaçar benim şimdi heyecandan :)
Haftaya Perşembe günü çatı muaynemeiz var. ama ben sezeryan isteyeceğim sanırım. Epidural yaptırırım diye düşünüyorum.. Yaşadığımız sıkıntılı günlerden sonra normal doğum yapacak cesareti bulamıyorum kendimde maalesef. Sanki sezeryan olursa bebeğim daha kolay kurtulacakmış gibi geliyor...Saçma belki ama böyle hissediyorum...Umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur...Hepimiz hayırlısı ile sağ salim doğumu atlatırız, sağlıklı bebeişlerimizi kucağımıza alıp evimize döneriz...