- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.481
hangi ilacı kullanıyorsun?
nidilat diye bir ilaç aslında tansiyon ilacıymış ama doğum sancısını durdurmak içinde kullanılıyomuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi ilacı kullanıyorsun?
bu bende oldu. gerçekten sümüğe benzer koyu kıvamlı bir akıntı bu. hatta ped takılıysa içine bile işlemiyor üstünde kalıyor. oymuş bu tıkaç. hafif sarı renkli.iğrenç oldu biraz ama
![]()
:)) benimki ilk başta kahverengi geldi sonra aynı solucan gibiydi evet iğrenç bir mevzu ama başka türlü tarif edilemez sanırım sarımtrak ve hafif pembemsi gelmeye devam ediyor perşembe gününden beri
pembemsi olan nişan diye biliyorum ben.
evet hakkımızda hayırlısı olsun
bende nedense hep yatağa yattıktan sonra doğum olacak diye bekliyorum sabah oldu mu kocişimi uyandırınca bir gün daha bitti diyorum :)) gündüzleri gayet normalim
kızlar erken gelir diyorlar bide ama benim kızın keyfi yerinde![]()
kızlar korkuttunuz beni. bikaç gündür bende de var deniz pembe değil ama benimki sarıya yakın. değişik bişey. hatta ben korktum acaba mantar mı diye. ama kaşıntı yanma falan yok. neyse yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
nidilat diye bir ilaç aslında tansiyon ilacıymış ama doğum sancısını durdurmak içinde kullanılıyomuş.
anladım canım. kaçıncı haftadasın? bende kasılmaları durdurmak için ilaç kullanıyordum (pre-par) bu hafta bıraktık 35+2 deyim. ve bu hafta çok kasılmalarım oluyor. akşamları adet sancısının hafifi gibi kasıklarımda sancı hissediyorum. bende ilacı bırakınca hemen doğururum diyodum yarın 1 hafta olcak bırakalı bakalım bebeğim ne zaman gelcek
selam cnmcım başladı ağrılar sancılar ayyy şöle düzenli düzenli olsada normal normal doğursak.:)misafirinde gelecekmiş çok yormamaya çalış kendini canım. dinlene dinlene yap yemeğinide:)![]()
Merhaba Kizlar ,
gerci öbür topige yazdim ama buraya da yazayim insan avaz avaz bagirmak istioKizim Azra Ilsu´m dünyaya geldi. Pazar günü normal dogumla 2,5 hafta erkenden hayatimza katildi güzel kizim.
Sakin hic korkmayin nomal dogumdan !!!! Allah herseyin sabrini gücünü verio. Kizimin dogusuna sahit olmak onun ilk sicakligini gögsumde hissetmek herseye deger. Hani derler ya dogunca bütün acilar unutuluo die aynen öyle valla. Kizim dogdu yatrdilar gögsüme ve agrilar bi anda kesildi sanki saatlerce agri ceken ben degildim de baskasiydi. En güzelide aglayan melegim sesimi duyunca hemen susup yüzünü bana cevirip yüzüme bakmasi hic bitmeyecek bi askin basladigi saniyeydi. En yakin zamanda dogum hikayemi de yazicam insallah . Suan internet olmadigindan ancak anneme geldigimde yazabiliroum.
Kizlar allah herkese nasip etsin tez zamanada yavrularina kavusturun.
Öpüldünüz![]()
canım..kaynanacıgın tipik bır kaynana ıste..
benım kıde oyle...dogum sonrası genelde işine gelemeyınce benı hıç duymamazlıktan gelır..
çok delı ettı benı emırde...
bırde acayıp bır sey demışim gıbı hayret hayret bakışı vardır kı sormayın..insanı hasta eder..
emır dogdugunda aglayınca vermıyordu mesela..ben susutururum falan dıyordu...ver dıyorum arkasını dönüyordu..:26:
güler mısın aglarmısın..
artık büyümüştür benım kayınvalıdem.bıraz olgunlaşmıstır dıye düşünüyorum..bu kez daha akıllı olur umarım...
bende mantık kullandıgım için kaldıramıyorum şaçmalıklarını..o mantıgını hiçç çalıştırmıyor...
annem olsun çook ısterdım yanımda...
emırdede terslık oldu gelemedı..şimdıde kardesım dogurdu yıne gelemıycek...
ama annem kız kardesımden donsun annemi bırakmıycam hiç..kaynanam gelemesın dıeee...ama annem gelene kadar ona kalmıs durumdayım.. :44:
YouTube - Toygar Işıklı -- ninni (forumistasyon.com)
BÜTÜN MELEKLERE
Yum usulca gözlerini
Uzat üşümüş ellerini
Sakla o masum yüreğini
Zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
Pamuktan kalbin solmadan
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu yavrum uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
teşekürler canım dinliyorum hemen
bebişin nasıll
annelik nasıl gidiyor.
nasıl olsun canım çok şükür iyi gıdıyor alışamaya basladık birbirimize bazı geceler uykusuz gecıyor.bazen gözlerını acıp böcek böcek bakıyor beşiğinde gündüzleri uyuyor genelde büyümeye çalışıyor.ne yapsın miniğim![]()
bende 35+2 deyimaynı gün mü doğurucaz yoksa
ama bana 36 bitmeden bıraktırmıyo doktor
açılmamda var benim ama.
slm kızlar.çok heyecanlıyım kalbim felaket çarpıyor.salı günü bebeğime kavuşucam Allahın izniyle.yarın yatışım yapılıcak salı günü de alınıcak.normalde çarşamba olucaktım ama bebekte nstde kalp atışları gene ara ara düzensizleşince salıyı gecirmicem dedi doktorum.Rabbim sağ salim kavuşturur inş.şu 4 gündür kalp atışlarındaki düzensizlik ömrümden kaç sene götürdü.bişi mi olucak bişiyimi var dieAllahım kimsenin başına vermesin.ama ben aklıma kötü bişi getirmiyorum.Allahın izniyle herşey yolunda gidicek.dua edin bize kızlar nolur.görüşmek dileğiyle:18:
slm kızlar.çok heyecanlıyım kalbim felaket çarpıyor.salı günü bebeğime kavuşucam Allahın izniyle.yarın yatışım yapılıcak salı günü de alınıcak.normalde çarşamba olucaktım ama bebekte nstde kalp atışları gene ara ara düzensizleşince salıyı gecirmicem dedi doktorum.Rabbim sağ salim kavuşturur inş.şu 4 gündür kalp atışlarındaki düzensizlik ömrümden kaç sene götürdü.bişi mi olucak bişiyimi var dieAllahım kimsenin başına vermesin.ama ben aklıma kötü bişi getirmiyorum.Allahın izniyle herşey yolunda gidicek.dua edin bize kızlar nolur.görüşmek dileğiyle:18: