2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Yusnes canım göğüslerine kuru soğanın suyunu sür kuzenim önerdi onunda çok kötü olmuş en son soğanı duymuş oda çok iyi gelmiş bana ilk önerdiği bu olmuştu çok çekmiş çünkü

oldu canım..
lilypie gır.
orda begendıgın tabloları sec...
bebegın dogum tarıhını yaz...
yıne next tıkla..
en son tablon hazır olur
sonra forum sinatures :
var karsısında pseudo HTML,UBBCode and BBcode
tıkla

ordan kopyala
kontrol panelınde çızelgene kopyala
bakalım olcakmı..

canım yazdım sana...

aman ya ölcekmiyiz herkes doğuruyor bizde normal doğururuz inş. canım sen kaçıncı haftadasın

canım benı sorma..geldı gecıyor gunlerımm...
beklıyoruz..doktro beklıyor..çunku ben ılk ay ustune ustune gormusum...o yuzdende doktor tahmın edemıyor...beklıyor...

Sibel i göremiyorum doğurdu mu acaba
Dilekçim sende buralardasın senin oğluşda yerini pek sevvmiş

aman denız sorma..bu kaa sevılmez..
karanlık ıslak ve daracık yerın neresını sevıyor aanlamadımmmm...
çıksa artık demııı...
gıttıkce korku basıyor bazen..
durdukça kılo alcak dıye telaş yapıyorum ben..dogurmak kolay olsun barıı...
sen nasılsın..yuruyusler işe yarıyormu..sancın nasılll..

aman denız sorma..bu kaa sevılmez..
karanlık ıslak ve daracık yerın neresını sevıyor aanlamadımmmm...
çıksa artık demııı...
gıttıkce korku basıyor bazen..
durdukça kılo alcak dıye telaş yapıyorum ben..dogurmak kolay olsun barıı...
sen nasılsın..yuruyusler işe yarıyormu..sancın nasılll..

iyiyiz bizde sancı yok dünden beri kısa mesafe yürüyorum iyi geliyodur sanırım biraz çok yürüyünce şeyime ağrı giriyor bebek sanki daha aşağı iniyor gibi hissediyorum :)))

ay kızlar ya bende 35+1 deyim doktorum ocak sonu dedi çook korkuyorum ama yinede normal doğum istiyorum. çok ağrı olursa yani dayanamazsam epidural olcam. siz nasıl olmayı düşünüyorsunuz doğumu

canımm %100 normali destekliyorum :129: eskiden sezeryan mı varmış epidural mi varmış :53: :52:
tabi bi sağlık sorunu olmadıkça mecbur kalırsam olabilir ama inşş normal olurr :97:

ben kaçtım kızlarr..
kendınıze ıyı bakın
hayırlı dogumlarr herkese ınşallah :49:

inşş canımm hayırlısıyla bi doğursakk :97:

ne çok yazışmışsınız bugunn, keyıfle okudumm:1:, bızde bugun eşımle dısardaydık yenı geldık..hemen KKya gırdım bende..
Şirinemcım cok guzel bı sarkıı,, uzun zaman olmustu dınlemeyelı ben cok severdım Menekşe ile Halılıı,,ama gercekten ınsan dınlerken bebeğını dusunuyor benımde gözlerım dolduuu:43:

Braxtın Hıcks kasılmaları nasıl oluyorr, benımde sağ kaburgam cok agrıyor bebegım sol tarafımda, ne ağrısı cozemıyorum ama 2 gundur cok zorluyor benı batıyorr sankı... sureklı oturamıyorum, pozısyon degıstırmem gerekıyorr:61:

Bu arada doğumu bellı olan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum,,,, sağsalım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız ınsallahh... bende yarın doktora gıdecem.

Kızlar bu arada bısey daha sorayım. Ben 2hafta önce bıkını bölgesı epılasyonumu yaptırdım ne olur ne olmaz bebegım doğarsa dıye.. sımdı cok az cıktı ,,,ne yapsam bılemıyorumm, yarınkı kontrolume gore cuma gunu tekrar gıdıp alınabıldıgı kadar aldırayım dıyorumm:44::44: su doğum gecsın lazere gıdecemmm usandımm:63:

ne çok yazışmışsınız bugunn, keyıfle okudumm:1:, bızde bugun eşımle dısardaydık yenı geldık..hemen KKya gırdım bende..
Şirinemcım cok guzel bı sarkıı,, uzun zaman olmustu dınlemeyelı ben cok severdım Menekşe ile Halılıı,,ama gercekten ınsan dınlerken bebeğını dusunuyor benımde gözlerım dolduuu:43:

Braxtın Hıcks kasılmaları nasıl oluyorr, benımde sağ kaburgam cok agrıyor bebegım sol tarafımda, ne ağrısı cozemıyorum ama 2 gundur cok zorluyor benı batıyorr sankı... sureklı oturamıyorum, pozısyon degıstırmem gerekıyorr:61:

Bu arada doğumu bellı olan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum,,,, sağsalım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız ınsallahh... bende yarın doktora gıdecem.

Kızlar bu arada bısey daha sorayım. Ben 2hafta önce bıkını bölgesı epılasyonumu yaptırdım ne olur ne olmaz bebegım doğarsa dıye.. sımdı cok az cıktı ,,,ne yapsam bılemıyorumm, yarınkı kontrolume gore cuma gunu tekrar gıdıp alınabıldıgı kadar aldırayım dıyorumm:44::44: su doğum gecsın lazere gıdecemmm usandımm:63:

hoşgeldin canım bu hafta çatı muayenen olmayacak mı ben alttan muayene yapacağı için tekrar temizleyip gitmiştim

hoşgeldin canım bu hafta çatı muayenen olmayacak mı ben alttan muayene yapacağı için tekrar temizleyip gitmiştim

yok canım ,doktorum bana catı muaynesını doğum ıcın gıttıgımde yapılacagını soyledı,sancın yada suyun gelırde hastaneye gelırsen o zaman bakılır dedı..bende sımdı jılet surmek ıstemıyorum.ağdayada gelmeyecek kadar kısaa:44: şaştım kaldım valla

zeyl , yusnes bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.allah sağlık sıhhat dolu bi ömür versin.analı babalı büyüüsnler inşallah.

doğum tarihi belli olan arkadaşlar allah ayrdımcınız olsun.sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.

ağrıları olan doğumu yaklaşan arkadaşlar var.rabbim sizleride bi avazda sağlık sıhatle bebeklerinize kavuştursun inşallah.

benimde salı kontrolüm var.ama ne ağrım ne bi belirtim var benim.gerçi sezeryan olcak ama dr um belki bu hafta tarihimizi verir bizimde.benim oğluşda 2 hafta önde gidiyo.rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun bizi.benim göbeğim yırtılcak gibi artık.çok gergin ve acıyo.

evimide temizletmedim daha.kadınları ayarladım ama onlar gelmeden doğurmam inşallah.rüyalarıma giriyo valla.heryer pis pis.doğuruyorum falan.5 ocakta gelcekler.o zamana kadar dursam ondan sonrası önemli değil.

ağda işide çok zor.bende ağdaya gitcem ama tarih belli olmayınca bekliyorum.çünkü gitsem ufak ufak çıkcak ozaman ağdada olmıcak.rezil olmaktan çok koruyorum.olmazsa bu hafta gitcem artık napimmm

iyi akşamlar
doğum yapanlar bebişlerinizi kucağınıza almışsınız ne mutlu size Sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşaallah benim gibi bebişini bekleyenlere ve bu topiği takip eden ocak annelerine de nasip olur inşaallah heyecanla gerim sayımdayız.
ben 36 hafta 3 günlük gebeyim sizde de aşağıya doğru bir baskı oluyormu?

Selam kizlar ben de bu hafta iznim başladı diye hi evde durmadım alışveriş islerini falan hallettim Dun saçlarımı kestirdim rahatladım bebek şekerlerimi aldım bi ara ekliycem fotosunu da....Bugun de öğlen bi çıktık önce pazara ordan da alışveriş merkezine gittik bu arada benetton da indirim vardı kızıma ciciler aldım yine ama annem görmesin çünkü soz vermiştim artık alma diyo da dayanamadım :)Su birkaç gündür farkediyorum da Kizim daha da aşağılara yerlesiyo kemiklerim de açılıyor sanki sizliyo ama umarım acele etmez kuzum ....

Kızlar herkese merhaba;

Yaklaşık 1 haftadır pek uğrayamıyorum.

Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Ne mutlu bebişlerine kavuşmuşlar. Darısı başımıza...

Geçen hafta gittiğim doktor kontrolümde ilk kez nst'ye bağlandım. Hiç sancım çıkmayınca doktorum çatı muayenesini erteledi. 30 Aralık'da gidicem tekrar. O zaman muayene edecek. Doğumu nasıl yapacağımıza karar vericez. Çok heyecanlıyım...

Bu arada telefonum bozuldu ve bende telefonu olan arkadaşlarımın numaralarını kaybettim :(

Sibelcim, hatırladığım kadarıyla şimdiye kadar normal doğum olmadıysa yarın sabah 08:00'de sezeryan olacaktın. Numaranı kaybetiğim için arayamıyorum :(( Umarım iyisindir...

Belgüncüm senin de numaranı kaybettim... :( Yeniden mesaj atarsan çok sevinirim...

iyi akşamlar
doğum yapanlar bebişlerinizi kucağınıza almışsınız ne mutlu size Sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşaallah benim gibi bebişini bekleyenlere ve bu topiği takip eden ocak annelerine de nasip olur inşaallah heyecanla gerim sayımdayız.
ben 36 hafta 3 günlük gebeyim sizde de aşağıya doğru bir baskı oluyormu?

amin canım.inşallah.bebeğim doğum pozisyonunu almış ama öle bi baskı hissetmiyorum ben.hiç bi belirtim yok benim.

Back
X