2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.çok heyecanlıyım kalbim felaket çarpıyor.salı günü bebeğime kavuşucam Allahın izniyle.yarın yatışım yapılıcak salı günü de alınıcak.normalde çarşamba olucaktım ama bebekte nstde kalp atışları gene ara ara düzensizleşince salıyı gecirmicem dedi doktorum.Rabbim sağ salim kavuşturur inş.şu 4 gündür kalp atışlarındaki düzensizlik ömrümden kaç sene götürdü.bişi mi olucak bişiyimi var die:(Allahım kimsenin başına vermesin.ama ben aklıma kötü bişi getirmiyorum.Allahın izniyle herşey yolunda gidicek.dua edin bize kızlar nolur.görüşmek dileğiyle:18:

Allah yardımcınız olsun canım sağ salim kavuşursun inşallah bebişine

kızlar bu arada ben ne kadar ninni varsa indiriyorum net ten :52:
tavsiye edeceğiniz bi ninni varsa bekliyorumm :16:
bu günlerde ne dinlerseler doğduklarında da o sesle sakinleşiyolarmış haberinis olsunn :23:

Ben yavrucuma devamlı dırdır yapıyorum :52: Kızgın kızgın söylenip duruyorum evin içinde :52: Kızım doğsun habire dedikodu yapıcaz anlaşılan

Ben yavrucuma devamlı dırdır yapıyorum :52: Kızgın kızgın söylenip duruyorum evin içinde :52: Kızım doğsun habire dedikodu yapıcaz anlaşılan

:60: çok alemsin cnm yaaaa :60:
ne güsel dert ortağın olucak desene :29:

hunyycim bnm kızım olucak:)

:17: ay karıştı iice :37:
prensesin gelicek hee :97:
valla oku oku karışıo hepsi :52:
belki bundan sonra ki erkek olur :52: hayırlısı cnmm :29:

ay kızlar ya bende 35+1 deyim doktorum ocak sonu dedi çook korkuyorum ama yinede normal doğum istiyorum. çok ağrı olursa yani dayanamazsam epidural olcam. siz nasıl olmayı düşünüyorsunuz doğumu

:))) belkide aynı gün olur. benimki artık durdurmaya çalışmaya gerek yok gelmek isterse gelebilir dedi. ben diyodum 36 bari olayım diye yok dedi yeter. aylardır kullanıyordum. benim rahim ağzı uzunluğunda kısalma var aylardır 2yle dolanıyorum ortalarda. rahim ağzında silinme olmuştu 20. haftamda, iyi bile toparladık ilaçlar istirahat derken çok şükür bu günlere geldik. yalnız son haftalarda çok yüklendim farkındayım ev falan taşıdık her ne kadar annemle eşim yapsalarda çoğu işi, bişeyler yapmadan olmuyor. birazda ondan korkuyorum çok yüklendim birden kendime. yeni yılı beklese çok güzel olcak inşallah bu hafta gelmeye kalkmaz eşim de şehirdışında olcak:(

yok yok beklerler 2011 i ama kaçıncı gününde doğarlar bilemem.:49:

bende nişan ve su hari hepsi oldu. zaten doğum ve açılmada başladı. ilaçla kesiyoruz. ama ilacı 15 dakika geç içsem sancım başlıyo. doktor 5 gün sonra ilacı bırak dedi. 15 dakika geç içince bile başlıyosa kesince hemen doğurucam gibi geliyo bana. bakalım hayırlısı.:24:
ayy.canımmm..hadı hayırlsııı...kolay dogum olucak senın..gelmeye hazır..

bu bende oldu. gerçekten sümüğe benzer koyu kıvamlı bir akıntı bu. hatta ped takılıysa içine bile işlemiyor üstünde kalıyor. oymuş bu tıkaç. hafif sarı renkli. :D iğrenç oldu biraz ama :D:D:D
evet canım aynen oyle olur...
çiğ yumurta akı gıbıdır...
sızmaz işlemez...hatta çok uzar ve kolay düşmezz....
canım bu ne yaaa :53: hakkaten tipik bi kaynanan varmışş :27:
ne demek sana vermio arkasını dönüo :53:
bebek anne kokusunda sakinleşirmiş, hatta şirvan a gittiğimisde annesi de demişti:
birisi göğsüne mendil koymuş kokusu sinince bebeğin yastığına koymuş ve bebek melekler gibi mışıl mışıl uyumuş...die

bence senin kıs senin anneni beklio :52: kardeşinden dönmesini .. annen yanında olur inş doğumunda :31:

kuzum oyle gercekten...
ınşallah bu kez delırtemzz benı..ben agzımı acıp pek bırseyde dıyemıyorum..o yuzden tüm stresım...
ınşallah bu sefer susmuycammm :28:

Selam kızlar,umarım herkes iyidir.Ben tuhaf duygular içindeyim.Doğum tarihim belli oldu.11 Ocakta sezeryan oluyorum.Doktorum aslında 12si dedi ama tarih uyumluluğu açısından bir gün öncesini rica ettim,sağolsun kabul etti.11.01.11 olacak inşallah kuzum beklerse.Çok korkuyorum,bir yandan da uçuyorum oğluşuma kavuşucam diye.Günümüzü aldığımızdan beri telaş içindeyim.Bugün eşim çalışıyor.Ben de bütün vitrinleri indirdim hepsi yıkanacak.O kadar çok yapılacak şey var ki.Off bütün işler de gözümde büyüyor.Ağırlaştıkça tembelleşiyor insan.
Bu arada kayınvalideler konuşulmuş.Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.Ben bu konuda şanslıyım sanırım.İlk torun olucak onların ve deli oluyorlar mutluluktan.Beni de panik yapıyorlar.Kayınvalidem netten bir örgü sitesi bulmuş.Her hafta orjinal bişeyler örüp getiriyor.Ben de pek sevmem örgü ama düşünüyolar diye bişey demiyorum artık.
Bu arada İzmire çok yağmur yağdı dün akşam ve tavanım akmaya başladı:(Çıldırmak üzereyim.Bu zamana kadar hiç sorun olmamıştı.Yeni de boya yaptırmıştık.Çatı yapılınca bir daha boyancak artık.Ev rutubet kokmuş.her yer açık.Hasta olmasam bari.Özendikçe terslikler üst üste geliyor ya:84:
canım arıh bellı olmus..sayılı gun cabuk gecer...hadı hayırlsııı...
ev ıçın uzuldum bende...
ama kıs yenı baslıyor..yagmurlarda hep akacakmı tavan..bır cozum bulmak lazım kuşummm

slm kızlar.çok heyecanlıyım kalbim felaket çarpıyor.salı günü bebeğime kavuşucam Allahın izniyle.yarın yatışım yapılıcak salı günü de alınıcak.normalde çarşamba olucaktım ama bebekte nstde kalp atışları gene ara ara düzensizleşince salıyı gecirmicem dedi doktorum.Rabbim sağ salim kavuşturur inş.şu 4 gündür kalp atışlarındaki düzensizlik ömrümden kaç sene götürdü.bişi mi olucak bişiyimi var die:(Allahım kimsenin başına vermesin.ama ben aklıma kötü bişi getirmiyorum.Allahın izniyle herşey yolunda gidicek.dua edin bize kızlar nolur.görüşmek dileğiyle:18:

hunyycim bnm kızım olucak:)
ayyyyy
1 gun kalmıss....
salı gunu kaçta sezeryan olucan canım......allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsınnn....:71:

ay kızlar ya bende 35+1 deyim doktorum ocak sonu dedi çook korkuyorum ama yinede normal doğum istiyorum. çok ağrı olursa yani dayanamazsam epidural olcam. siz nasıl olmayı düşünüyorsunuz doğumu
ılk dogumum tamammen normal dı..sunı sancıyla oldu..
bu kezde kendı sancımla olursa yıne normal olsun ıstıyorum..dıger topıklerde okudum..epıdurak normalde ıkınma hıssı gerceklesmıyormus...cunku ıkınma sancı geldıgınde olucak...sancı hıssetmeyınce ne zaman ıkınacagını bılemıyorlarmıs...

yok yok beklerler 2011 i ama kaçıncı gününde doğarlar bilemem.:49:

canım bugun kızkardesımle konusuyordum..onun oglu 6 gunluk...onşlarda 20011 yazdırsakmı dıye dusunmusler..ama emeklılıgı geç olmasın demiş eşi..yıl kaybetmesın dıye yazdırmamıs..2010 lu oldu...bu da ayrı bır dusunce...

herkese ççokk teşekkür ederimmm darısı sizlerin başına inşallahhh tabi öğrenmek istediğiniz varsa sorun yanıtlayayımm ama çok güzel bi duygu kızlarr küçücük bişey size muhtaç ama göğüslerim fena yara oldu yaa

oldu canım..
lilypie gır.
orda begendıgın tabloları sec...
bebegın dogum tarıhını yaz...
yıne next tıkla..
en son tablon hazır olur
sonra forum sinatures :
var karsısında pseudo HTML,UBBCode and BBcode
tıkla

ordan kopyala
kontrol panelınde çızelgene kopyala
bakalım olcakmı..

Son düzenleme:
evet öyle diyorlar ama doktorum tamamen acısız hale gelmiyorsun ıkınma hissin oluyor ama ağrın azalıyor epiduralle dedi. bakalım artık beni neler bekliyor hayırlısı. sezeryan olcam demiştim ama o beni daha da korkutuyor normale göre

var ama çokda işee yaramıyo açıkcasıı suyum geldii gittik zaten epidural istiyordum doktorum aldı hemen aldı ameliyata 10 günüm vardı zatenn 10 gün önce doğum yaptımm ama epidurali kesinlikle tavsiye ederim acım falan hiç olmadı normal doğum gibi hemen ayağa kalktım oğlumla ben ilgilendim 1 gün bile kalmadım hastanede

bu kezde kendı sancımla olursa yıne normal olsun ıstıyorum..dıger topıklerde okudum..epıdurak normalde ıkınma hıssı gerceklesmıyormus...cunku ıkınma sancı geldıgınde olucak...sancı hıssetmeyınce ne zaman ıkınacagını bılemıyorlarmıs...

evet öyle diyorlar ama doktorum tamamen acısız hale gelmiyorsun ıkınma hissin oluyor ama ağrın azalıyor epiduralle dedi. bakalım artık beni neler bekliyor hayırlısı. sezeryan olcam demiştim ama o beni daha da korkutuyor normale göre

epidural ıkınma hissini azaltmıyormuş ama. sancıyı hafifletiyormuş.

benıde sezeryan korkutuyor bıraz ...ama gecırenlerde kolay oldu dıyor...

Back
X